Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Sana tapan bu kalp, Yol alıyor artık sensiz, İnan içim rahat, Tek isteğim, beni bana bırak... Murat BOZ / Beni Bana Bırak...
  2. Dilek Doğrusöz

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

huzursuz olmak istemiyoruuummmmmm...
  3. Dilek Doğrusöz

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 001

Çeviri yaparak sizler için yapmış olduğum bir uygulamadır. Umarım keyifle yapmaya çalışırsınız... buradan da "FİNAL" olan son derste görünen çalışmamı ai dosyası olarak indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/46492133/kompozisyon.rar.html
  4. Dilek Doğrusöz

İş dünyası fotoğrafları Yüksek Çözünürlük

paylaşım için teşekkürler Erdem bey...
  5. Dilek Doğrusöz

corelde hazırlanmış 2009 takvimi

paylaşım için teşekkürler Emine hanım emeğinize sağlık...
  6. Dilek Doğrusöz

Merhabalar :)

Emrah bey hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim...
  7. Dilek Doğrusöz

Dershane için cepli dosya

tasarım olarak gayet hoş görünüyor ancak yazıların ve logonun boyutu çok büyük geldi ve karışık duruyo biraz küçültülürse sanıyorum o kaos daha sade ve fon olma özelliğine katılacak nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  8. Dilek Doğrusöz

corelde semazen (mevlana) vektör

asimavim_24 gerçekten çok hoş görünüyor ancak böyle hat çalışmaları bildiğim kadarıyla çok zordur ve kuralları vardır. Yani arapça yazılar doğrumudur mesela? Bu anlamda riskli bir çalışmaldır. Hattatları bu konuda hep taktir etmişimdir ve çok imrenmişimdir. Düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  9. Dilek Doğrusöz

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu...evet 4 senem geçti orda :) alttaki şuan tv karşısında yada pc karşısında çekirdek çıtlıyo çay keyfi yapıyo
  10. Dilek Doğrusöz

Tuttu tutmadı oyunu

bilmem buna cvp veremicem alttaki benim gibi sıkıntıdan patlıyordur heralde...
  11. Dilek Doğrusöz

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Bak, bak şu dünyaya insanlara, Neden nedendiye sorma öyle bakma, Sarıl bana... Neden giden dönmüyor, sende vurma Darılma... Bu acılar vursada, bitmez hüzünler acıtsa da Sar beni başkasına yasakla, Al beni sevdam kucakla, Bir daha gelsemşu dünyaya, Yine seni severdim bu aşkla... Gökhan TÜRKMEN...
  12. Dilek Doğrusöz

evLi bir çiftin ilk günKi konuşmaLarı!

ilahi Buse hanım çok güdürdünüz beni :) paylaşım için teşekkürler...
  13. Dilek Doğrusöz

yazı action {2}

paylaşım için teşekkürler İsmail bey...
  14. Dilek Doğrusöz

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

interneetttttt sorun çıkaarrtttmaaaaaa...
  15. Dilek Doğrusöz

Uğur böceği hayat - Yeşil Tema

muhteşem renklere sahip; | 10 Adet | | jpeg | | 300 dpi | buradan indirebilirsiniz... http://rapidshare.de/files/46378580/ladybug_life.rar.html
  16. Dilek Doğrusöz

Money_Para

12 adet resim ve buradakilerden ibarettir... buradan indirebilirsiniz... http://rapidshare.de/files/46376871/money_para.rar.html
  17. Dilek Doğrusöz

vektör çizimler

@ufuQ Sn ufuQ; ben teşekkür ederim ilk mesajınız bana nasip olmuş. Burada ben ve benim gibi bir çok paylaşımcı arkadaşlarımız var doğru yerdesiniz o nedenle kaygılanmayınız, neye ihtiyacınız varsa burada bulabilir aynı zamanda konu açarak istekte bulunabilirsiniz tabi forum kuralları...
  18. Dilek Doğrusöz

Yüksek kaliteli nargile fotoğrafları

@Abdullah Şahin İnşallah Abdullah bey hayır demem süper olur valla...:)
  19. Dilek Doğrusöz

6 Adet altın yaldızlı kart örneği sizce hangisi

@Fatih Coşkun tebrik ediyorum Fatih bey sonuçlanmış işiniz :)
Yukarı Alt