Arama sonuçları

1. Zeki KAYNAK

photoshopta cmyk siyahini nasil siyah olarak gorebilirim?

ps de çalışır iken net siyah görmek için CMYK 50-50-50-100 değerlerini kullanabilirsiniz. Fakat bu renk tonları ile matbaaya iş gönderemezsiniz ama dijitale gönderiyorsanız zaten yapmanız gereken şey budur.
  2. Zeki KAYNAK

illustrator

@muzie aslında pekte mümkün birşey değil istediğiniz trace ile yapılan işlemlerin sağlıklı sonuçlar verdiği nadiren görülür.
  3. Zeki KAYNAK

Photoshop nasıl indirilir

@nilay kurum BURADAN kayıt olmaksızın indirebilirsiniz.
  4. Zeki KAYNAK

Türkçe Profesyonel ZWCAD 2011 Programı hakkında.

Anlayacağınız indirdiğiniz ps ile alakası olmayan tamamen bambaşka bir yazılım.
  5. Zeki KAYNAK

Gözünü sevdiğim illustrator için yardım

@züliş123 Desen işleri desinatörlerin uzmanlık alanı Yasemin Hanım alanınızda cevapsız konu var :) Sadece bu iş için kullanılan programlar var mıdır bilemiyorum ama sanırım corel draw ile illustrator yaygın kullanılan programlar olsa gerek yinede en sağlıklı cevabı desinatör...
  6. Zeki KAYNAK

Veri aktarımı

word ten pdf yapıp o pdf dosyasını corel ile açmaktan başka hiçbir yöntem yok ne yazık ki fakat bu garanti bir işlem olmayacaktır kanımca
  7. Zeki KAYNAK

Gazipaşa Sürücü Kursu / Kartvizit Çalşması

ilgili bölüme taşındı
  8. Zeki KAYNAK

yazıyı yazdım ve noktaları açamıyorum

yazı layer'ının üstüne boş bir layer aç sonra açtığın boş layer ile yazı layerını seçili konuma getirerek ctrl+e tuşuna bas.
  9. Zeki KAYNAK

yazıyı yazdım ve noktaları açamıyorum

noktalarını açamadım ne demek anlamadım açıkçası? biraz daha anlaşılır şekilde söylerseniz yada ekran görüntüsü ile sorunu gösterirseniz yardımcı olmaya çalışırız
  10. Zeki KAYNAK

dosya görünmediği için konu kilitlenmiştir. Yenilerseniz bana yada yönetimden herhangi bir arkadaşımıza açılması için mesaj atınız.
  11. Zeki KAYNAK

8.Beyşehir göl festivali afişi

genel olarak bence çok başarılı kerim bey ancak gözünüzden kaçan birkaç ufak tefek ayrıntı gördüm birincisi bazı ögeleri sarı bantın altında bırakırken ki bence doğrusu bu bazılarını mavinin altında bırakmışsınız. bir ikincisi şu en üsteki çiftçinin eline yerleştirdiğiniz saman sanırım yada...
  12. Zeki KAYNAK

Starkey İşitme Cihazları Cam Giydirme

Starkey İşitme Cihazları için yapmış olduğum cam giydirme tasarımlarıdır.
  13. Zeki KAYNAK

Kas Logo Kurumsal Kimlik Tasarımı

Kas Vana ve Flex Grupları için tasarımını yaptığım logo ve kurumsal kimlik.
  14. Zeki KAYNAK

Photoshop ilgili sorunum.

view menüsündenden show bölümüne bak grid açık ise kapat yapacağın o kadar dostum
  15. Zeki KAYNAK

PSD belgesi 4m x 1.5m olunca PSB oluyor baskı formatı için bir sıkıntı olur mu?

@Burak Güzey 4 metrelik baskıdan bahsediyoruz burada 4000 mm yani az değil olacağı o 50-75 dpi arası işte. hiçbir dijital baskı merkezi bu ölüçüleri 200 dpi da basmaz zaten basamazda 4 metre için 5 saat bekler yoksa
  16. Zeki KAYNAK

PSD belgesi 4m x 1.5m olunca PSB oluyor baskı formatı için bir sıkıntı olur mu?

bu büyüklükte ve dijitalde baskılacak bir çalışma için maksimum 50-75 dpi derğerler vermen yetecektir ve dilediğin formatta kaydedebilirsin. 300 dpi yapmak sadece seni yavaşlatır baskı merkezine gittiğinde oradaki grafikerlin ilk işi senin çalışmanı 50 dpi a düşürmek olur. Large demesinin nedeni...
  17. Zeki KAYNAK

Logoyu Vektörel Yapmak

jpeg lerin daha sağlıklı vektörele döndükleri konusunda benim bir duyumum yada bilgim yok. elimizde varmı diye bahsettiğin program corel X5 ise eğer Free Trials - Home yukarıdaki adresten deneme sürümünü indirebilirsin
  18. Zeki KAYNAK

Logoyu Vektörel Yapmak

dostum corelde resime tek tıklayarak seçili hale getir ve üst menüden TRACE BITMAP butonuna tıkla yapacağın o kadar
  19. Zeki KAYNAK

Movie poster for fun 8

@fatihusa ben resimlere uyguladığınız efekleri ve nasıl olduğunu görmekten bahsetmiştim ama neyse :D
  20. Zeki KAYNAK

şarap reklamı çalışmam(deneme amaçlıdır;)

henüz başlangıç düzeyinde bildiğinizi varsayarak ona göre birkaç ufak eleştiri yapmak istiyorum. tasarım dünyasında iyi olmanın sırrı bana sorarsanız ayrıntılarda gizli. örneğin sizin tasarımınızda yapabileceğiniz ancak yapmadığınız şeyler gibi mesela şarap şişesinin üstündeki etiketi yamuk...
Yukarı Alt