Abdullah Bey, sizin bu yaptığınıza oyunbozancılık denir di mi ama? Şimdi arkadaşlar onu düşünerek bakacaklar. Algıda seçicilik olacak.
Yanlış anlamayın, şaka yapıyorum ama yazmasaydınız daha iyi olmaz mıydı? Sadece söylemeden geçemedim. :o
Grafik böyle bir şey işte. Kimi çok beğenir, kimi az, kimi de hiç. Ama tüm eleştrilere açık olmak gerekir. Benim beğenmediğimi de sen çok beğenebilirsin. Lütfen biraz daha saygılı olalım konuşmalarımızda. Hepimiz meslektaşız değil mi?
Yoruma gelince herşeyden önce ciddi bir emek harcanmış. Buna...
Ben bu tarz çalışmaları çok beğeniyorum. Benim de bir çok çalışmamda vardır bunlar. Arka kapakta bi sorun yok, sadece logo biraz büyük olmuş. Ön kapakta ise zaten logo olduğu ve logoda üniversitenin adı olduğu için aşağıda yazdığın adnan menderes üniversitesi yerine eğer üniversitenin bir...
O tür aileler çok eskide kaldı artık. Duyarlı, gerektiğinde çocuğuna "onların deyimiyle bir kedi için" bağıran, ceza veren ya da bunun ne kadar yanlış bişey olduğunu anlatan aileler. Günümüzde insanlar da gelişen ve değişen yaşam standartlarıyla değiştiler. Bence bu sadece kanuni yolla hallolur...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.