Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Bu bir grafikerler hikayesidir

ama tüm olan bitene rağmen oralardan kaçmak uğruna şoförü çekebilirdi..
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İyi akşamlar Erkal bey ve tüm arkadaşlar :)
  3. Aslı SAYILIR

Bir kamyon durdu çağrısına ... Tuhaf bir adamdı şöfor ..
  4. Aslı SAYILIR

Yoksa o baygınken anlattıkları yanlış mıydı ? Daha fazla dayanamazdı buna...
  5. Aslı SAYILIR

Yine o kız .. Göz göze kaldılar o anda ..
  6. Aslı SAYILIR

Sanki onu bekliyorlarmış gibi hemen önlüğü verdiler eline birde adisyon ... ( bir ara işsiz kalmıştım uzun dönem o zaman bende aynısını yaptım neden hatırlattın ki :D )
  7. Aslı SAYILIR

Kişisel Kartvizit Denemesi

Demet sence de çok fazla renk kullanmamış mısın ? Daha sade daha düz birşeyler denesen ... Önce sana bir logo mu oluştursak :)
  8. Aslı SAYILIR

Gerçekten Bağdat'ı bulmaktan korkmaya başladı.. Kime sorsa aynı cevap ..
  9. Aslı SAYILIR

Zaten artık bozuk para ile çalışanı mı kalmıştı.. Amann dedi döndü ...
  10. Aslı SAYILIR

Mezunlar derneği

Evet Mehmet... Bak bir tasarım yaparken hep önce kağıt kalem eskiz yap ... İlk aklına gelen fikir genelde herkesin ilk aklına gelecek fikirdir ;) Onu önce bir kenara al sonra yeni fikirler üret... Biz geçen bir arkadaşımla logoya hikaye oyunu oynarken havlu firmasıydı bak nasıl logo...
  11. Aslı SAYILIR

Ücretsiz E-Ticaret Eğitimleri

5 Aralık 2012 tarihinde 13:00 - 18:00 saatleri arasında Garanti Bankası Genel Müdürlük Binası'nda yapılacak olan ücretsiz eğitimde firmanızın e-ticaret sitesini kurmakla ilgili tüm ipuçlarına ulaşabilirsiniz. E-ticaretin başarılı örnekleri, Lojistik, Ödeme, e-CRM hakkında bilgi edineceğiniz...
  12. Aslı SAYILIR

Photoshop'ta fotoğraf rötuşu (öncesi ve sonrası)

Sanki max'te çizmişsiniz gibi.. Ellerinize sağlık...
  13. Aslı SAYILIR

Diş fırçası ile ...

Yorumsuz...Başlangıçta komik başladı ama ...
  14. Aslı SAYILIR

Klavuz Çizgileri (soru - sorun)

@By_ShaDoW2 Merhabalar klavuz çizgilerinden değil de "Rounded Rectangle Tool" aracını aktifleştirip boş sayfa üzerine bir kere tıkladığınızda aşağıdaki ekran açılacaktır .. Açılan ekranda oluşturulacak nesnenin en boy uzunlukları ve köşe yuvarlakları için açı oranı verilecektir...
  15. Aslı SAYILIR

Sayfa kıvırma plug-ın

@uniquecelik Hotfile linki konunun altına eklenmiştir. Faydalı olması dileği ile..
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Hımm ne desem bilemedim ki :cool: bende çok seviyorum o şarkıyı :clap2: kıpır kıpır bu havalara inat
  17. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

Konuya ilgin ve katkın için ben teşekkür ederim Zeynep'cim Tüm arkadaşlarımız Nazım Hikmet'in sevdiği şiirleri ile konuya katılabilirler memnuniyet duyarım :)
  18. Aslı SAYILIR

Telefonu buldu..Ceplerini yokladı bir kaç bozuk para ... Kulübeye doğru yöneldi...
  19. Aslı SAYILIR

Giderayak... Giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak. Ceylanı kurtardım avcının elinden ama daha baygın yatar ayılamadı. Kopardım portakalı dalından ama kabuğu soyulamadı. Oldum yıldızlarla haşır neşir ama sayısı bir tamam sayılamadı. Kuyudan çektim suyu ama bardaklara...
  20. Aslı SAYILIR

Ceviz Ağacı Başım Köpük köpük bulut,içim dışım deniz, Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda Budak budak, şerham şerham ihtiyar bir ceviz Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda Yapraklarım suda balık gibi kıvrıl kıvrıl Yapraklarım ipek...
Yukarı Alt