Özellikle İstanbul'da ikamet eden ve fotoğrafçılık ile amatör ya da profesyonel ilgilenen arkadaşların dikkatini çekeceğini düşündüğüm bir yarışma duyurusu yapmak istiyorum.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İstanbul Fotoğraf...
Kariyer planınızı çizerken vereceğiniz tüm kararlar şahsınıza ait olmalı.
Bizler burada sizin öğrenme sürecinizde elimizden gelen yardımı yaparız.
Ayrıca önemli bir nokta daha..
Eğer grafik tasarım alanında çalışmak istiyorsanız yazım kurallarında çok hassas olmanız gerekmektedir...
Biz böyle yaşamayı seviyoruz.. Eşim mesleğine aşık ve ben ona saygı göstermek durumundayım.. Bende gelecekte ki mesleğime aşığım onunda bana saygı göstermesi gerek ..Kendimi geliştirmem için çok çalışmam şart onunda öyle .. Evlilik karakter yada ideal değiştirmek değil birbirinizi olduğu gibi...
Vallahi bizim evde de durum farklı değil İsmail :)
Ben bir yandan gece gündüz çalışıyorum eşim bir yandan aynı :)
Evin içinde bazen msnden konuşur hale geliyoruz eğlenceli oluyor..
Yada ben tam tasarım yaparken artık tık diye bakıyorsun kabloyu çekmiş :D
o elektrik işlerine sardı...
Merhabalar,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..
Emre bey gerekenleri söylemiş fakat bende bu konuya biraz değinmek istedim.
Grafik tasarım kurslarından beklentilerin neler ? Öncelikle bunu iyi değerlendirmelisin.
Bende kursa gitmiş biri olarak şu önerilerde bulunacağım.
Öncelikle grafik...
Merhabalar,
Programı umarım kaldırmadan yetişmişimdir..
Şu an aslında bir daire değil bir yay çiziyorsunuz. Aşağıdaki görselde sorunun kaynağını anlatmaya çalıştım ..
Umarım faydası dokunur..
Keyifli forumlar
@Emre DEMİRCİ
Geçmiş olsun.. Allah'tan çok trafik sorunu yaşanan bir güzergahta ikamet etmiyorum ve bulunmak zorunda kalmıyorum :)
Bu arada benimde bağlantı sorunum düzeldi çok şükür :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.