Arama sonuçları

1. danisman

Joes Pollo / Logo Çalışması

Teşekkürler Ufuk...
  2. danisman

Joes Pollo / Logo Çalışması

Tavuk restaurant zincirleri olan bir firma için yapmış olduğum logo tasarım çalışması...
  3. danisman

İş arıyorum acil lütfen

Bu denli işe ihtiyacı olan bir insanın ulaşım gibi bir derdi olabilir mi? Sizin işe değil bence biraz bakış açısı değişikliğine ihtiyaç var. Ne dersiniz? Bu aslında sadece sizin değil, tüm ülkenin sorunu! Şimdi yukarıda yazdıklarınızı okuduğumda içim sızladı, sonra altta verdiğin cevabı...
  4. danisman

Raket tasarım yapmam lazım/acil

Fikir vermek de olur, ben yapamam dersen çalışman da yapılır...
  5. danisman

Photoshop & Cinema 4D Kullanarak 3D Logo Yapımı

Tebrikler! Formumuz adına çok lezzetli bir çalışma olmuş, lokum gibi...
  6. danisman

Raket tasarım yapmam lazım/acil

Yardımcı olurum 100$
  7. danisman

ilk logoma yorum yaparmısınız

Merhaba, Yaptığın çalışma içerisinde çok fazla obje var, bu nedenle logo demek biraz zor açıkçası. Burada ilk yapman gereken çalışmayı sadeleştirmek. Sonrasında farkındaysan bir dağınıklık söz konusu, bunu da bir şekilde ortadan kaldırmalısın. Geriye kalan nedir dersen, biraz eğitim, biraz...
  8. danisman

günün sözü

Başarılı olmak yetmez, kalıcı olmak da başarılı olmak kadar önemlidir tüm bunlar için araştırmacı olun! Ozan Muhammet CANDAN
  9. danisman

Liseler Arası “Biz Ve Onlar” T-Shirt Tasarım Yarışması

Son Başvuru Tarihi: 31 Mayıs 2012 Yarışma Teması: T-Shirt tasarımı Yarışma Amacı: Gençlerin, tüm canlıların yaşam hakları ile ilgili düşüncelerini bir T-Shirt tasarlayarak ifade etmeleri istenmektedir. Gençleri, dünyadaki tüm canlıların varolabilme hakları ile ilgili düşünmeye teşvik...
  10. danisman

Altın Portakal Afiş Tasarım Yarışması

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2012 Yarışma Teması: Afiş tasarımı Yarışma Amacı: Grafik sanatını desteklemek ve genç sanatçıları büyük projelere özendirmek amacıyla yapılan yarışmada birincilik ödülüne değer görülen afiş 49. Altın Portakal Festival’inin tanıtım materyallerinde...
  11. danisman

Yeni başlayan bir acemiden

Başarılı bir çalışma. Çizginiz ve tonlamalar güzel, sanırım biraz perspektif konusunda çalışmalısınız...
  12. danisman

kara kalem çalışmalarım

Çizgilerin çok sert, daha yumuşak hatlar kullanmalısın. Gölgeleme sorunların var, bunlar üstünde yoğunlaşmayı denemelisin. Ayrıca Tortillion kullanıyor musun, bilmiyorum ama göründüğü kadarıyla kullanmıyorsun : ) Kırtasiyelerde satılır ama bulamıyorsan kendin de yapabilirsin. Yeni...
  13. danisman

xmxm

Azıcık boydan kısa olmuş ama harika!
  14. danisman

Tasarım Gücü Kuvvetli, diksiyonu düzgün Grafiker Alınacaktır …

Maaş ne kadar peki, güçlü mü : )
  15. danisman

Kartvizit İsim Problemi

Luis Figo yaz dilersen : ) Arkadaşımızın da belirttiği üzere Cafer bir Müslüman ismidir ve kimseler yadırgamaz ama sanırım sen biraz yadırgıyorsun : )
  16. danisman

Renk Kartelası Yapımı

Hangi programda çalışıyorsunuz? Onu da belirtirseniz daha iyi olacaktır...
  17. danisman

Tampon Baskı Makinesi

Makinenin resimlerini buradan inceleyebilirsiniz...
  18. danisman

Daha hızlısı yok!

Merhaba, İzleyeceğiniz videoda yer alan İnkjet Printer teknolojinin son harikalarından birisidir. Baskı maliyeti lazer printerden çok daha düşük ve kartuşları doldurulabilir. ÖZELLİKLER ULTRA HIZLI Dünyanın en hızlı masaüstü A4 renkli yazıcısı! Sayfa doluluk oranı ne olursa olsun...
  19. danisman

Material Editor Nizami Olarak Nasıl Kullanılır? (Hazırladığım Eğitim Videosu)

Harika bir paylaşım, teşekkürler fark yaratan insan, Hakan Dağdeviren...
  20. danisman

trendy dünyası logo

Benden bu kadar, saçını ve yazısını da bir başkası tamamlasın : )
Yukarı Alt