fatih beyin dediği gibi çizgiler aynı hizaya gelebilir ya da çizgiler verev açılı şekilde de eklenebilir biraz hareketlilik katmış olursunuz bu haliyle de sade ve şık düşüncenize ve ellerinize sağlık...
@Faruk Durgut
teşekkür ederim Faruk Durgut faydalı olabildiysem ne mutlu bana...
@Buzgibi
teşekkür edeim Buzgibi ilgin için ancak ben yaptığınız çalışmayı göremiyorum şuan :( eminim çok hoş olmuştur ellerinize sağlık...
@Fatih Coşkun
ben teşekkür ederim Fatih bey kesinlikle kapama modu...
@Buzgibi
sayın "Buzgibi" tablet konusunda bir bilgim yok ama forumumuza konu açıp bilen arkadaşlardan faydalanabilirsiniz eminimki ilgilenen arkadaşlar olacaktır. diğer derslerdeki uygulamalarınızıda merakla bekliyor olucam teşekkürler
@haluk artuk
ben teşekkür ederim Haluk Artuk
Jan Vermeer'in "süt döken kadın" tablosundan kesit kullanmışsınız bunu vektör olarak kullanmalısınız resim olarak değil, çözünürlükte sorun var ve kötü bir görüntü olmuş başarılar dilerim düşüncenize ve ellerinize sağlık...
Sayın Buzgibi sadece 2 günlük bir program bilgisiyle anlatımlardan bunları yapabilmeniz gerçekten harika sizi tebrik ediyorum ve dersimi takip ederek bişeyler yapmaya çalıştığınız içinde çok teşekkür ediyorum. Forumumuzda benim ve diğer arkadaşlarımın hazırlamış olduğu başka derslerde mevcuttur...
arkadaşlar logo güzel ancak ben başka bişey ifade etmeye çalıştım. İlla çizgisel ya da karesel değerler kullanılsın diye diretme yapmadım. Sadece sıklıkla karşılatığımz bir durum inşaat sektörü logoları için; bakıldığında yazısını görmeden "hıımm bu bir inşaat sektörü" denilecek durum oldu...
benim önerim freworks programını kullanmasını biliyorsanız vektör çalışabilirsiniz ayrıca ctrl +c ile flash a crt+v ile yapıştırabilirsiniz grublu gelecektir içine girip rengini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz freworks çıkışı png dir bilginiz olsun
umarım basılmamıştır işiniz çünkü harf hataları var sağ üstte hayat radyo dinleyenlerine (Ş)ok indirimler olmalı türkçe karakter desteklemiyor sanırım font dikkat ediniz ayrıca sağ altta metin yazısında geniş ürün yelpazesi ayrı yazılmalıdır sıkını yaratabilir size kolay gelsin
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.