Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bahattin kardeş "ateş üzerinde oynama yapabilirsin" önerini denicem. Belki daha farklı bir şeyler çıkabilir. Teşekkürler. Yaşar bey, sizin eleştirilerinizde "MİNİ" kelimesi türkçe diğerleri ingilizce yazılması gerekiyormuş yani daha önce o şekilde...
Merhaba arkadaşlar. Mnc çakmak... firmasına bir katalog yapıyorum. İç sayfadan örnek olarak 1 tane yaptım. Önce siz görün diye düşündüm. Eksiklerim muhakkak vardır. Onları da siz değerli bilgilerinizle tespit edersiniz. Değerli yorumlarınızı heyecan ile bekliyorum...:)
Merahaba arkadaşlar, SDS (sağlık danışmanlık sistemi) (iş adamlarına yönelik bir kurum) kurumuna bir broşür yapıyorum. İç sayfalarını hazırladım. Müşteri Ön kapağa mutsuz veya düşünür bir iş adamı, arka kapağa ise mutlu veya rahata kavuşmuş bir iş adamı resminin kullanılmasını istiyor...
Merhaba, benimde bir isteğim olacak, "düşünen iş adamı" lazım, vektörel veya resim farketmez. Hani şu yüzü belli olmayanlar varya işte ondan olursa sevinirim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.