Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Doğum Günün Kutlu Olsun

Doğum gününüz kutlu olsun Sabahattin bey sevdiklerinizle birlikte uzun uzun sağlıklı ömürler dilerim
  2. Dilek Doğrusöz

Kalem, Kalem Açacağı ve Not Kağıdı (kompozisyon)

Sizler için: yabancı bir siteden çeviri yaparak hem uygulamasını yaptım, hem de nasıl yapıldığını aşama aşama anlattım. Ben yaparken çok keyif aldım, umarım sizlerde keyif alarak yapmaya çalışırsınız... Herkese kolay gelsin... evvveeeettttttt işte sonuç bu...
  3. Dilek Doğrusöz

asli karabudak çalışmalar

2. ve 5. çalışmanızı çok başarılı aynı zamanda etkili buldum Aslı hanım. illustrator gerçekten muhteşem bir program, bende bir kullancı olarak sizi tebrik ediyorum muhteşem hayal gücü, akabinde işlerinize yansıyan kısmını sunmuşsunuz bizlere. Çalışmalarınınız devamını ve burada bizimle...
  4. Dilek Doğrusöz

80 Golden Style PS

paylaşım için teşekkürler Yaşar bey...
  5. Dilek Doğrusöz

Logomuzu Hiç Böyle Görmediniz(MC4D Release10)

değişk bir uygulama olmuş Hakan bey teşekkürler...
  6. Dilek Doğrusöz

corel de aktif büyüteç yapımı (GÜNCELLENDİ)

ders için teşekkürler Fatih bey...
  7. Dilek Doğrusöz

Hoparlör (Woofer) yapımı

@Erkin KARATAŞ teşekkür ederim Erkin bey... @Abdullah Şahin teşekkür ederim Abdullah bey sağolun...
  8. Dilek Doğrusöz

corelde ai uzantılı dosyaları açamıyorum

@Fatih Coşkun ben o şekilde çalışabiliyorum Fatih bey hatta tekrar deneyerek size öneride bulundum birde pdf yapın getirin bakalımaynı tersliği alacakmısınız aslında bir başka yolda ai dosyasını yine eps kayıt yaparak getirebilirsiniz ama o kırık yapıyo kenarlarını bir deneyin ama en güzeli...
  9. Dilek Doğrusöz

@Fatih Coşkun ai dosyasını sürükleyerek direkt olarak açık olan corel sayfanıza getirin demiştim Fatih bey... ya da illustratorda ai dosyasını açıp save as yaparak pdf olarak kayıt alın ve onu açık olan corel sayfanıza sürükle bırak yapabilirsiniz...
  10. Dilek Doğrusöz

ai dosyasını direkt olarak açık olan corele sürükle bırak yaparak açabilirsiniz, ya da ai dosyasını farklı kaydet (save as) pdf kayıt edin ve açık olan corele sürükle bırak yaparak getirebilirsiniz dilerseniz ungroupta yapabilirsiniz iki yöntem içinde
  11. Dilek Doğrusöz

0'dan 100'e çıkıyor :)

:D ben bunu okuyudğumda çok gülmüştüm Yaşar bey yine güldüm teşekkürler...
  12. Dilek Doğrusöz

Renkli Kutular - Colored Vector Boxes AI

paylaşım için tşekkürler Abdullah bey...
  13. Dilek Doğrusöz

Hoparlör (Woofer) yapımı

@Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey... @Fatih Coşkun teşekkür ederim Fatih bey... ilginiz için ayrıca teşekkürler...
  14. Dilek Doğrusöz

İlk çalışmam (Kurtlar Vadisi)

Ramazan bey adamları zombi yapmışsınız :) etki olarak gayet çirkinler ve ürkütücüler sanıyorum amaçta buydu düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  15. Dilek Doğrusöz

son yapılan işlemin geri alınması (görsel ders2)

önemli bilgi paylaşımı için teşekkürler Emine hanım...
  16. Dilek Doğrusöz

Alevli yazı efekti

anlatımınız için teşekkürler Hatice hanım...
  17. Dilek Doğrusöz

Hoparlör (Woofer) yapımı

Yabancı bir siteden çeviri yaparak sizler için bir uygulama yaptım. Umarım yararlı olur ayrıca en alta yaptığım uygulamayıda ekleyeceğim oradan layerları görebilirsiniz... İyi çalışmalar herkese... buradan yaptığım uygumalamayı...
  18. Dilek Doğrusöz

Pohotshopta yazı sorunum var

Özcan bey aynı konudan ikinci kez açmışsınız buna gerek yok farkedilince cvp mutlaka alırsınız... bilginize... character paletini açın ve altta sağda açılır başlıklar olacak: ( none, sharp, crisp, strong, smooth ) bunlardan sharp olanını seçin ve yazını oluşturun kenarları daha net...
  19. Dilek Doğrusöz

PSD Albüm(Düğün Fonlar)

paylaşım için teşekkürler
  20. Dilek Doğrusöz

Desload Duvar Kağıtları

teşekkürler Erkin bey çok ciciler bunlar...
Yukarı Alt