Arama sonuçları

1. Yusuf Çakmak

Photoshop Compositing

Çektiğiniz herhangi bir resimde yada ortamda kendinizi yada başkalarını birlikte adapte edelim. Yeni Bir sayfa açalım. 1)Yeni Sayfamıza yapıştırın.Bu bizim background ımız olucak. 2) Bu resmide kağıda yapıştıralım. Gökyüzünü biraz daha gerçekçi yapalımki etkileyici olsun.Bunun için herhangi...
  2. Yusuf Çakmak

Vesikalık Yapımı

alıntıdır Arkadaşlar ilk olarak CTRL+O ile resmimiz açıyoruz..Daha sonra Background eresar toolu seçiyoruz veya (E) tuşuna basıyoruz..ilk olarak saç kısmını kesmeye başlıyoruz bunu yapmadan önce kırmızı kutu içine aldığım yerlere resimdeki ayarları yapın ve mausla saçın uç kısımlarına...
  3. Yusuf Çakmak

PHS ile Saç Boyama...

bu örnekte siyah saçı kızıl renge boyama işlemi yapacağız. orjinal resim olark bunu kullanabilirsiniz 1. ilk olarak layer palette' deki (yarısı beyaz yarısı siyah daire) "create new adjustment layer" butonuna tıklıyoruz. burada açılan menüden "color balance" ı seçiyoruz. ve aşağıdaki...
  4. Yusuf Çakmak

Işın Kılıcı Yapma

Işın Kılıcı Yapma Şimdi altta vermiş olduğum resimde kılıcımızı 1 numara ile gösterdiğim polygonal lasso tool aracı ile seçiyoruz Sonra alttaki resimde 2 numarayla da gösterdim yeni bir layer açıyoruz ve 3 numara ile gösterdiğim yerden renk kutucuğundaki rengi beyaz yapıp 4 numara ile...
  5. Yusuf Çakmak

Plugin Yükleme

tmam internetten arıyım olmazsa yazarım. birkaç tane denedim olmadı.pluginlerin çalısmasını istiyorum .yeniden yüklemem gerekirse yükiylim bi zahmet yardım edin. arkadaslar flood yapıyorum ama bu konuda yardım edebilirmisiniz.pluginlerin çalısması için napmalıyım
  6. Yusuf Çakmak

PhotoShop'ta Kas Büyütmek

* Şimdide zayıf kaslı bir kızı, daha güçlü hale getirmek için yapmamız gereken bir uygulama göreceğiz. Uygulama sonunda resimdeki kişinin kollarının görünüşü erkekçe olacak Aşağıdaki gibi bir resim açalım; * Filter menuden "liquify" seçiyoruz. * Açılan pencerede soldaki araç...
  7. Yusuf Çakmak

Dövme Yapımı

alıntıdır
  8. Yusuf Çakmak

Photoshop Ara Yüzleri

PHOTOSHOP ARA YÜZLERİ pdf formatındadır. rar şifre:https://www.grafikerler.org indirmek için tıklayınız
  9. Yusuf Çakmak

Gökyüzünü Güzelleştirmek,Canlandırmak

önemli değil.bilmeyen arkadaslara faydalı olalım yeter
  10. Yusuf Çakmak

Photoshop Pdf

PHOTOSHOP ders kitabı pdf formatında rar şifre:https://www.grafikerler.org indirmek için tıklayınız
  11. Yusuf Çakmak

sakal bıyık yapımı

bu çalışmayı isterseniz eglence olarak istersenizde seyrek sakalları ve bıyıkları sıklaştırmak için rutüş amaçlı olarak kullanabilirsiniz kolay gelsin 1- istenilen resim açılır 2-ctrl+j yapılır ve damalık yardımıyla alt tuşuna basılarak saçtan iki yere tıklanıp renklerin ayarlanması saglanır...
  12. Yusuf Çakmak

Gezegen yapımı

Yeni bi döküman acıyoruz ,boyutları istediginiz gibi girebilirsiniz ben 800*600 seçtim.. Daha sonra D ye basarak renkleri 0 lıyoruz ve Alt+Backspace kısayolu ile backgroundumuzu siyah yapıyoruz.. Daha sonra Ctrl+Shift+N kısayolu ile yeni bir layer oluşturuyoruz ve backgroundun sag veya soluna...
  13. Yusuf Çakmak

Gökyüzünü Güzelleştirmek,Canlandırmak

Orjinal resim: 1.resmi açtıktan sonra duplicate ile aynı layerdan çoğaltıyoruz. 2.yeni layer'ımızın modunu color burn yapıyoruz. 3.resmimizin renkleri oldukça koyulaşıyor. bundan sonra yapmamız gereken. gökyüzü hariç diğer yerleri eraser (hardness düşük olursa daha iyi sonuç alabilirsiniz)...
  14. Yusuf Çakmak

En Cok Ugrastiran Iki Resmi Uyumlastirmanin En Kolay Yolu

bende öğreniyorum.elimde olan konuları paylascam
  15. Yusuf Çakmak

İnterpolasyon

Piksel temelli programlarda yaşanan sorunlardan birisi resmi büyütmedir. Resim büyürken araya pikseller eklenir. Program, en yakın piksellerin değerini esas alarak, araya pikseller ekler. Elinizdeki orjinalden daha büyük bir tarama yapacaksanız, bunu baştan hesaplamalısınız. Bir örnekle bu...
  16. Yusuf Çakmak

Vorteks Efekt

1.400x400 pixel boyutlarında siyah arkaplanı olan yeni bir çalışma alanı açın. 2. Yeni bir layer oluşturarak, fırça aracını seçin ve aşağıdakine benzer bir şekil çizin. (Beyaz renk ile) 3. "Filter > Distort > Twirl" aşağıdaki ayarlar uygulayın. 4. "Filter > Blur > Radial Blur" aşağıdaki...
  17. Yusuf Çakmak

Cam Eşyayı Başka Zemine Taşıma

bende yorumlarınız için tşk ederim
  18. Yusuf Çakmak

Bubble Effect

1. 400x400 boyutlarında yeni bir sayfa açın 2. "D" ye tıklayarak renkleri varsayılan yapın. 3. Filter>Render>Clouds. 4. Filter>Stylize>Glowing Edges bişey değiştirmeden uygulayın 5. Filter>Sketch>Plaster ---->Image Balance=15 and Smoothness=2. olacak şekilde uygulayın 6...
  19. Yusuf Çakmak

En Cok Ugrastiran Iki Resmi Uyumlastirmanin En Kolay Yolu

Cok Ugrastiran Iki Resmi Uyumlastirmanin En Kolay Yolu Bende bir zamanlar yapamiyodum ama simdi ogrendim. Cok basit dort hamle ile yapacagiz. Hadi kolay Gelsin Ilk olarak iki resim aciyoruz. Ve bir tanesini digerinin uzerine surukluyoruz. Birini background olarak kullancagiz...
  20. Yusuf Çakmak

Boş Materyal Renklendirmesi

Siyah beyaz resmi renklendirme Kendi uçagimizi, kendi okulumuzu kendimiz yapiyoruz. Simdi de kendi peynirimizi kendimiz yapacagiz Yukarıda ki çizimi PhotoShop’ta hazirlayabilirsiniz aslinda. Ama isin kolayi bunu FreeHand benzeri vektörel bir programda hazirlamak, kopyala/yapistirla...
Yukarı Alt