Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Oyun: Onu Boşverde

onu boşverde; 1 ay daha kalsam mı? yoksa kalmasam mı?
  2. Dilek Doğrusöz

Grafik Prog.lardaki Font Sorunu Kaynağı Programsız Basit Çözüm

Hakan bey illustrator programında fontları göremiyorum. Yani araçlarda yukarı dizilen paletlerde fontlarım hiçbir şekilde görünmüyor, ancak zemine yazdığım text te sağ klik yaparak font özelliklerinden görebiliyorum, bilirsiniz ki bu yolda bir hayli sıkıcı bir yol kesinlikle ii bir sonuç...
  3. Dilek Doğrusöz

Kalem, Kalem Açacağı ve Not Kağıdı (kompozisyon)

@Hakan Dağdeviren Teşekkür ederim Hakan bey dersi hazırlamam iki günümü aldı inanınki... Neyseki sonuç umduğum gibi güzel oldu. Kesinlikle fayadalınalacak bir uygulama. Dilerim herkes yapmaya çalışır...
  4. Dilek Doğrusöz

"backround" resimleri

@Sabahattin ÖZLÜ Sabahattin bey çok teşekkürler...
  5. Dilek Doğrusöz

@Buse Türüdü Çok sevinirim Buse hanım hatta yaptığınız çalışmayı da eklerseniz buraya çok mutlu olurum... Teşekkürler...
  6. Dilek Doğrusöz

interactive distortion tool aracı

küçük bir dokunuşla neler yapabileceğimizi göstermişsiniz paylaşım için teşekkürler Fatih bey...
  7. Dilek Doğrusöz

@Fatih Coşkun Teşekkür ederim Fatih bey... objeleri tek tek çalışarakta uygulama yapabilirsiniz :) @Abdullah Şahin Ben teşekkür ederim Abdullah bey sağolun...
  8. Dilek Doğrusöz

CTRL + R işlevi

@Serkan Emir Teşekkürler Serkan bey gerçekten faydalı bir püf nokta olduğunu düşünüyorum. Sonraki bilginiz içinde dersinizi bekliyoruz ii çalışmalar...
  9. Dilek Doğrusöz

Aİ-AE-MC4D .EPS Den Yaptığım Yeni Mac Animasyon

Kısa ama etkili olmuş reklam gibi tebrikler Hakan bey...
  10. Dilek Doğrusöz

@Yaşar Karadeniz çok teşekkür ediyorum Yaşar bey ilginiz için faydalananlar olursa ne mutlu bana
  11. Dilek Doğrusöz

CTRL + R işlevi

açıklamanızda şu ayrımı görebildim demekki CTRL +R efektlerde bu kolaylığı sağlamıyor ancak objelerdeki: renk, ölçü, hareket vs. işlerinde kolaylık sağlıyor. Verdiğiniz bu püf nokta için teşekkürler Serkan bey...
  12. Dilek Doğrusöz

Şekilleri kıvırmak ve renklendirmek

Saygı bizden Serkan bey... Mutlaka vaktiniz oldukça güzellikler paylaşabileceğiniz bir ortam hem öğrenirsiniz hem öğretirsiniz. Bekliyoruz çalışmalarınızı ve paylaşımlarınızı
  13. Dilek Doğrusöz

Mrb grafikerler

merhaba Yusuf bey hoşgeldiniz ii forumlar dilerim...
  14. Dilek Doğrusöz

Serkan bey; başarı, arzu edilen şey ise, azimle ve çalışmakla mümkündür o nedenle sizde bu gayret içersinde olursanız yapamıyacağınız bişey yoktur diye düşünüyorum...
  15. Dilek Doğrusöz

Selamlar

Fatih bey kesinlikle doğru yerdesiniz hoşgeldiniz ii forumlar dilerim...
  16. Dilek Doğrusöz

Corel Draw X3 Hızlandırıcı eklenti !

Paylaşım için teşekkür ederim Ahmed bey...
  17. Dilek Doğrusöz

Vektörel Logomuzdan MC4D Ye Sonra AE Animasyona

çok güzel biranimasyon olmuş Hakan bey başarılarınızı devamını dilerim harikasınız...
  18. Dilek Doğrusöz

MC4D&PS Ortaklığı Mac Tiger Logo

yine değişik ve başarılı bir çalışma yapmışsınız tebrik ediyorum sizi Hakan bey... teşekkürler...
  19. Dilek Doğrusöz

Serkan bey anlatım için çok teşekkür ederiz... paylaşımlarınızı bekliyoruz...
  20. Dilek Doğrusöz

shaping dersleri

anlatım için teşekkürler Fatih bey emeğinize sağlık...
Yukarı Alt