Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Mizanoğlu İnşaat Logo"

yerli yerinde bir çalışma olmuş ancak inşaat sektörü için kesik kesik çizgiler olsaydı nasıl olurdu diye düşündüm ve nacizane uygulama yaptım tabi üzerinde düşünülebilirdi düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  2. Dilek Doğrusöz

kibrit görselleri

buradan indirebilirsiniz
  3. Dilek Doğrusöz

Tablolar width ve height değerleri

sanıyorum dw cs3 kullanıyorsunuz burada tasarımı monütöre göre yüzdesel olarak görmek istiyorsanız ana tablonuzu ctrl + x ile kesin ve marginleri sıfırlayın. tekrar tablo açın satır ve sütun 1 verilirken width 100, diğerleri 0 veriyoruz. dikey işlemde ise: açtığıız taloyu seçip koda girin ve...
  4. Dilek Doğrusöz

Yeni Karakter Çalışmalarım

hepsi birbirinden güzel çalışmalar tebrik ederim sizi düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  5. Dilek Doğrusöz

Karışık Vectorler...

süper bir paylaşım teşekkürler Cemal bey...
  6. Dilek Doğrusöz

Kelebekler

paylaşım için teşekkürler Figen hanım....
  7. Dilek Doğrusöz

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

corel draw da hazırlanan bir çalışmayı autocad programında sorunsuz nasıl açılabilir iki uzantı dxf - dwg var iki şekilde de kayıt ettim fakat açılmamış dosya bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz... bende program yüklü olmadığı için deneme yapamıyorum pdf - eps kayıt...
  8. Dilek Doğrusöz

Gorajde Cami Açılış Davetiyesi

kesinlikle renk uyumu mükemmel olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  9. Dilek Doğrusöz

Hafizeana_çalışmalar

pythia başarılar dilerim...
  10. Dilek Doğrusöz

Ağustos ayı yarışma sonuçları.

Kerim bey tebrik ediyorum başarılarınızın devamını dilerim. Ayrıca diğer katılımcı arkadaşlarıda kutlarım...
  11. Dilek Doğrusöz

uyumlu renk paleti oluşturma

Süleyman bey evet cs2 de yok bu özellik malesef cs3 te var ben ordan hazırladım dersi ama kontrol ettim acaba varmı diye cs2 de yok
  12. Dilek Doğrusöz

Ustalarin fikirleri önemli

resim görünmüyor arkadaşlar
  13. Dilek Doğrusöz

Göz Rengi Değiştirmek

emek verip ders hazırlamışsınız teşekkürler...
  14. Dilek Doğrusöz

uyumlu renk paleti oluşturma

@Yaşar Karadeniz ben teşekkür edrim Yaşar bey nacizane bilgi paylaşımı yapıyoruz bizlerde eksik olmayın @Erkin KARATAŞ kesinlikle haklısınız büyük kolaylık Erkin bey ben teşekkür ederim eksik olmayın ilginiz iin ayrıca teşekkürler... @danisman ben teşekkür ederim Ozan bey eksik olmayın...
  15. Dilek Doğrusöz

Kaliteli Eleştiri Yöntemleri

paylaşım için teşekkürler Abdullah bey çok güzel ve bazıları için çok büyük anlamlar taşıyan bilgi aktarımı olmuş tabi alabilene...
  16. Dilek Doğrusöz

etiket, logo ve ambalaj tasarımı

@Süleyman Köklü itina göstererek yapmadığım bir çalışma idi Süleyman bey karşı tarafada sıkıntı vereceği konusunda haklısınız ama oyalanacak bişeyler olsundu maksadım kısa sürede oluşan kötü bir uygulama gelecek yorumları tahmin edebiliyorum
  17. Dilek Doğrusöz

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

emeğinize sağlık Fatih bey teşekkürler...
  18. Dilek Doğrusöz

Tüm üyelere merhaba

tolga_tk ailemize hoşgeldiniz daimi olmanız dileğiyle iyi forumlar dilerim
Yukarı Alt