Arama sonuçları

1. danisman

Merhaba

Hoş geldin Hakan...
  2. danisman

Günün sözü...

Teşekkürler Hasan Güner... Teşekkür ederim Fulya...
  3. danisman

Günün sözü...

Ben teşekkür ederim Ahmet bey...
  4. danisman

Günün sözü...

Önemli olan, hızlı hareket etmek veya çabukluk değil, yavaş olsan da, varacağın yere en güzel şekilde ulaşmaktır... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  5. danisman

Dokun Bana...

Çok güzel olmuş, ellerine sağlık Sayın Dağdeviren, bir sipariş vermek istiyorum, Turkuaz renkli olsun, lütfen...
  6. danisman

Bir reklâmcı, nasıl düşünür, reklâmcı nasıl birisidir, sektör nereye gidiyor?

Çeşitli sektörlerin, bu sektörler içerisinde yer alanların, neyi, nasıl düşündükleri konusunda, yazılara daha önce de rastlamış olmalısınız. Bu kez, “bir reklâmcı, nasıl düşünür, reklâmcı nasıl birisidir” bunun cevabını bulmaya çalışacağız. Reklâmcılık, tamamen kişinin, hayal gücüne ve buna...
  7. danisman

Sedat Gül / Beachlife Dergisi

Arkadaşlar tekrardan merhaba, Bu konuda şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı, demeyeceğim sizlere, sonuçta bu meslek içerisinde yer alıyor, birçok şeyi biliyorsunuz. Briefte yer alanları uygulamak veya uygulamamak sizin tasarrufunuzdadır. Ben gerekli bilgilendirmeyi sizlere yaptığım...
  8. danisman

bildiğin kadar bileceksin...

Teşekkürler sayın Boro, beğendiğinize sevindim...
  9. danisman

Sedat Gül / Beachlife Dergisi

Merhaba arkadaşlar, Bir konuda, bu vesile ile tüm yarışmacı arkadaşları hem uyarmak, hem bilgilendirmek istiyorum. Kapakta "anons" olarak nitelendirdiğiniz sürmanşetleri, değiştirmeyiniz, size briefte verildiği şekilde cümleleri kullanınız. Bir derginin genel yayın yönetmeni, art direktörü...
  10. danisman

Doğrudur sevgili Fulya...
  11. danisman

Teşekkürler Hasan Güner...
  12. danisman

Merhaba herkese

Aramıza hoş geldiniz...
  13. danisman

Cehennemden bahsederler, nasıl bir yerdir, kimseler bilmez ama korkar insanlar, çünkü ürkütücü ve korkutucudur! Aşkın cehennem olduğunu bilenler, artık sevmiyorlar, cehennemlik aşkların, bağdaş kurup, kıyamet gününü bekleyen dervişlerinden öğrendim bu gerçeği... Şimdi susuyorsun, biliyorum...
  14. danisman

Tabela Reklamcılığı

Teşekkürler Seyit bey...
  15. danisman

Neden Özgün Bir TASARIM YAPMADINIZ GRAFİKERLER.ORG

Merhaba; Sen çok mu, özgünsün acaba? Özgün çalışmalarınızdan, numuneler koyarsanız özgünlüğünüzü görebiliriz, ne dersiniz?
  16. danisman

Hesap...

Ben teşekkür ederim, maxcoder...
  17. danisman

Yazım Yanlışları...

Ben teşekkür ederim sevgili Fulya, faydalanacak bir şeyler bulmuş olduğuna sevindim...
  18. danisman

Yazım Yanlışları...

Merhaba, internette dolaşırken rastladım, hoşuma gitti, bazı arkadaşlarımız için faydalı olabileceğini düşünerek, paylaşmak istedim, umarım amacına ulaşır... Bir yazı ile okuyucuya mesajı doğru iletmede kaynağın önemli bir rolü ve sorumluluğu bulunmaktadır. Bu yüzden mesajı ileten kişi...
  19. danisman

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

Geçmiş olsun sevgili Ekinoks, tekrar sağlığına kavuşmuş olmana sevindim...
  20. danisman

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

Bu yarışmaların birincisi baştan belli olduğu için, sorun yok :) genel olarak başkanın reklamcısı veya tasarımcısı bir şekilde birinci olarak ipi göğüsler fakat bu kadarına hiç şahitlik etmemiştim, bu sefer duble bir sonuç söz konusu :)
Yukarı Alt