Hakan bey illustrator programında fontları göremiyorum. Yani araçlarda yukarı dizilen paletlerde fontlarım hiçbir şekilde görünmüyor, ancak zemine yazdığım text te sağ klik yaparak font özelliklerinden görebiliyorum, bilirsiniz ki bu yolda bir hayli sıkıcı bir yol kesinlikle ii bir sonuç...
@Hakan Dağdeviren
Teşekkür ederim Hakan bey dersi hazırlamam iki günümü aldı inanınki... Neyseki sonuç umduğum gibi güzel oldu. Kesinlikle fayadalınalacak bir uygulama. Dilerim herkes yapmaya çalışır...
@Fatih Coşkun
Teşekkür ederim Fatih bey... objeleri tek tek çalışarakta uygulama yapabilirsiniz :)
@Abdullah Şahin
Ben teşekkür ederim Abdullah bey sağolun...
@Serkan Emir
Teşekkürler Serkan bey gerçekten faydalı bir püf nokta olduğunu düşünüyorum. Sonraki bilginiz içinde dersinizi bekliyoruz ii çalışmalar...
açıklamanızda şu ayrımı görebildim demekki CTRL +R efektlerde bu kolaylığı sağlamıyor ancak objelerdeki: renk, ölçü, hareket vs. işlerinde kolaylık sağlıyor. Verdiğiniz bu püf nokta için teşekkürler Serkan bey...
Saygı bizden Serkan bey... Mutlaka vaktiniz oldukça güzellikler paylaşabileceğiniz bir ortam hem öğrenirsiniz hem öğretirsiniz. Bekliyoruz çalışmalarınızı ve paylaşımlarınızı
Serkan bey; başarı, arzu edilen şey ise, azimle ve çalışmakla mümkündür o nedenle sizde bu gayret içersinde olursanız yapamıyacağınız bişey yoktur diye düşünüyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.