Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

İstanbul'da Sporun Renkleri Fotoğraf Yarışması

Özellikle İstanbul'da ikamet eden ve fotoğrafçılık ile amatör ya da profesyonel ilgilenen arkadaşların dikkatini çekeceğini düşündüğüm bir yarışma duyurusu yapmak istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İstanbul Fotoğraf...
  2. Aslı SAYILIR

Grafikerlik kursu arıyorum ve beraberinde iş imkanı

Kariyer planınızı çizerken vereceğiniz tüm kararlar şahsınıza ait olmalı. Bizler burada sizin öğrenme sürecinizde elimizden gelen yardımı yaparız. Ayrıca önemli bir nokta daha.. Eğer grafik tasarım alanında çalışmak istiyorsanız yazım kurallarında çok hassas olmanız gerekmektedir...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Biz böyle yaşamayı seviyoruz.. Eşim mesleğine aşık ve ben ona saygı göstermek durumundayım.. Bende gelecekte ki mesleğime aşığım onunda bana saygı göstermesi gerek ..Kendimi geliştirmem için çok çalışmam şart onunda öyle .. Evlilik karakter yada ideal değiştirmek değil birbirinizi olduğu gibi...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Vallahi bizim evde de durum farklı değil İsmail :) Ben bir yandan gece gündüz çalışıyorum eşim bir yandan aynı :) Evin içinde bazen msnden konuşur hale geliyoruz eğlenceli oluyor.. Yada ben tam tasarım yaparken artık tık diye bakıyorsun kabloyu çekmiş :D o elektrik işlerine sardı...
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gerçekten İsmail de sesi soluğu kesti walla :D: çok yoğun demekki :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydına yetişemedim tünaydın olsun arkadaşlar... Bıdıbıdıcılar kayıp bu aralar herkes çok yoğun anlaşılan :)
  7. Aslı SAYILIR

daireyi boyayamıyorum.

Zamanla programa alıştıkça aşılacak sorunlar bunlar.. Takıldığınız her noktada sizlere yardım etmek için hazırız.. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  8. Aslı SAYILIR

Grafikerlik kursu arıyorum ve beraberinde iş imkanı

Merhabalar, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Emre bey gerekenleri söylemiş fakat bende bu konuya biraz değinmek istedim. Grafik tasarım kurslarından beklentilerin neler ? Öncelikle bunu iyi değerlendirmelisin. Bende kursa gitmiş biri olarak şu önerilerde bulunacağım. Öncelikle grafik...
  9. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org'a Tek Tıkla Bağlanın - Android.

Artık foruma ulaşmak bir tık kadar kolay oldu desenize.. Emeğinize teşekkürler :grafikerler:
  10. Aslı SAYILIR

daireyi boyayamıyorum.

Merhabalar, Programı umarım kaldırmadan yetişmişimdir.. Şu an aslında bir daire değil bir yay çiziyorsunuz. Aşağıdaki görselde sorunun kaynağını anlatmaya çalıştım .. Umarım faydası dokunur.. Keyifli forumlar
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Geçmiş olsun.. Allah'tan çok trafik sorunu yaşanan bir güzergahta ikamet etmiyorum ve bulunmak zorunda kalmıyorum :) Bu arada benimde bağlantı sorunum düzeldi çok şükür :)
  12. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org 3DS max Sıfırdan Beyzbol Sopası Modelleme

Açıkcası özellikle 3Dmax programını kullanarak hazırlanan bir ders olduğu için kendi adıma memnuniyetimi sunarım size.. Emeğinize sağlık..
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar bulundugum bolgede internet alt yapi calismasi oldugundan dolayi cepten ulasmaya calisiyorum internete..Ondada hız sınırlamasına takıldım artik. Inanilmaz yavaş..bir sure gun icinde cok aktif olamayacagim...Aksamlari buradayim ama...Herkese keyifli forumlar diliyorum ..
  14. Aslı SAYILIR

İndesign text alanında Next Style kullanımı

Emrecim,anlatımına sağlık..Devamlı olması dileği ile...
  15. Aslı SAYILIR

Ekmek Fırını Kartvizit Çalışması

Emeğine sağlık Tayfuncum.. Bu hızla devam :)
  16. Aslı SAYILIR

Aile Hekimi Kartvizit Çalışması

Tayfuncum, ellerine sağlık.. Sunumda, çalışmada sade ve şık olmuş..
  17. Aslı SAYILIR

Mock-up / Tasarım ve Sunumlarınızda Kullanabileceğiniz Mock-up Seti.

Paylaşımınız için teşekkürler.. Emeğinize sağlık, devamını bekleriz :)
  18. Aslı SAYILIR

Van Gogh Alive Sergisi Başkentte...

Bilgilendirme için teşekkürler eratasarim :)
  19. Aslı SAYILIR

Saat Çalışması

Evet, brush tool ile halledebilirsiniz diyene kadar yapmışsınız zaten.. Son halini paylaşırsanız bizlerde görmek isteriz ;)
  20. Aslı SAYILIR

24 Adet Modern Türkçe Font İndir

Aramıza hoşgeldiniz. Paylaşım için teşekkürler.. Keyifli bir forum dileği ile..
Yukarı Alt