Renk, font, oran orantı, gibi kuralları göz önünde bulundurarak örnek logo çalışmalarını incelerseniz daha çok fayasını görürsünüz diye düşünüyorum. Düşüncenize ve ellerinize sağlık Ömer bey...
çok güzeldi Yaşar bey çok güldüm Biyoloji Bölüm mezunlarının ya da Biyoloji öğrencilerinin okuması gereken bir paylaşım eminim çok hoşlarına gider. Bende hemen eşime okutucam bunu...
Sn Faruk bey önemli bir hususa öncülük etiğiniz için sizi kutluyor ve sonsuz teşekkürlerimi belirtiyorum...
Aynı zamanda bu öncülüğe itraz etmeyip kabul eden Sn Av. İnan YILMAZ beye de şimdiden katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi belirtiyorum eksik olmayınız...
Bu hususa kayıtsız...
Gerçekten ii bir uygulama bunu bilmiyordum açıkcası ama öğrenmiş oldum sayenizde çok teşekkürler paylaşım için sizi takip edicem Serkan bey devamını bekliyorum...
evet Serkan bey bunu biliyordum sayfamızın eni boyu kadar rectangle açabiliyoruz. Önemli bir konuydu teşekkürler paylaşım için devamını bekliyoruz bilgilerinizin...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.