Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Logo Çizerken Soyut Düşünme (Ders)

arkadaşlar logo çizmek isteyip de zorlananlar nasıl düşünülmesi gerektiğini bilmeyen malzeme bulmakta zorlananlar için bilgim çerçevesinde bir ders hazırladım Ele aldığım firma Levent Uydu Logo çizmeden önce hem sektörle ilgili hem de firma geçmişiyle ilgili araştırma şart Araştırma...
  2. Hasan Güner

akvaryum Corel draw

kesinlikle böyle düşünmeyin bu mesleği icra eden herkes bu aşamalardan geçti dolayısıyla çalışmalara devam ;) çizim çok fena değil kolay gelsin
  3. Hasan Güner

Marmara Ekspres Afiş

@Hakan Dağdeviren üşenmemiş logodan renklere kadar herşey hakkında düşünce beyan etmişsiniz teşekkür ediyorum konulara olan ilginizden dolayı. logoyu sadece alıp koydum yani hazırlanışı ile alakam yok. afiş konpest halinde şuan. dolayısıyla renkler vs. hakkında dile getirdiklerinizi göz önünde...
  4. Hasan Güner

Logo Mardin

@Hat-Min o zaman bir kare çizip c:0 m:0 y:0 k:100 şeklinde dolgu verebilirsiniz :p
  5. Hasan Güner

Hilton Hotel adını ve logosunu değiştirdi

aşırı soyut anlamlar yüklenmiş logoya şahsen beni etkilemedi
  6. Hasan Güner

Bu elma kimin?

apple bu konuda saçmalıyor logoların birbiriyle uzaktan yakından alakası yok bu derece büyük bir firmanın bu tip saçma korkularının olması komik applenin daha önce benzer sebepten dava açtığı logolar:
  7. Hasan Güner

TRT 1'in Logosu Değişti!

hayırlı uğurlu olsun bir öncekine bakarak daha derli toplu daha estetik
  8. Hasan Güner

Ivan Chermayef "En basit, yapılması en zor olandır"

Logo çizerlerin ilgisini çekecek bir yazı yazının arasına birkaç logo örneği sıkıştırdım ilgilenenler diğer logoları araştırıp inceleyebilirler Koç Grubu'nun meşhur koç Başı logosunu kim çizdi? İşte o logonun hikayesi.. Türk derisine tasarladığı logoyla gündeme gelen Çeçenistan doğumlu...
  9. Hasan Güner

Logo Mardin

logo mantığına aykırı birçok öge mevcut logo; sade - kolay anlaşılır - her ortamda kullanılabilir olmalıdır minareleri birebir bu kadar detaylı çizmene gerek yok çözüm önerisi: estetik çizgiler ile dış kontürünü çizmeyi deneyebilirsin mardin yazısı ambleme göre çok küçük kalmış büyültülmesi şart...
  10. Hasan Güner

Cep Telefonu Kullanan Bayan

teşekkürler paylaşım için
  11. Hasan Güner

Marmara Ekspres Afiş

teşekkür ederim
  12. Hasan Güner

Flash Banner Yapımı (Resimli Anlatım)

@Abdullah Şahin evet basit bir dille anlatmaya çalıştım eklediğim dosyaları indirip inceleyenler zaten görecekler tüm animasyonların bu mantıkla yapıldığını yani asıl iş dersleri örnekleri inceleyip kendi zekasını hayal gücünü yansıtabilene düşüyor
  13. Hasan Güner

Fatih Bilgisayar Web Tasarımım (PSD)

@Fatih Coşkun @Abdullah Şahin teşekkür ederim ;)
  14. Hasan Güner

Flash Banner Yapımı (Resimli Anlatım)

PSD olarak paylaştığım web teması için ufak bir animasyon yaptım animasyonu izlemek için tıklayın: http://www.swfcabin.com/open/1255420741 daha detaylı incelemek için düzenlenebilir flash dokümanını indirmek için tıklayın : http://rapidshare.com/files/292360509/ders.rar.html bu...
  15. Hasan Güner

Fatih Bilgisayar Web Tasarımım (PSD)

Bu temanın hala üzerinde çalışıyorum Ön İzleme: üzerinde değişiklik yaparak kullanmak isteyenler ya da ben sadece incelesem yeterli diyenler için çalışması psd olarak upload ediyorum umarım faydalı olur Download Linki: http://rapidshare.com/files/292340111/FATae_H_WEB.rar.html
  16. Hasan Güner

Marmara Ekspres Afiş

17. Hasan Güner

Reklam Banner & Menü (Flash)

@Dilek Doğrusöz @danisman teşekkür ederim ilginiz için
  18. Hasan Güner

Webtasarım yaparken hangi programları kullanıyorsunuz?

:: Frontpage 2003 :: Macromedia Flash 5 :: Photoshop CS ben sadece bu üçlü ile çalışıyorum
  19. Hasan Güner

Bülent Erkmen / Logo Çalışmaları

bu şahsiyet 1985 yılı grafik ürünler sergisinde 15 başarı ödülü ve yılın grafik sanatçısı ödülü kazanmış bu başarı sadece bir tanesi geçmişinden ama bu logolar doyurucu mu tartışılır
Yukarı Alt