Arama sonuçları

1. danisman

Boran Reklam adına Logo Yapmam gerek

Bak ne güzel bir cümle oluşturmuşsunuz "Sacma Sacma Sorularla Gelmeyin" bunu biraz değiştirelim isterseniz "Saçma isteklerle gelmeyin" ben de tam olarak, işte bunu düşünmüştüm, yöneticilerimiz ilgilenir herhalde böyle bir durumla :)
  2. danisman

Yani şimdi, siz logo çizeceksiniz, reklamcı değilsiniz, grafiker değilsiniz, doğru mu, anlamışım? Webmaster mısınız? Şayet bu logosu çizilecek olan bir reklamcı ise, neden logosunu çizmiyor? Logosunu çizemiyorsa, neden reklamcılık yapıyor? Tüm bu soruların cevaplarını ben çok merak ettim doğrusu :)
  3. danisman

Reklam işi mi, yapıyorsunuz?
  4. danisman

Boşuna şikayet etmeyelim!

Katkılarınızdan dolayı teşekkürler sayın Yamo...
  5. danisman

Nasıl seviyorsun?

Sevmekten bahsedersin en yakın dostlarına, aşktan, ayrılıktan, hasretten ve özlemek yakar yüreğini, hep yanı başında olsun istersin, ama bazı sorular vardır cevaplamalısın… Bir insanı nasıl seversin? Ne kadar sevebilirsin? Bu işin usulü nedir, yolu yordamı, şekli şemalı? Aslanlar gibi mi...
  6. danisman

ışıklı tabela yapımı

Merhaba, Sanırım ışıklı tabeladan kastınız LED tabela olsa gerek... Coreldraw programı için bir eklenti var, bunu web üzerinden bulup nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz, corel draw led tool isimli eklenti sayesinde bahsettiğiniz işlemi gerçekleştire bilirsiniz, elbette ışıklı tabeladan...
  7. danisman

Boşuna şikayet etmeyelim!

Gençlerin özgüveni var mı, peki ya toplumun? Bu soruya cevap verecek olanlar, elbette genç olanlardır, fakat toplumun geneline baktığımızda, kendimizi dünya halkları süzgecinden geçirdiğimiz vakit, bir özgüven noksanlığımız olduğunu, hemen anlıyorsunuz. Gerçi burada, toplumsal bir vaka ile...
  8. danisman

Biraz daha saygı!

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim Süleyman bey...
  9. danisman

Biraz daha saygı!

Ahmet bey, Yaşar bey, Burak bey, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim...
  10. danisman

Biraz daha saygı!

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim Yamo ve Ekinoks...
  11. danisman

Biraz daha saygı!

Bu kadar değişmeye ve değiştirilmeye meraklı bir toplum daha var mıdır? Hayatı değiştirmeye çalışırken, kendi değerlerimizden taviz vermeyi ne zaman bırakacağız? Değişmeye çalışmaktan ve sürekli değişimden bahsedenlerden usanılmadı mı? Tamam, bazı şeyler değişebilir, yenilenebilir ama...
  12. danisman

Acun ve Maymunları...

teşekkürler sevgili yamo...
  13. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

ben teşekkür ederim Ahmet bey...
  14. danisman

Siz neredesiniz?

teşekkürler Merve Sultan...
  15. danisman

Siz neredesiniz?

Teşekkürler sevgili Kerim Öksüz...
  16. danisman

Siz neredesiniz?

Hayatınızın anlamı nedir biliyor musunuz? Paylaşım… Mesela, ekmeğini paylaşmak, suyunu paylaşmak, günü paylaşmak ama bunları isteyerek, yürekten paylaşmak, mecburi paylaşımlarımız da var hayatta, havayı mecburen paylaşıyoruz mesela, peki bu paylaşımdan şikâyetçi olanımız var mı, aramızda...
  17. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

teşekkürler dram-romantik...
  18. danisman

Tabela Reklamcılığı

Teşekkürler Kader...
  19. danisman

Kadın aşktır...

Tüm bayanların bu özel gününü tüm içtenliğimle kutlarım...
  20. danisman

Tabela nedir, nasıl yapılır?

Merhaba sevgili Mine, Öncelikle zaman ayırıp makalemi okuduğunuz için teşekkür ederim. Kitap çalışmalarım devam ediyor, yakın bir zamanda piyasada olacak, sanırım 1 ay kadar sonra yayınlanmış olur. Gerekli teknik bilgilerin yanı sıra teknik resimlerle de destekli bir yayın olacak. Kaynak...
Yukarı Alt