Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Buğday başak (wheat)

@Serkan Hürsgünel sevindim Serkan bey ben teşekkür ederim...
  2. Dilek Doğrusöz

"Cam Görünümlü Yazı"

@54_eko ben teşekkür ederim sayın 54_eko @danisman ben teşekkür ederim sayın danisman eksik olmayın...
  3. Dilek Doğrusöz

İstanbul 2010 Afişi

Dikkat ediyorum İstanbul Kültür Başkenti 2010 afişleri genellikle cami resimleri minareler kullanılıyor oysaki o kadar çok örneği varki başka nelerle tanıtılabilir farklı neler kullanılabilir hiç uygulamaya dökülmüyor bence size önerim farklı şeyler araştırmalı ve denemelisiniz. Bu çalışmanıza...
  4. Dilek Doğrusöz

Güzel Arkafonlar-Süper

değişik ama etkileyici paylaşım için teşekkürler Yusuf bey
  5. Dilek Doğrusöz

Corel draw ile renkli kartvizit yapımı - taksi durağı

güzel bir anlatım akabinde güzel bir uygulama örneği teşekkürler Fatih bey...
  6. Dilek Doğrusöz

Dergi Çalışmam (EK)

gayet ahenkli bir çalışma olmuş titzlikle hazırlandığı aşikar ancak ilk gözüme çarpan şey 7. sayfadaki çocukta dekube hatasının oluşu bunu da Bahtınur hanım belirtmiş zaten metin yazılarında ise Hakan bey güzel şeyler yazmış o hataların düzeltilmesi neticesinde dört dörtlük bir çalışma...
  7. Dilek Doğrusöz

Hoparlör (Woofer) yapımı

muhteşemsiniz Ordeall süper iş çıkartmışsınız tebrik ediyorum sizi ve çok teşekkür ediyorum...
  8. Dilek Doğrusöz

Nahain bir merhaba

faydalı, faydalanan ve daimi olmanız dileğiyle hoş geldiniz...
  9. Dilek Doğrusöz

Kol saati

uygulama olarak gayet başarılı bir çalışma yapmışsınız tebrik ediyorum
  10. Dilek Doğrusöz

Araç giydirme İçin Fikre İhtiyacım var

alta ve üste aynı görselleri yerleştirmeniz alanınızı daraltmış alt yöne kullanmanız daha sade olacaktır ve sayın danismanın dediği gibi hareket halinde olacağından daha akılda kalıcı olmasını sağlamalısınız... düşüncenize ve ellerinize sağlık Serkan bey.
  11. Dilek Doğrusöz

RENAL Diyaliz Merkezi

muhteşem bir stilize örneği sunmuşsunuz sonuçta muhteşem olmuş tebrik ediyorum İnan bey...
  12. Dilek Doğrusöz

Banner Çalışması

amaca uygun bir çalışma olmuş seçtiğiniz görseller gayet ii ancak yazı fontunuzu başlık ve adres kısmını ayırıcak şekilde "farklı" bir font seçebilir ve yazıdaki tek renkliliği belki ikinci bir renk seçimiyle destekleyebilirdiniz
  13. Dilek Doğrusöz

boyamalarım

yine süper çalışmalar paylaşmışsınız bizlerle ne denilebilirki tek kelimeyle "harika"... tebrik ederim sizi. yeni çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağız hep birlikte...
  14. Dilek Doğrusöz

Poster

ii bir hayal gücüyle ii bir uygula yapmışsınız tebrik ediyorum sizi düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  15. Dilek Doğrusöz

Pencil / Kalem vektörLeri

şifreyi yanlış girmem mümkünn değil ama yanlış olma olasığını düşünerek sizin yazdığınızı kopyala yapıştır yapmıştım yine olmamıştı. sanıyorum uploadda yüklemenizde sorun vardı. şimdi sorunsuz açabildim teşekkür ederim zahmet verdim size :)
  16. Dilek Doğrusöz

dosyayı dışarı çıkarttığımda içi boş gözüküyo ama sıkıştırılmış dosyada açtığımda var görünüyor olmuyo kaç defa denedim ama şimdi son kez yine denedim yine olmadı. belli ki ben biyerde yanlışlık yapıyorum ama bulamadım teşekkürler...
  17. Dilek Doğrusöz

buse hanım bu vektörleri alamıyorum şifreyi girdiğim an içiboşbir klasör açıyo bilginize...
  18. Dilek Doğrusöz

"kategorisiz" resimler

@Erkin KARATAŞ ilginiz için teşekürler Erkin bey...
  19. Dilek Doğrusöz

Sıçrayan Su Efektleri

teşekkürler Erkin bey...
  20. Dilek Doğrusöz

Fatiha, Elif Lam Mim Vektör...

paylaşım için teşekkürler Elif hanım...
Yukarı Alt