Arama sonuçları

1. danisman

Arman Pazarlama Logosu

Merhaba, Yapmış olduğunuz çalışma üzerinde bazı değişiklikler yaparsanız, sanırım güzel bir şeyler ortaya çıkacaktır, öncelikle sadeleştirmeye gitmenizi öneriyorum, pazarlama yazısını kaldırarak sadece "arman ve gülümseme" üzerinde yoğunlaşmanızı tavsiye ediyorum. Pazarlama illede...
  2. danisman

Kasım ayı yarışma sonuçları

Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ederim...
  3. danisman

Tasarım yaparak para kazanın.

Evet, konu tartışılabilir. İş verenin dediği gibi bu işi yapacak olanlar, riskleri göz önüne almak durumundadır, neden derseniz, freealance iş yapıyorum demek, aslında bir yerde korsan ticaret demektir. Yani birileri yer açar, kira verir, vergi verir, personel maaşı öder, sigortası v.s. bir...
  4. danisman

mrb

Merhaba aramıza hoş geldiniz...
  5. danisman

Hayırlı Tezkereler-Çağlar TURHAN

Görevinde kolaylıklar ve başarılar...
  6. danisman

Kumpir resmi

Rica ederim, umarım işinize yaramıştır, iyi çalışmalar...
  7. danisman

1000 Şarkı...

Harika, daha ne olsun, çok güzel, ellerinize sağlık Günel hanım...
  8. danisman

merhaba arkadaşlar :):)

Aramıza hoş geldiniz...
  9. danisman

Kumpir resmi

Merhaba bir de bu linktekilere bakın, bakalım işinize yarayacak mı... http://rapidshare.com/files/315315322/baked.rar.html
  10. danisman

:))Merhaba

Merhaba, aramıza hoş geldiniz...
  11. danisman

Reklamcı mı olacaksın?

Ben teşekkür ederim beğendiğiniz için, iyi çalışmlar...
  12. danisman

Günaydın

Merhaba, aramıza hoş geldiniz...
  13. danisman

Grafik mi? grafikerlik mi?

Merhaba sayın dino, öncelikle aramıza hoş geldiniz demek istiyorum, bahsettiğiniz tespitler yerinde ve doğru analizler. Bu konular daha önceden de defalarca sitemizde tartışıldı ve konuşuldu. Fakat deneyimlerinizden faydalanarak, yeniden tartışılması formumuzun yeni ve eski üyeleri açısından...
  14. danisman

Merhaba

Merhaba Miran, aramıza hoş geldin...
  15. danisman

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Bende tüm grafierler org ailesinin Kurban Bayramını kutluyor, sevdiklerinizle daha nice mutlu ve huzurlu bayram günlerinin sizlerle olmasını temenni ediyorum...
  16. danisman

Logo Telif Hakki Hakkinda Bilgi Ariyorum.

Rica ederim, iyi çalışmalar, kolay gelsin...
  17. danisman

Logo Telif Hakki Hakkinda Bilgi Ariyorum.

Merhaba, Bahsettiğiniz logonun her hangi bir telif hakkı bulunmamaktadır. Ulusal tanıtım konularında ve amacıyla kullanılmakta olan logonun, telif hakları Turizm Bakanlığında olmasına rağmen, kullanmak için herhangi bir telif ücreti ödemezsiniz. Tüm medya ve tanıtım kuruluşlarının kullanımına...
  18. danisman

Amatör Çalışmalarım

Bir işi, mesleği, kişiyi, ortamı, toplumu, ülkeyi seviyorsanız sorun yok demektir. Şu durumda ikinci madde için, hobi demek durumundayız, insanlar hobi tarzında uğraşlar edinirler ve hobi olarak yapılan işler çok daha başarılı sonuçları ortaya çıkarır. Çünkü bunun karşılığında bir beklenti...
  19. danisman

font

Merhaba, Türkçe font? Nedir? Ne için yazdığınızı ben merak ettim şahsen, siz ne yazdığınızı yeterince ve yeterli bir yazı ile belirtmezseniz, üyelerimiz ne için yardımcı olacağını bilmezse, sizce, kimsenin size bir yardımı dokunabilir mi? Açtığınız konular hakkında daha detaylı bilgiler...
  20. danisman

Psd kozmetikleri süper 9 dvd

Merhaba narsist, uzun zamandır yazmasam bile takip ediyorum, yaptığın çalışmalar için teşekkür ederim...
Yukarı Alt