Arama sonuçları

1. danisman

Hesap...

Teşekkürler Fulyam...
  2. danisman

SUÇ ve CEZA

Çok fazla dizi izleyen ve bunları takip eden birisi değilim, çünkü dizi filmler sinemaya darbe vuran çalışmalardır. Ne zaman ki dizi filmler tv lerin başköşesine geçip oturdu, o gün bu gündür, sinemanın da keyfi kalmadı. Yüzlerini eskiten artist ve oyuncuların hiçbir değeri kalmadı. Eskiden...
  3. danisman

Efe yada zeybek vektörleri - istek

Merhaba aşağıda link mevcuttur .cdr http://rapidshare.com/files/354214184/efe_cisim.cdr.html
  4. danisman

Selam olsun...

Aradığım yanıtların tümüne, yeni sorular ekleyerek, çoğalıp giden kısır bir döngünün tam ortasında bağdaş kurup, çilingir sofrasından nemalanacağım. Tüm kuruntularımı, tahtakurularının sırtına sarmalı diyorum bazen, hiç çekilecek bir adam değilim, sıkılıyorum kendimden. Adımladığım yaşam...
  5. danisman

Sıradan günler ve gündemler...

Sızıp kalmışım bir kenarda ayyaş düşünceler içinde ve hiç ayılmak istemiyorum, ayılırsam kötü şeyler olacak. Birçok farkında olmadığım gerçeği, fark edeceğim ve dünyaya kafa tutacağım. Sonunda gözümü bir hastane odasında açacağım, başımda birkaç hemşire olacak, keşke birisinin gözleri renkli...
  6. danisman

Hesap...

... Gitmek mi zor, kalmak mı, karar vermek zorunda olduğunu biliyordu. Tonlarca kararsızlıklar içinde karar vermek, vermeyi denemek bile, cesaret işiydi. Hayallerini yüklediği gemi, kim bilir hangi limanda demirleyip kalmıştı, diğer tüm insanlarda olduğu gibi. Tüm sevdiklerini yazsa alt...
  7. danisman

Selamlar

Merhaba, aramıza hoş geldin...
  8. danisman

Portre

Ellerinize sağlık Gül hanım, çok şık olmuş...
  9. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Teşekkür ederim sayın Ekinoks...
  10. danisman

Selamlar.. (:

Merhaba Özgür...
  11. danisman

Tüm Efrada Selamlar

Siz zaten buradaydınız, yanlış mı hatırlıyorum? Yine ve yeniden bir merhaba o zaman...
  12. danisman

Logo Tasarım Sergim

Her zaman olduğu gibi, en ince detaylarına kadar düşünülmüş ve tasarlanmış çalışmalardan çok güzel bir sergi, emeğine ve düşüncelerine sağlık sayın Dağdeviren...
  13. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Prof cadı ve Ekinoks zaman ayırıp okuduğunuz için tşk ederim...
  14. danisman

yeni

Merhaba, aramıza hoş geldiniz...
  15. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Haklısınız, zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...
  16. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Doktorların koşuşturmaya başladığını, bir şeyler olduğunu ama anlayamadığını söyledi Zehra’ya, hemen geliyorum diyerek kapattı telefonu. Ofis bölümünden çıkıp koridorda ilerlerken, başının döndüğünü hissetti, yere düştü, canı çok acımıştı, dizi kanıyordu, çantasından kağıt mendil çıkartıp dizine...
  17. danisman

bu da benden

Gayet başarılı bir çalışma tebrikler...
  18. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Tek el silah sesi ve polis sirenlerini duydu kulakları, duymakla hissetmek arası bir duyguydu yaşadıkları bu zaman diliminde. Komiser Burak jet hızıyla daldı koridora, yerde kanlar içerisinde yatmakta olan İsmail’i gördü, hemen yanı başında kanlar içerisinde kalan dosyayı aldı. Nabzını kontrol...
  19. danisman

Kartvizit / Boğaz Geçidi Et Lokantası

Merhaba Sedat bey, Boğaz köprüsünün direklerini iptal edin, çatal ve kaşığı koyarak köprüyü oluşturun, o zaman çok daha hoş olacaktır... İyi çalışmalar...
  20. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Abdullah ofisten koridora çıktı, az önce karşısındaki adamın şimdi yok olduğunu düşündüğünde hüzünlendi. Allah kahretsin diye söylenerek koridorda ilerledi, binanın içine bakan balkona yaklaştığında, içeriye doğru koşan ve silahlarını ateşlemeye başlayanları gördü. Hemen silahına sarıldı, kapı...
Yukarı Alt