Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Reklam Banner & Menü (Flash)

rica ederim Dilek Hanım bir daha ki paylaşımda yapım aşamalarını da anlatacağım ;) birşey yapıyorum bari tam yapayım :D
  2. Hasan Güner

rica ederim ;)
  3. Hasan Güner

ticari bir kaygısı yok sadece forumda paylaşmak için hazırladım incelemek düzenleyerek kullanmak isteyenler indirebilirler umarım eğitici ve faydalı olur :rolleyes: ön izleme : Flash olarak görmek için ön izleme : izlemek için tıklayınız Düzenlenebilir Flash Dokümanı ...
  4. Hasan Güner

Serbest bir çalışmam

ilginç bir çalışma olmuş ben olsam kalbi tam ortaya alırdım bir de bu çalışmayı hangi programda nasıl hangi aşamalardan geçerek yaptığını anlatsan bir çok arkadaş için daha faydalı bir konu olabilir
  5. Hasan Güner

Lalezar Koleji Logo - İlan / HASAN GÜNER

eleştiri için teşekkürler :)
  6. Hasan Güner

Reklam Template (PSD)

teşekkür ederim :)
  7. Hasan Güner

Bol Bol Görsel İncele

faydası var zararı yok faydası 'gözlem' grafik dünyasının temel taşıdır iyi gözlem yapamayan iyi hayal edemez iyi mesaj veremez dolayısı ile iyi tasarımlar çıkartamaz gözlem yap demek çevrende gördüklerini birebir uygula anlamına gelmez belki ilk başlarda onları referans alabilirsin ama zamanla...
  8. Hasan Güner

Lalezar Koleji Logo - İlan / HASAN GÜNER

Bu da Hasan Güner yorumu Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :rolleyes:
  9. Hasan Güner

lalezar koleji logolar ve ilanlar

2 numara diğerlerine nazaran daha estetik lakin font için alternatifler şart kolay gelsin
  10. Hasan Güner

Reklam Template (PSD)

Çalıştığım firma için yapıldı Flash ile makyajlıyorum şu an İncelemek ya da düzenleyerek kullanmak isteyenler için PSD olarak upload ediyorum umarım faydalı olur iyi kullanımlar Ön İzleme: İndirme Linki: TIKLA
  11. Hasan Güner

Nokta Reklam Branda Afiş Çalışması

teşekkürler ;)
  12. Hasan Güner

teşekkür ediyorum yorumunuz mutlu etti beni
  13. Hasan Güner

Portfolyo Template (PSD)

teşekkür ederim :)
  14. Hasan Güner

Portfolyo Template (PSD)

Kendim için hazırladım biraz makyajlanmış halini şu an kullanıyorum www.hasanguner.com incelemek ya da kullanmak isteyenler için layerli olarak upload ettim umarım faydalı olur http://rapidshare.com/files/290137726/temp.rar.html
  15. Hasan Güner

ARTI+ Maket - A dan Z ye... Kurumsal kimlik çalışması

sadece uçağın bir kısmını seçseniz olmaz mı? BMW - Simgesi uçak pervanesidir Pegasus - Kanatlı atın arka fonundaki uçak kanadı gibi... ya da dış kontürü çizim içine tek renk dolgu verebilirsiniz bu kadar detaydan kurtulmuş olur
  16. Hasan Güner

Çalıştığım firma için hazırladım Duvara branda afiş olarak düşündüm
  17. Hasan Güner

Bülent Erkmen / Logo Çalışmaları

gözde grafik tasarımcı (sayısız ödülü var) Bülent Erkmen ve Ekibinin hazırladığı çalışmalardan bazı örnekler
  18. Hasan Güner

Aşk-ı Memnu Dizisine Bir Çikolata Çalışması

yerim ben bunu :D içindekiler kısmında bir tek nuri alço ve gazozu eksik :D:D
  19. Hasan Güner

Tarık AKSU_Lalezar Koleji_Logo Type + Gazete İlanı

logoyu beğendim elinize sağlık gazete ilanındaki konsept güzel lakin gri fon bana güzel görünmedi basıldıktan sonra üzerindeki metinler okunmaz gibime geliyor
  20. Hasan Güner

ARTI+ Maket - A dan Z ye... Kurumsal kimlik çalışması

logo gerek kullanılan ögeler gerekse renkler açısından bana çok çekici gelmedi birebir uçak çizimi çok pratik ve kullanışlı olmasa gerek zira bu logoyu çizmesi gereken başka bir kişi sizin kulaklarınızı çınlatabilir matbaa ortamında ufak basılması gerektiğinde veyahut folyo kesim gibi işlerde...
Yukarı Alt