Arama sonuçları

1. danisman

Günün sözü...

Birilerinden şikayet edip durmaktansa, kendini tanımaya çalış, bunu başardığında, şikayetlerin azalacaktır... Ozan Muhammet CANDAN grafikerler.org
  2. danisman

Senle ve Sensiz

Bir insan için alçak gönüllü olmak ve tevazulu davranmak, kişiliğine değer katar, ben bu "biraz acemiyim ama" kısmını böyle algılıyorum. Sizin değeriniz de yazdıklarınızı paylaştıkça hissedilecek ve keşfedilecektir, şiirlerinizin devamını merakla bekliyor ve takip ediyor olacağım...
  3. danisman

Herkes bilir seni sevdiğimi...

Ben teşekkür ederim Yaşar Bey, zaman ayırıp okuduğunuz için...
  4. danisman

Gülümseyin...

Güzel düşüncelerinizi için çok teşekkür ederim mervesultan...
  5. danisman

Çatışmalar, çakışmalar…

Ben teşekkür ederim Hakan bey, sizi görmek de güzel...
  6. danisman

Senle ve Sensiz

Bu güzel şiir için teşekkür ederim mervesultan...
  7. danisman

Çatışmalar, çakışmalar…

Yeni nesil hiç eskimeyen bir sözcüktür, her eskimekte olan nesil için, her zaman diliminde, mutlaka yeni nesiller bulunmaktadır, aslında eskimeyen bir yeni nesilden söz ediyoruz. Bana göre yeni bir nesil varken, başkaları için, ben yeni nesil sayılır ve kabul edilirim. Yeni nesil erkekler...
  8. danisman

Herkes bilir seni sevdiğimi...

Herkes bilir seni sevdiğimi, Kimileri hala inanır, benim gibi, Kimileri asla inanmaz, Korkarken kimileri bu aşktan, Cesurca koşarım yüreğine, Anlatmamı istese birileri, İnan buna gücüm yetmez… Gecenin bir yarısında, Şehvetli sözcükler arasında, Ter içindeyken bedenim, Ruhum içimde...
  9. danisman

Acun ve Maymunları...

Sevgili Mert, senin de söylediğin gibi burası tartışma alanından daha çok, okuma alanı ama bu demek değildir ki hiç bir konuyu veya yazıyı tartışmayalım, konuşmayalım. Yukarıda yazdıklarım benim tespit ettiklerim, bunlara katılır veya katılmazsın, bu tamamen senin inisiyatifindedir, ne...
  10. danisman

Sıra kimde?

Ortadoğu’dan haberler izlemekten ve oradan gelen görüntülerle avutulmaktan oldukça usandığımı belirtmek istiyorum, belki birçoğunuz da aynı dertten muzdariptir. Bir zamanlar İngiliz, Fransız ve birkaç devletin birleşerek ortaya çıkardığı diktatör rejimler şu an yıkıldı veya yıkılmak üzere. Sırf...
  11. danisman

Acun ve Maymunları...

Teşekkür ederim sayın Yakan, İzlediklerini, inceleyen, düşünen, o an gördüklerini değil, arka planda yer alanları sorgulayan insanların çoğalması dileğiyle...
  12. danisman

Acun ve Maymunları...

Merhaba Mert Bey, Toplum olarak, toplu halde yaptığımız hataların başında "bahsi geçen programın bir televizyon şovu olduğudur" düşüncesi değil midir? Konu bu kadar basit değildir, olmamalıdır, izlenen programlar irdelenmelidir. Sizin sadece televizyon şovu olarak gördüğünüz konularda, bir...
  13. danisman

Acun ve Maymunları...

@Darkbluestar Teşekkürler Darkbluestar...
  14. danisman

Acun ve Maymunları...

Bu yazıyı neden yazma gereği duydum bilmiyorum ama bugünlerde çok konuşulacak ve şaşkınlıkla izlenecek videolardan birisi konusunda söyleyeceklerim var. Ekranları başında, kendilerini izleyen insanların gözlerinin içine bakarak kandıran, sonra medyada, çok dürüst bir kişilikmiş gibi...
  15. danisman

Dergi kapağı nasıl hazırlanır, nelere dikkat edimelidir?

Teşekkürler Carslantas...
  16. danisman

forumum için logo

>İlanınızla il - gi - len - mi - yo - rum :)
  17. danisman

4. Yaş günümüz

Çalışmak her zaman başarıyı getirir, inanarak çalışmak, hem başarıyı, hem kalıcı olma konusunda tecrübeyi kazandırır, yıllar geçtikçe, tecrübe kazanan grafikerler.org ailesine mutlu yıllar diliyorum.. Sitemizin, bir yerlere gelmesi için emek harcayan, fikir üreten herkese teşekkürler...
  18. danisman

online emlak satış

Teşekkürler Hasan Güner, Teşekkürler Leonim...
  19. danisman

online emlak satış

Merhaba, ücretsiz emlak ilanlarınızı ekleyebileceğiniz, www.sahibindenyazlik.net yayın hayatına başlamıştır...
  20. danisman

Damble

Ellerinize sağlık sayın Dağdeviren, üzerine markasını özellikle mi, yazmadınız?
Yukarı Alt