Arama sonuçları

1. Yusuf Çakmak

Animasyonlu Düğme Oluşturma

bunlar başlangıç konuları bunları yapmak zor değil.birkaç ders lerde zaten resimli açıklma yapcam
  2. Yusuf Çakmak

Çatlak Yüz Efekti !!!!

paylasım için tşkler.güzelim ne hale gelmiş:D:D::D
  3. Yusuf Çakmak

Yoruldum:D:D:D [selam millet]

@CoReLdRaW ooo hemşo çıktı:D:D tanısalım.:) :)
  4. Yusuf Çakmak

Resimlerinize plastik görünümü verme

güzel çalışma eline sağlık
  5. Yusuf Çakmak

Cam, Metal görüntülü yazılar

bunlar benim internetten topladığım dersler.bunlar sayesinde ps yi biraz öğrendim
  6. Yusuf Çakmak

Photoshop Compositing

arama yaptım ama bulamadım.verilen konular için gerekeni yaparsın
  7. Yusuf Çakmak

30 Ağustos ZAFER BAYRAMI

Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Malazgirt Savaşı’yla (1071) 26 Ağustos’ta Anadolu’nun Türklere kapıların açan kahraman ordumuz; Başkomutanlık Meydan Muharebesi’yle de Anadolu topraklarının Türk...
  8. Yusuf Çakmak

PhotoShop'ta Kas Büyütmek

arama yaptım çıkmadı.bende açtım.daha dikkatli ararım bidahakine
  9. Yusuf Çakmak

önemli değil roj. grafiker üstadlar benden bu gecelik bu kadar yarın görüşmek üzere
  10. Yusuf Çakmak

Cam, Metal görüntülü yazılar

Yazınızı yazın. Bir alfa kanalı olarak kaydedin. Kanalı seçili hale getirin. Seçilik sürerken Path'e gelin ve Make word Path seçeneğini işaretleyin (1) Path'i seçili olarak bırakın. Hem alfa kanalındaki yazı, hem yazının path'i aynı anda seçiliyken uygulayacağımız şeyler var. Fırça...
  11. Yusuf Çakmak

Kolay kabartma yazı

Yazınızı yazın. Resminizi çoğaltın. Çoğattığınız layerda iken, yazıyı seçili hale getirip, dışını silin. (yandaki örneğe bakın) Layer / Effects/Bevel and Emboss yazıya kabartma efekti verecektir. İki resim tam aynı hizada olmak zorunda olduğu için, ayrı Layer'da olsa bile yazının yerini...
  12. Yusuf Çakmak

Işın Kılıcı Yapma

güzel olmus.yorumlar içinde tşk ederim
  13. Yusuf Çakmak

Dövme Çalışması

güzel olmuş.eline sağlık. çokta yakışmış:D:D:D
  14. Yusuf Çakmak

hoşbulduk.bendeki bilgiler bitene kadar paylasırım ondan sonra ararım:D sonuçta bende öğreniyorum
  15. Yusuf Çakmak

Photoshop Styles

paylasım için tşkler
  16. Yusuf Çakmak

Tuning Car Studio (3D Araba Modifiye Böylesi Görülmedi) !!!

çok güzel.paylasım için tşkler
  17. Yusuf Çakmak

yoruldum birada dinleniyim:D: selam demeye fırsat olmadı arkadaslar hepinize selam:D:D:D bendeniz yuko_can Mersin
  18. Yusuf Çakmak

Animasyonlu Düğme Oluşturma

1 . File - New 2 . Properties alanından arka plan yeşil ayarlanır. 3 . Timeline de yeni layer eklenir ve iki layer olmuş olur. 4 . İlk layer de çiçeğin koyulacağı bahçe şekli oluşturulur. Bunun için araç kutusundan fırça seçilir ve dolgu rengi değiştirilerek sahneye şekiller çizilir...
  19. Yusuf Çakmak

Motion Tween kavramı Düzgün Doğrusal Hareket

Motion Tween kavramı Düzgün Doğrusal Hareket 1 . File – New 2 . Timeline da 1. kareye araç kutusundan oval aracı seçilerek sahneye bir daire çizilir. 3 . Seçim aracı ile bu daire seçilerek Insert - Convert To Symbol bileşeni kullanılarak sembol tipini Graphics olarak belirlenir. 4 ...
  20. Yusuf Çakmak

BuLutun Arasından Sızan Güneş Efekti Vermek

Örnek Resim Resimimizi seçiyoruz Layer menüsünden resmimize sağ tıkLayıp Duplicate Layer seçeneğine tıkLıyoruz ve resmimizin kopyasını oLuşturuyoruz Çıkan kopyaya tıkLayıp yukarıdaki NormaL yazan pencereye tıkLayıp Screen seçeneğini seçiyoruz CtrL+L basıyoruz ve çıkan ekranı resimdeki gibi...
Yukarı Alt