Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

içindeki ses bir bıdıbıdıcıya Git şu bıdı bıdıya bıdı bıdılamak isteyen biri seni çağırıyor demiş :) gelmiş bakmış ki gerçekten bıdıbıdıya bıdıbıdıcı aranıyormuş :D
  2. Aslı SAYILIR

Eşek Arısı :)

Yoruma bayıldım yaa.. Keyiflendim birden :) Çok sağol paylaşım adına Demet
  3. Aslı SAYILIR

Brandday_4 / Erkan Nehir

Başarılar Erkan bey :)
  4. Aslı SAYILIR

MTR Reklam Grafikerini Arıyor

Dijital baskı merkezi Mtr Reklam Freehand, CorelDRAW ve Photoshop programlarına hakim, takım arkadaşı arıyor. İlgilenen arkadaşlarımız aşağıda belirtilen iletişim kanallarından firmayla iletişim kurabilir özgeçmişlerini info@mtrreklam.com mail adresine gönderebilirler.. Erkek...
  5. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Bende görmüşken buradan yazayım istedim bizim ikinci adrese hala ulaşmamış Ozan bey.. Bilginize..
  6. Aslı SAYILIR

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Tatlı bir rekabet ortamı için lütfen rep veriniz ... Ne kadar olumlu rep o kadar yeşil .. Rep kullanmayı ihmal etmeyelim
  7. Aslı SAYILIR

Web 2.0 iconları .psd

Güncelliğini kaybetmiş bağlantı paylaşımı sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne taşınmıştır. Linkin yenilenmesi durumunda tekrar ilgili bölüme taşınacaktır. Keyifli forumlar
  8. Aslı SAYILIR

photoshop cızımlerım brush calısmalarım

Emeğinize sağlık Yusuf bey .. Başarılı çalışmalar..
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

çikolata, fındık , damla çikolata ...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

oo hemde seve seve :) rokoko bilem yaparım size :D: siz bir atlatın da şu tantanayı ..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ahaha :) olur siz gelin o zaman buraya düğünden sonra :)
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Vallahi İsmail :) Kaçasım var :cool:
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Herkeslere günaydın arkadaşlar ... Herkese mutlu haftalar..
  14. Aslı SAYILIR

3D Çilek

Emeğinize sağlık olsun Hakan bey ... Başarılı bir çalışma daha ...
  15. Aslı SAYILIR

Tasarımlarda Kullanılacak Çeşitli Mock-up'lar

@Sedat Gül Sedat bey ; Link güncellenmiştir.. Keyifli tasarımlar..
  16. Aslı SAYILIR

Yeni açacağımız şirket için Logo Denemesi

Burada amaç ezmek (!) değil lütfen yanlış anlamayınız.. Sizin gelişiminize katkıda bulunmak içindir yaptığımız yorumlar...
  17. Aslı SAYILIR

Nikah Şekeri Magnet Denemesi

Demet'im ya inan o kısmın maliyetini hiç bilmiyorum :) Ama bizim sanayide bu işi ucuza yapan yerler varmış biliyorum oradan fiyat alırız dilersen ben pazartesi araştırırım :) Bir gösterseydin belki hoşlarına giderdi :) Bende düğün davetiyemi farklı birşey istersen kayınvalidem ben onu...
  18. Aslı SAYILIR

Nikah Şekeri Magnet Denemesi

Magnet süper fikir :) Herkesin dolabında ya da kullandığı yerde severek bakacağı bir tasarım olmalı bence.... ( nedense magnet hep aklıma buzdolabını çağrıştırıyor :D: ) Bu çok klasik olmuş... Maliyeti arttıracaktır belki ama daha özel kesim bir çalışma yapılabilir ... Ya da bu tarz görseller...
  19. Aslı SAYILIR

@erenercan Rica ederim.. Farkedince mesajı çalışmanız ile ilgili yorumum olarak güncelledim...
  20. Aslı SAYILIR

Merhabalar Firma adı nedir ? Is a Worker mı !! Bu bir logo çalışmasından çok maskot çalışması olarak kullanılabilir.. !! Bir logo tasarımı yaparken birden çok kaide göz önüne alınmalıdır. Logo nedir ? Nasıl olmalıdır ? konusunu incelemenizi tavsiye ediyorum ben...
Yukarı Alt