Arama sonuçları

1. danisman

Büyüklenenlere :)

Dünya'ya sahip olduklarını sananlar yanılırlar, küçük balık yoksa, büyük balık hiç olmaz... Ozan Muhammet CANDAN
  2. danisman

Hangisi doğru, hangisi yanlış?

Teşekkürler sevgili Yamo, asıl sorun, gerçekten sevmek yerine, kalplerdeki boşlukları doldurmaya çalışmak olsa gerek...
  3. danisman

Hangisi doğru, hangisi yanlış?

Herkes sevilmek istiyor, kocaman sevilmek, delice sevilmek, sınırsızca, sonsuzca sevilmek! Böyle düşünüyordum bir zamanlar ama günümüze göre şartlar azıcık değişti, ne sevilelim, ne sevelim, birazcık eğleşelim durumuna geçiş yapıldı gibi geliyor bana. Sevginin kıymetini iyi bilir eskiler...
  4. danisman

Telif haklari

Selam sayın Mehmet Tan, Elbette ki, kızmadım neden kızayım, kızmak için sizi 40 yıldır tanıyor olmam gerek ama bahsettiğiniz ve yönelttiğiniz sorunuz için hiç tanımama gerek yok, çevremde ve ülkede belki milyonlarca sizin gibi "freelance" takısını kullanarak, meslek icra ettiğini düşünen...
  5. danisman

Telif haklari

Selamlar, Yukarıda bahsi geçen konu, birçok tasarımcının ortak sorunudur. Sadece grafik anlamında değil, mimarlar bile bu sorunlarla sürekli karşılaşırlar. Asıl konu burada, müşterinin sizin tasarımınızı kullanması değil, sizin kendinizi müşteriye ucuza satmış oluşunuzdan ve buna benzer...
  6. danisman

İş yaşamı...

Tüm insani değerler ve erdemlerinle başarısız oluyorsan üzülme, asıl başarısızlık, başarıya ulaşmaya çalışırken, insani değerlerinden taviz vermektir...
  7. danisman

günün sözü..

Teşekkürler Fatih...
  8. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Teşekkürler okipoki...
  9. danisman

Sığır yerine konmanın bir alemi yok!

Teşekkürler sayın yamo, her şeyin söylediğiniz gibi olması dileğiyle...
  10. danisman

8.Beyşehir göl festivali afişi

Selamlar Kerim, benim grafikle ilgili ekleyeceğim bir detay yok, arkadaşlarımız bunları belirtmiş, yalnız metinı konusunda söyleyeceklerim var; "Suya yansıyan tarihe, kızıl eşlik eder, akşama koşan saatlerinde bu şehrin, dilden dile anlatılır, yeşil ile mavinin destansı sevdası, doğa...
  11. danisman

Sığır yerine konmanın bir alemi yok!

Sağlıklı olmak nedir? Sağlıklı düşünmek? Peki, sağlıklı yaşamak nedir? Sabah akşam, televizyon kanallarından sağlık programları fışkırıyor, web sitelerinin birçoğu bu modaya ayak uydurmuş ve belki milyonlarca sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşama gibi, sağlık konularıyla ve ürünleriyle dolu. Bu...
  12. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Teşekkürler Zafer Şahin...
  13. danisman

Efe yada zeybek vektörleri - istek

Size efe yetiştiremedik ki Sedat bey, buyrun bir daha yüklüyoruz! Bir teşekkür etme nezaketinde bulunursunuz umarım... https://rapidshare.com/files/460206340/Aydin_Efesi_Ozan_Muhammet_Candan.cdr
  14. danisman

Siz ne yapıyorsunuz?

Teşekkürler Sedat bey...
  15. danisman

Şehir ve siz...

ben teşekkür ederim beğendiğiniz için Sedat bey...
  16. danisman

Şehir ve siz...

Bir sabah ve bir şehrin ıslanmış sokakları ne kadar güzeldir, mis gibi kokular yayılır etrafa, etraflıca çekersiniz nefesinizi ciğerlerinize, o doyumsuz anları yaşamak keyiflidir, en az bir aşk kadar… Şehirlere canlı yakıştırmaları yapmaya bayılırım. Şehirler canlıdır, tıpkı bir insan gibi...
  17. danisman

Siz ne yapıyorsunuz?

Haklısınız Burak bey, teşekkür ederim görüşlerinizi paylaştığınız ve zaman ayırdığınız için...
  18. danisman

Siz ne yapıyorsunuz?

Ahmet bey teşekkür ederim katkılarınızdan dolayı, söylediklerinize katılmamak mümkün değil...
  19. danisman

Siz ne yapıyorsunuz?

Dünya nereye gidiyor, biz nereye gidiyoruz, neler oluyor? Eskiden çay-kahve içmek için bir yere oturduğumda, orada ne varsa, gazete, dergi gibi, alıp elime karıştırırdım. Bir önceki gün veya daha eski olması hiç önemli değildi, önemli olan, orada onları karıştırırken günün içinden biraz...
Yukarı Alt