Hakan Dağdeviren derslerini takip ederek yapmış olduğum serbest bir çalışma yorumlarınızı esirgemeyiniz...
Not:yazıların içeriğiyle ilgilenmeyin f1 yardımdan photoshopla ilgili bilgilerdir :) bilginize...
Hakan bey dün indirdim bugün dersinizi dinledim muhteşemdi gayet açık ifadeler var kesinlikle zorlanmadan herkes uygulayabilir ayrıca benimde yeni farkına vardığım, bir nüans yakalamış oldum sayenizde teşekkürler...
Hakan bey çalışmalarınıza kalıplaşmış olmasın diye yazacak bişey bulamıyorum kesinlikle öneriye yada eleştiriye ihtiyacınız yok güzel imrenilecek işler çıkartıyorsunuz takdir ediyorum sizi gerçekten bunları ders niteliğinde anlatsanızda bizlerde öğrensek ama çok ince detaylı anlatım istiyorum...
Erkin beye katılıyorum kesinlikle İllustrator...
hırçın bey anlatrım için teşekkürler kolaylığı, pratikliği ve etkililiği ile muhteşem bir revolve örneği olmuş tekrar teşekkürler...
ilk etapta anlam yükleyemediğim için geometrik desenlerle süslendiğini düşünmüştüm açıklamanızla pekişmiş oldu bu düşüncem ama geometrik şekilleriniz simetri olmuş ve de çok ilgi çekici gelmedi belki serpiştirerek büyüklü küçüklü kullanmanız daha etkili olabilirdi ısrarcı değilseniz bu...
Kur'an-ı Kerim evet ama Freehandde bu konuda sorun yaşıyorum jpg kaydederken noktoları göstermiyor Dilek abla (: Hatta düzenlemelerde her defasında aynıları önüme geldi :)
anlıyorum canım belki gözden kaçmıştır diye hatırlatmak istedim ayrıca desenler altın yaldız olacaksa ben ilki konusunda...
yüzün şeklen ve ifade olarak duruşu benim çok hoşuma gitti gözün canlılığı ise hariha Aslı hanım yaptığınız çalışmaları hayranlıkla takip ediyorum ve tabiki bunun mercisi bizler değiliz ama ben başarılı bulduğumu ifade etmek istiyorum.
düşüncenize ve ellerinize sağlık...
amacınız gerçeği yakalamaksa tabiki eksik yanları var ama giderilmeyecek tarzda değil... bencede Aslı hanımın dediği gibi bu çalışmayı burada bitirmeyiniz devam ettiriniz. Vaktiniz bol ise ışık gölge ve doku olaylarını iyi inceleyip ve ona göre çalışmanın devamını getirmelisiniz. Değişiklikler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.