Arama sonuçları

1. Seda Başer

TANIŞMA (İlk mesaj)

Hoşgeldiniz Zülfükar Bey.
  2. Seda Başer

Film Afişi-Acemiyim Lütfen eleştirin

Afişde ilk gördüğüm dekope yapılan resimin zeminle uyumsuz olması. Renk açısından hiç oturmamış. Dekopeli resmin renk tonlarıyla biraz oynanmalı. Bakınca çok sert bir geçiş olduğu hemen göze çarpıyor. İkinci olarak afişde anlatım bozukluğu var. İmla hataları. Tarihi daha belirgin yapılabilir...
  3. Seda Başer

Vektörel Mağaza Çantaları

Teşekürler Abdullah Bey...
  4. Seda Başer

Teknosec güvenlik bilgisayar a5 önlü arkalı broşür

Ben bu tür çalışmalarda her zaman ciddi fontlardan yanayım. Yani fontlarda biraz daha sert karakterler kullanılabilrir. Bir de hırsız olarak çizgi karakter gibi değil de "gölge hırsız" bir çizim yapılabilirdi. Bu daha iyi dururdu sanırım. Aman yanlış anlamayın Fatih Bey kötü demedim sadece...
  5. Seda Başer

illustrasyona benzer bi resim

Güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. Aynısını yap deseler bence de yapamazsınız. Bence tesadüfi bir çalışma çıkmış ortaya. :)
  6. Seda Başer

Merhaba

Merhaba Sinan Oz, öncelikle ailemize hoşgeldiniz. Faydalı olacağınıza inanıyorum. Sorunuzu yanlış yerde sormuşsunuz. Corel konu başlığı altında sorarsanız en kısa zamanda size yardımcı olacak arkadaş vardır. Ben olamıyorum çünkü freehand ciyim. :)
  7. Seda Başer

Herkeze Merhaba

Hoşgeldiniz iyi forumlar...
  8. Seda Başer

Vektörel Türkiye Haritası

Teşekkürler. Çok güzel bir paylaşım.
  9. Seda Başer

corel cizimim

Hobi olarak bakarsak çok başarılı bir çalışma. Devamını dilerim...
  10. Seda Başer

Genel Kurmay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afişleri

Harika olmuş. Ben yeni bakma fırsatı buldum. Tebrikler... Örnek alınması gereken çalışmalar.
  11. Seda Başer

merhaba herkese

Hoşgeldiniz. Zaten her karar bir başlangıçtır. Burada çok şey öğreneceksiniz.
  12. Seda Başer

M.Kemal Atatürk Deneysel Fotografi Sergisi Bakırköy Yunusemre Kültür Merkezi

Arkadaşlar 27 Ekim Pazartesi gününe denk geliyor. Oraya Cumartesi olarak yazılmış. Şimdi 25 Ekim Cumartesi mi yoksa 27 Ekim Pazartesi mi buluşuyoruz??? :)
  13. Seda Başer

Mrb ArkadaşLar

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.
  14. Seda Başer

Yol Resimleri Yollardan Görüntüler 350 DPİ 200 JPEG Resmi 300 MB Değerinde

Buse eline sağlık. Teşekkürler paylaşımın için...
  15. Seda Başer

ilk çalıştığım kartvizit

Zeynep Hanım, bu eskisinden daha iyi olmuş. Ama neden bu renk tonlarını kullanıyorsunuz? Çok soluk ve iç karartıcı durmuyor mu kartvizitte? Mesela lacivert denediniz mi? 100C-100M-30K baskıda çok güzel durur. Ben çok severim özellikle kartvizitte. Bir de kahve çizimini beyaz yaparsanız...
  16. Seda Başer

El Hareketleri (Her Grafikere Lazım)

Gerçekten her grafikere lazım. Teşekkürler.
  17. Seda Başer

İşte bu O... Şeçilmiş Olan

Hoşgeldiniz. İyi forumlar...
  18. Seda Başer

en iyi yaptığınız yemeğin tarifini yazın

Bir tarif de ben vereyim. Çok güzel de yaparım. :) Adı: Hamsikuşu. Önce hamsileri kılçıklarını da alarak ayıklıyoruz. (tabi kafası da olmayacak) Sonra bir güzel yıkayıp süzülmeye bırakıyoruz. Süzüldükten sonra, geniş bir kaba alıp, içine 3 yumurta ve aldığı kadar un koyuyoruz. (Bu 2 kilo hamsi...
  19. Seda Başer

ilk çalıştığım kartvizit

Zeynep Hanım, Renkler biraz uyumsuz olmuş. Çizimlerin üstüne gelen yazılar da biraz okunma zorluğu gözüküyor. Kahve çizimini sola çekseniz oradaki gitar çizimini de kaldırırsanız daha iyi duracak sanırım. Kolay gelsin.
Yukarı Alt