Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

hasan sürücü kursu

sembolik hoş bir logo çalışması omuş düşüncenize ve ellerinize sağlık renk konusu hakkında farklı uygulamalar nasıl olurdu görmek isterdim açıkcası :)
  2. Dilek Doğrusöz

Kahve Bardakları,Fincanları Vektörel Ai-Jpeg

paylaşım için teşekkürler...
  3. Dilek Doğrusöz

Ecce Hotel Kurumsal

logo ve diğer uygulamalar gayet şık yerli yerinde olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  4. Dilek Doğrusöz

süt reklamı (muhteşem)

@şerife ben yapmadım şerife hanım altında alıntı yazıyor ben bu çalışmaları inceledim ve sizlerle paylaştım feyz alalım diye :)
  5. Dilek Doğrusöz

Hasan Güner / Logo Çalışmaları

enes fast food ve nokta iş sektörü nedir ama bu ikisini çok beğendim düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  6. Dilek Doğrusöz

bu da benden

yeni çalışmalar denemelisiniz araştırmanızı tavsiye ederim
  7. Dilek Doğrusöz

etiket, logo ve ambalaj tasarımı

sıkıntıdan uygulama yaptığım bir çalışma logo bana ait etiket ise hazır vektörlerden yararlanarak bir kompozisyon oluşturdum illustratorda hazırlanmıştır. sunumuna bile özenemedim kusuruma bakmayınız... keyifli bir görsel olmadı
  8. Dilek Doğrusöz

Grafiker kursu mu? Grafik tasarım eğitimi veren üniversiteler mi?

üiversite şart... Erkin beye tamamiyle katılıyorum dikkate al derim ve çok çok ii araştırmalısın
  9. Dilek Doğrusöz

Durukan Berk için :)

Allah anne babasına bağışlasın pek tatlı durukan berk maşallah...
  10. Dilek Doğrusöz

Bütün marka Logo fontları - yazı karakterleri

paylaşım çin teşekkürler...
  11. Dilek Doğrusöz

5N1K1T için yaptığım gazete sayfası

gayet derli toplu düzenli bir çalışma olmuş ama ilk gözüme çarpan şey paragraf balarını çok mu içerden başlatmışsınız sanki sırıtmış biraz bana öyle geldi ayrıca birde sağ taraftaki başlıklı olan paragraf arasında boşluk olması daha ii olmazmıydı nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize...
  12. Dilek Doğrusöz

uyumlu renk paleti oluşturma

@Abdullah YİĞİT teşekkür ederim Abdullah bey... @Abdullah Şahin çok sağolun Abdullah bey ben o ayrıntıyı unutmuştum :) teşekkürler...
  13. Dilek Doğrusöz

uyumlu renk paleti oluşturma

yararlı olabileceğini düşündüğüm bir ders hazırladım sizler için umarım faydalı olur iyi çalışmalar herkese...
  14. Dilek Doğrusöz

Wood Signs Vector Set (işaretler)

teşekkürler...
  15. Dilek Doğrusöz

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu hemde çok alttakinin fena halde uykusu geldi bir ağırlık çöktü
  16. Dilek Doğrusöz

Katalog Çalışması (Dilek Kereste)

@Tuncer Özkan yok estağfirullah aksini düşünmüyorum bilgi ve tecrübenizden yararlanmış oluyoruz eksik olmayın @BURÇİN DAMLA YETEN teşekkür ederim Burçin hanım... @asmalıbeyin asmalıbeyin çok teşekkür ederim sağolun... @Yaşar Karadeniz ilgi alakanıza çok teşekkür ederim Yaşar bey eksik...
  17. Dilek Doğrusöz

Halloween Iconları

paylaşım için teşekkürler...
  18. Dilek Doğrusöz

Business is people 2 EPS + Jpeg | 6.46 MB

paylaşım için teşekkürler Burak bey...
Yukarı Alt