Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Mutfak Görüntüleri

paylaşım için teşekkürler Yaşar bey...
  2. Dilek Doğrusöz

Mutfak Ekipmanları (istek)

Paslanmaz çelik sektörüne ait olan bu resimlerden yüksek çözünürlükte olan varsa tüm arkadaşlarımdan rica ediyorum bunlar bir katalogtan tarama ancak internetten kullanmışlar ve çok kötüler lütfen çok rica ediyorum olan arkadaşları paylaşıma davet ediyorum ii çalışmalar herkese
  3. Dilek Doğrusöz

"tüp" resimleri

hemen düzenliyorum link ilk sayfada da yenilenmiştir yeni link: http://rapidshare.com/files/245537668/Yeni_Klasoer.rar.html
  4. Dilek Doğrusöz

Resimler

çok güzel cıvıl cıvıl paylaşım olmuş Yaşar bey teşekkürler...
  5. Dilek Doğrusöz

Site Tanıtımı İçin Yaptığım Afiş

çok dolu dolu olduğu için göz yoruyor ama sadeleştirileblir şöyle: fermanın içindeki ikinci ferman fazla onu kaldırabilirsiniz amacınız bölmek ise farklı bir şekilde bölmelisiniz. hatta o bölmeyi fotoğrafları koyarak yapabilirsiniz (sağdaki) ama o fermanın rengini bozmadan yedirerek (yumuşatarak...
  6. Dilek Doğrusöz

Merhabalar

hoşgeldiniz daimi olmanız dileğiyle...
  7. Dilek Doğrusöz

"tüp" resimleri

@grafikci_72 teşekkür ederimde bir bayana hitap şekliniz bumudur...
  8. Dilek Doğrusöz

illustrator seçim tool u hkk

arkadaşlar flood yapıyorum ama kusura bakmayınız sorumun cevabını ben buldum ( shift + ctrl + B )yapınca düzeliyor view menüsünden ne olduğuna bakabilirsiniz...
  9. Dilek Doğrusöz

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

arkadaşlar flood yapıyorum ama kusura bakmayınız sorumun cevabını ben buldum ( shift + ctrl + B )yapınca düzeliyor view menüsünden ne olduğuna bakabilirsiniz...
  10. Dilek Doğrusöz

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

illustrator cs 3 te; objem seçili iken freetransform aktif değil yani köşelerinden tutup büyüme ve küçülme yapamıyorum bunu da çalışma yaparken sanıyorum klavyeden herhangi bir tuşla yaptım ama tekrar bulamıyorum lütfen bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum çok acil herkese ii...
  11. Dilek Doğrusöz

illustrator seçim tool u hkk

aynı sornu bende yaşıyorum şimdi sanıyorum klavyeden kısa yol tuşuyla oldu lütfen bilenler yardımcı olsun
  12. Dilek Doğrusöz

Merhabalar....

foruma hoşgeldiniz zalbar daimi olmanız dileğiyle...
  13. Dilek Doğrusöz

photoshop saç çizimi

aslı hanım emeğinize sağlık güzel bir ders olmuş ancak hakan beyinde dediği gibi sunumu daha büyük eklemelisiniz ben açıkcası okumakta zorlandım ve tabiki logomuz kesinlikle konulmalı tebrikler tekrar devamını bekleriz :)
  14. Dilek Doğrusöz

Çelsan makina logo çalışması

@kriptonik ilahi Kriptonik teşekkür ederim beğeniniz için kimse beğenmedi galiba çalışmalarımı yorum hiç yok 16 kişi görüntülemiş ama yorum öneri eleştiri hiç bişey yok :(
  15. Dilek Doğrusöz

teşekkür ederim sayın kriptonik doğru söylüyosunuz benzerlerinin oluşu hakkında ama müşteriye aşina olması açısından öyle örneklerde yaptım birde renk konusunda ki tercihinizi de söyleyebilirmisiniz ayrıca 5. çalışmamı sonradan yükledim sanıyorum onu görmediniz birde ona bakın. tekrar teşekkürler...
  16. Dilek Doğrusöz

bu firma çeşitlie magaza, otel, hastane, okul vs. demir aksamlarını yapan bir firmadır örnek merdivenler için demir korkuluklar yapılıyor farklı renk alternatifleriyle kısa zamanda hazırladığım logo çalışmalarıdır Öneri ve eleştirilerinizi esirgemeyiniz lütfen müşterime sunmadan sizlere sunmak...
  17. Dilek Doğrusöz

PS De Kaliteli Dijital Makyajın Sırları Sizin İçin Hazırladık 80MB 2 Oturum(MUTLAKA)

yine harika bişey sunmuşsunuz bize teşekkürler Hakan bey emeğinize sağlık... (+) sizin için
  18. Dilek Doğrusöz

Merhabalar

aramızda bu sektörde donanımlı birini daha görmek güzel... sizden öğreneceğimiz çok şey olduğuna inanıyorum... hoşgeldiniz daimi olmanız dileğiyle...
  19. Dilek Doğrusöz

"BİLGE" Başlıklı Logo Tasarımına ihtiyacım var

@Bahattin Dulkadir çok fena...
  20. Dilek Doğrusöz

Elif - Ba kapak çalışmam..

ben demiştim renk konusunda :) çok doğru bir karar (bana göre tabi) tebrik ederim elifcim iş onaylanmış tekrar ellerine düşüncene sağlık...
Yukarı Alt