Kadir Bey arkadaş orijinal resimi savaşa hayır a dönüştürmüş. Yani orijinaline bakarsanız evet savaşla bi ilgisi yok ancak kendi çalışmasında belki ölüler silahlar yok ama savaşı çağrıştıyor. Size X konusunda da katılmıyorum. Olumsuzluk anlamında kullanılmış. Yani Savaş istenmiyor X. Bence böyle...
Sedat Bey, ben çalışmayı çok beğendim. Ama bişey sormak istiyorum. Özgürlük heykeli kurumun simgesi mi ya da logosunda mı var yoksa siz mi koydunuz? Teşekkürler.
Sanırım bu bir dergi afişi ve yakında newyork'ta baskıya geçiyorlar. Afişe ilk baktığımda bunu anladım. Ama doğru mu anladım ya da eğer doğruysa dışarda bakan insanlar bunu anlarlar mı bilemem. Eksik olmuş afiş. Biraz daha açık ve metinli olsa daha iyi olacak sanırım.
İlk çalışma için düşünülürse iyi olmuş. Yani bir uyum var çalışmanda. Ama ben de her zaman söylüyorum ki logoları çalışırken mutlaka baskıyı düşünmek gerekiyor.
Arkadaşlar, 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "MUSTAFA" gösterime giriyor. Atatürk'ümüzün değişik şekilde anlatıldığı çok güzel bir film. İzlemenizi tavsiye ederim.
Buyrun TANITIMA
İzleyin, gerçekten çok güzel hazırlanmış.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.