Arama sonuçları

1. danisman

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

Sevgili Ahmet Altun, sanatına, bilgine, tecrübene, düşüncelerine olan saygımı sanırım tahmin edebiliyorsundur. O konuda en küçük bir şüphen olmasın... Konumuza gelince, bu tür organizasyon işlerinin nasıl yürüdüğünü çok iyi tahmin edebiliyorum, benim gibi bir çoğu da tahmin etmektedir. Eminim...
  2. danisman

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

Tam bir fiyasko : ) İngiliz Sterlini mi desem, Ermenistan para birimimi desem ne desem bilemiyorum sadece komik buldum : )
  3. danisman

Logo ve kartvizit tasarımı yapabilecek nitelikli profesyonel aranmaktadır.

Amatör biriyim, lütfen işinizi ben yapim : )
  4. danisman

denizli den selamlar

Bir merhabayla başlar tüm serüvenler, aramıza hoş geldiniz : )
  5. danisman

Marka Ve Tasarım yardım !!

Merhaba, bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir diğer makale... https://www.grafikerler.org/acik-hava-reklamciligi/13607-marka-yaratma.html
  6. danisman

Bolu'daki logo çılgınlığı :)

Bu logo da bir eksiklik var yalnız, Vali Beyin resmini koymayı unutmuşlar!
  7. danisman

TL Simgemiz :)

Merhabalar, kaç gündür bekleyişimiz boşa çıkınca ben de boş durmamak lazım, hemen bir logo oluşturalım da TL'miz boşta kalmasın istedim : ) Huzurlarınızda yeni TL simgemiz : )
  8. danisman

günün sözü

İnsan her savaşı kazanır üçü hariç, bunlar, Allah'a karşı olan, anneye ve babaya karşı olan ve evladına karşı açılan savaşlardır! Ozan Muhammet CANDAN günün çiçeği
  9. danisman

günün sözü

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim Funda hanım ve Özgül hanım : ) vaktim yoktu günün çiçeğini koyamadım : ) neyse ki sizler varsınız, teşekkür ederim... Şarkı için ayrıca teşekkür ediyorum : )
  10. danisman

günün sözü

Nereye gideceğinizi biliyorsanız sorun yok demektir... Ozan Muhammet CANDAN
  11. danisman

Ünv Logo YARDIM !

kahveniz nasıl olsun : )
  12. danisman

accurate4 yardımmm acillll

Programın orjinal değilse sorun yaşarsın, bu gayet normal...
  13. danisman

Websitem giriş sayfası çalışması

biraz da baharat, sarımsak eklesek nasıl olurdu acaba : )
  14. danisman

Websitem giriş sayfası çalışması

Kağıt eklemeyi de unutmayın Erkan bey : )
  15. danisman

Farklı Boyutlara Düz Çizgi Hizalama

Ne yapmak istediğinizi tam olarak anlatın dilerseniz, bir çözüm yolu bulalım : ) Yani, kesime yollacağınız bir iş var ve siz onu çizdiğiniz şekle göre mi kesmek istiyorsunuz? Şayet öyle ise, power clip içine atmak istediğiniz şekli yine WECTOR olarak çizmelisiniz, ancak o zaman kesim...
  16. danisman

Merhaba, Siz bunu kesim yapacağınızı baştan söyleseydiniz bu kadar uğraşmazdık :) Kesime ne yollarsanız yollayın tamamen VECTOR olarak yollamanız, yani çizilmiş nesneler olarak yollamanız gerekir, kaldı ki, powerclip yapılmış bir iş, kesime yollanmaz :)
  17. danisman

Merhaba, Önce dikdörtgenleri hepsini birlikte al... E'ye bas, sonra T'ye bas, böylece hizalama işini halletmiş olacaksın... Sonra şekiller hala seçili durumdayken Ctrl+L'ye bas, bu işlemle birleştirmiş oluyorsun... Sonra yandaki görsel veya şekil her ne ise onu al, sonra yukarıda yer alan...
  18. danisman

günün sözü

Hayat keskin virajlarla doludur, usta bir şoför olmak, sadece sizin elinizde! Ozan Muhammet CANDAN Günün çiçeği...
  19. danisman

araç giydirme

Merhaba, Öncelikle, aracın trafikten kayıtlı olduğu belediyelere, araç reklam vergisi ödeyeceksiniz, bu yıllık 30 TL ile 300 TL arasında değişir, belediyelerin durumuna ve konumuna göre. Sonra reklam uygulayacağınız araç muayaneye girer ve orada ruhsata "araç reklamlıdır" diyerek işlenir...
Yukarı Alt