yerli yerinde bir çalışma olmuş ancak inşaat sektörü için kesik kesik çizgiler olsaydı nasıl olurdu diye düşündüm ve nacizane uygulama yaptım tabi üzerinde düşünülebilirdi
düşüncenize ve ellerinize sağlık...
sanıyorum dw cs3 kullanıyorsunuz burada tasarımı monütöre göre yüzdesel olarak görmek istiyorsanız ana tablonuzu ctrl + x ile kesin ve marginleri sıfırlayın. tekrar tablo açın satır ve sütun 1 verilirken width 100, diğerleri 0 veriyoruz. dikey işlemde ise: açtığıız taloyu seçip koda girin ve...
corel draw da hazırlanan bir çalışmayı autocad programında sorunsuz nasıl açılabilir iki uzantı dxf - dwg var iki şekilde de kayıt ettim fakat açılmamış dosya bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz...
bende program yüklü olmadığı için deneme yapamıyorum pdf - eps kayıt...
@Yaşar Karadeniz
ben teşekkür edrim Yaşar bey nacizane bilgi paylaşımı yapıyoruz bizlerde eksik olmayın
@Erkin KARATAŞ
kesinlikle haklısınız büyük kolaylık Erkin bey ben teşekkür ederim eksik olmayın ilginiz iin ayrıca teşekkürler...
@danisman
ben teşekkür ederim Ozan bey eksik olmayın...
@Süleyman Köklü
itina göstererek yapmadığım bir çalışma idi Süleyman bey karşı tarafada sıkıntı vereceği konusunda haklısınız ama oyalanacak bişeyler olsundu maksadım kısa sürede oluşan kötü bir uygulama gelecek yorumları tahmin edebiliyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.