Dikkat ediyorum İstanbul Kültür Başkenti 2010 afişleri genellikle cami resimleri minareler kullanılıyor oysaki o kadar çok örneği varki başka nelerle tanıtılabilir farklı neler kullanılabilir hiç uygulamaya dökülmüyor bence size önerim farklı şeyler araştırmalı ve denemelisiniz.
Bu çalışmanıza...
gayet ahenkli bir çalışma olmuş titzlikle hazırlandığı aşikar ancak ilk gözüme çarpan şey 7. sayfadaki çocukta dekube hatasının oluşu bunu da Bahtınur hanım belirtmiş zaten metin yazılarında ise Hakan bey güzel şeyler yazmış o hataların düzeltilmesi neticesinde dört dörtlük bir çalışma...
alta ve üste aynı görselleri yerleştirmeniz alanınızı daraltmış alt yöne kullanmanız daha sade olacaktır ve sayın danismanın dediği gibi hareket halinde olacağından daha akılda kalıcı olmasını sağlamalısınız... düşüncenize ve ellerinize sağlık Serkan bey.
amaca uygun bir çalışma olmuş seçtiğiniz görseller gayet ii ancak yazı fontunuzu başlık ve adres kısmını ayırıcak şekilde "farklı" bir font seçebilir ve yazıdaki tek renkliliği belki ikinci bir renk seçimiyle destekleyebilirdiniz
yine süper çalışmalar paylaşmışsınız bizlerle ne denilebilirki tek kelimeyle "harika"... tebrik ederim sizi.
yeni çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağız hep birlikte...
şifreyi yanlış girmem mümkünn değil ama yanlış olma olasığını düşünerek sizin yazdığınızı kopyala yapıştır yapmıştım yine olmamıştı.
sanıyorum uploadda yüklemenizde sorun vardı. şimdi sorunsuz açabildim teşekkür ederim zahmet verdim size :)
dosyayı dışarı çıkarttığımda içi boş gözüküyo ama sıkıştırılmış dosyada açtığımda var görünüyor
olmuyo kaç defa denedim ama şimdi son kez yine denedim yine olmadı. belli ki ben biyerde yanlışlık yapıyorum ama bulamadım teşekkürler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.