Paslanmaz çelik sektörüne ait olan bu resimlerden yüksek çözünürlükte olan varsa tüm arkadaşlarımdan rica ediyorum bunlar bir katalogtan tarama ancak internetten kullanmışlar ve çok kötüler lütfen çok rica ediyorum olan arkadaşları paylaşıma davet ediyorum ii çalışmalar herkese
çok dolu dolu olduğu için göz yoruyor ama sadeleştirileblir şöyle: fermanın içindeki ikinci ferman fazla onu kaldırabilirsiniz amacınız bölmek ise farklı bir şekilde bölmelisiniz. hatta o bölmeyi fotoğrafları koyarak yapabilirsiniz (sağdaki) ama o fermanın rengini bozmadan yedirerek (yumuşatarak...
arkadaşlar flood yapıyorum ama kusura bakmayınız sorumun cevabını ben buldum
( shift + ctrl + B )yapınca düzeliyor view menüsünden ne olduğuna bakabilirsiniz...
arkadaşlar flood yapıyorum ama kusura bakmayınız sorumun cevabını ben buldum
( shift + ctrl + B )yapınca düzeliyor view menüsünden ne olduğuna bakabilirsiniz...
illustrator cs 3 te; objem seçili iken freetransform aktif değil yani köşelerinden tutup büyüme ve küçülme yapamıyorum bunu da çalışma yaparken sanıyorum klavyeden herhangi bir tuşla yaptım ama tekrar bulamıyorum lütfen bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum çok acil herkese ii...
aslı hanım emeğinize sağlık güzel bir ders olmuş ancak hakan beyinde dediği gibi sunumu daha büyük eklemelisiniz ben açıkcası okumakta zorlandım ve tabiki logomuz kesinlikle konulmalı tebrikler tekrar devamını bekleriz :)
@kriptonik
ilahi Kriptonik teşekkür ederim beğeniniz için
kimse beğenmedi galiba çalışmalarımı yorum hiç yok 16 kişi görüntülemiş ama yorum öneri eleştiri hiç bişey yok :(
teşekkür ederim sayın kriptonik doğru söylüyosunuz benzerlerinin oluşu hakkında ama müşteriye aşina olması açısından öyle örneklerde yaptım birde renk konusunda ki tercihinizi de söyleyebilirmisiniz ayrıca 5. çalışmamı sonradan yükledim sanıyorum onu görmediniz birde ona bakın. tekrar teşekkürler...
bu firma çeşitlie magaza, otel, hastane, okul vs. demir aksamlarını yapan bir firmadır örnek merdivenler için demir korkuluklar yapılıyor
farklı renk alternatifleriyle kısa zamanda hazırladığım logo çalışmalarıdır Öneri ve eleştirilerinizi esirgemeyiniz lütfen müşterime sunmadan sizlere sunmak...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.