Afişde ilk gördüğüm dekope yapılan resimin zeminle uyumsuz olması. Renk açısından hiç oturmamış. Dekopeli resmin renk tonlarıyla biraz oynanmalı. Bakınca çok sert bir geçiş olduğu hemen göze çarpıyor.
İkinci olarak afişde anlatım bozukluğu var. İmla hataları.
Tarihi daha belirgin yapılabilir...
Ben bu tür çalışmalarda her zaman ciddi fontlardan yanayım. Yani fontlarda biraz daha sert karakterler kullanılabilrir. Bir de hırsız olarak çizgi karakter gibi değil de "gölge hırsız" bir çizim yapılabilirdi. Bu daha iyi dururdu sanırım.
Aman yanlış anlamayın Fatih Bey kötü demedim sadece...
Merhaba Sinan Oz,
öncelikle ailemize hoşgeldiniz. Faydalı olacağınıza inanıyorum. Sorunuzu yanlış yerde sormuşsunuz. Corel konu başlığı altında sorarsanız en kısa zamanda size yardımcı olacak arkadaş vardır. Ben olamıyorum çünkü freehand ciyim. :)
Arkadaşlar 27 Ekim Pazartesi gününe denk geliyor. Oraya Cumartesi olarak yazılmış. Şimdi 25 Ekim Cumartesi mi yoksa 27 Ekim Pazartesi mi buluşuyoruz??? :)
Zeynep Hanım, bu eskisinden daha iyi olmuş. Ama neden bu renk tonlarını kullanıyorsunuz? Çok soluk ve iç karartıcı durmuyor mu kartvizitte? Mesela lacivert denediniz mi? 100C-100M-30K baskıda çok güzel durur. Ben çok severim özellikle kartvizitte. Bir de kahve çizimini beyaz yaparsanız...
Bir tarif de ben vereyim. Çok güzel de yaparım. :)
Adı: Hamsikuşu.
Önce hamsileri kılçıklarını da alarak ayıklıyoruz. (tabi kafası da olmayacak) Sonra bir güzel yıkayıp süzülmeye bırakıyoruz. Süzüldükten sonra, geniş bir kaba alıp, içine 3 yumurta ve aldığı kadar un koyuyoruz. (Bu 2 kilo hamsi...
Zeynep Hanım,
Renkler biraz uyumsuz olmuş. Çizimlerin üstüne gelen yazılar da biraz okunma zorluğu gözüküyor. Kahve çizimini sola çekseniz oradaki gitar çizimini de kaldırırsanız daha iyi duracak sanırım. Kolay gelsin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.