Sanki onu bekliyorlarmış gibi hemen önlüğü verdiler eline birde adisyon ...
( bir ara işsiz kalmıştım uzun dönem o zaman bende aynısını yaptım neden hatırlattın ki :D )
Evet Mehmet... Bak bir tasarım yaparken hep önce kağıt kalem eskiz yap ... İlk aklına gelen fikir genelde herkesin ilk aklına gelecek fikirdir ;) Onu önce bir kenara al sonra yeni fikirler üret...
Biz geçen bir arkadaşımla logoya hikaye oyunu oynarken havlu firmasıydı bak nasıl logo...
5 Aralık 2012 tarihinde 13:00 - 18:00 saatleri arasında Garanti Bankası Genel Müdürlük Binası'nda yapılacak olan ücretsiz eğitimde firmanızın e-ticaret sitesini kurmakla ilgili tüm ipuçlarına ulaşabilirsiniz.
E-ticaretin başarılı örnekleri, Lojistik, Ödeme, e-CRM hakkında bilgi edineceğiniz...
@By_ShaDoW2
Merhabalar klavuz çizgilerinden değil de "Rounded Rectangle Tool" aracını aktifleştirip boş sayfa üzerine bir kere tıkladığınızda aşağıdaki ekran açılacaktır ..
Açılan ekranda oluşturulacak nesnenin en boy uzunlukları ve köşe yuvarlakları için açı oranı verilecektir...
Konuya ilgin ve katkın için ben teşekkür ederim Zeynep'cim
Tüm arkadaşlarımız Nazım Hikmet'in sevdiği şiirleri ile konuya katılabilirler memnuniyet duyarım :)
Giderayak...
Giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
Ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
Kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
Oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
Kuyudan çektim suyu
ama bardaklara...
Ceviz Ağacı
Başım Köpük köpük bulut,içim dışım deniz,
Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda
Budak budak, şerham şerham ihtiyar bir ceviz
Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında
Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda
Yapraklarım suda balık gibi kıvrıl kıvrıl
Yapraklarım ipek...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.