Arama sonuçları

1. danisman

Türk Liramızın simgesine grafiker bakışı...

Herkesin izlemesini tavsiye ederim...
  2. danisman

Kesin Bodrum pazar esnafıdır onlar, elleri Pound çizmeye alışkın : )
  3. danisman

Ben daha önceki konuda da bunu belirtmiştim, bu sembolün çizimi kolay değil, her insan rahatça çizip kullanamaz! Kullanımı son derece zor bir semboldür dileyen küçük bir anket yapabilir. 100 kişiden 90'ı çizemez...
  4. danisman

Erkan bey bilmem farkında mısınız, bu ülkede ne yapılsa artık olağan ve normal karşılanıyor, bu sembol müdür, simge midir, çıpa mıdır, çapa mıdır, her ne ise adı, burada önemli olan bunun seçilmiş olması, kullanılması değil, bunun kabul ettirilmeye çalışılmasıdır can sıkıcı olan. Yani sokaktan...
  5. danisman

Benim yaptığım yorum da size özel değildi Erkan bey : ) sizinle alakalı değil yani...
  6. danisman

Yani, eşşeğiz ya, saman yemeye devam edeceğiz diyorsunuz : ) arpa yeme hakkımız yok yani ülke olarak!
  7. danisman

Bergama Belediyesi Logo Çalışması

Merhaba, Bu yarışmanın kurallarında bir madde vardı, sanırım dikkatinizden kaçmış olmalı "hiç bir şekilde görsel kullanılmayacaktır" diye... Yarışmaya katıldıysanız en baştan kaybettiniz demektir...
  8. danisman

Tekstilkent ofisimize - Tecrübeli Grafiker

Arada bul sokak, numara kapının üstünde : ) Selçuk bey iş yeriniz nerede, telefonunuz nedir, ihracat yapan bir firmanın web adresi nerede ah nerede, vah nerede şarkısı aklıma geldi şimdi : )
  9. danisman

autocad frehand çevrimi

Merhaba, Autocad programından publish yapın sonra plotter named in seçeneğinden girin PDF olarak kayıt yapın, sorununuz bu şekilde çözülecektir...
  10. danisman

Pet Kolonya Şişesi Tasarımı Yaptırılacak.

Fiyatı düşürdüm 10 TL
  11. danisman

günün sözü

Kadınlar erkekleri hiç anlamadıklarından yakınırlar, erkekler de kadınları anlamadıklarından şikayet ederler, işin ilginç yanı bu kadar anlaşamayan iki varlığın, bir arada yaşama zorunluluğudur! Ozan Muhammet CANDAN
  12. danisman

indesign ile yapılmış dergi/kitap

Merhaba, Her durumda kapağın montajı ayrı yapılmalıdır çünkü kapak gramajı ile iç sayfaların gramajı farklı olsa gerek. Yok eğer iç sayfalar ve kapak aynı gramajda ise aynı formada bağlayabilirsiniz...
  13. danisman

AB Afiş tasarım yarışması

Merhaba, Bir grafik tasarım daima sade ve net olmalıdır. İlk bakışta anlaşılmalıdır, bunun bir afiş olduğunu ve insanların göz ucuyla bakıp geçeceğini düşünürsek ne demek istediğim daha net anlaşılacaktır. Bu konuda yazmış olduğum makalemi okumanızı tavsiye ederim...
  14. danisman

Pet Kolonya Şişesi Tasarımı Yaptırılacak.

Tasarımınızı hazırlarız 300$ Dilerseniz arayın görüşelim 0507 204 0 554
  15. danisman

saglam bir firma aryorum - İstanbul

Bu ülkede sağlam bir firma kalmadı : )
  16. danisman

fotoblok nedir?

Foto blok nedir bilmiyorsun ama grafik tasarım yarışmasına katılıyorsun : ) Boşuna kalabalık etmeseniz yarışma jürisine nasıl olur acaba?
  17. danisman

günün sözü

Çok çalışmanıza rağmen başarılı olamıyorsanız, şansınızın yanınıza gelmesini bekleyin! Ozan Muhammet CANDAN
  18. danisman

günün sözü

Genç kalmak istiyorsanız, kendinizi hırstan ve stresten uzak tutun! Ozan Muhammet CANDAN
  19. danisman

GK Ajans.

40 gösterimde kimse Pana Film'e benzemiş dememiş ama sanırım siz oradan yola çıkmışsınız :)
  20. danisman

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

Haklı olduğunuz bir çok nokta var bu konuda hemfikiriz Ahmet Bey, fakat cidden kötü ama yani, üstelik olmayan bir çok özellik de varmış gibi bir şekilde piyasaya pompalanıyor, benim canımı sıkan da bu zaten. Tamam iyi kötü bir şey seçtiniz buna bu kadar özellik varmış havası büründürmek neyin...
Yukarı Alt