Ben logonuzu gördükten sonra ilk işlem olarak hemen firmanın web sitesini inceledim.
Sizinde öncelikli eyleminiz deneme çalışması dahi olsa firmayı tanımaya çalışmak olmalıdır.
Deneme çalışmasında bunun ne önemi var ? İşi realiteye döktüğünüzde şu an edindiğiniz alışkanlıklar yakanızı...
Bunun cevabı sanırım vektörel programlarda daha kolay :) Hiç raster tabanlı bir programda denemedim açıkcası.. burada da istersen saat ebatında bir daire çiz içi boş...Ama çok lazım gelse nasıl yaparım :) Bir line çizerim sonra o line ın olduğu layerı CTRL+J ile çoğaltır yeni layer SHİFT tuşuna...
Geri sayım başladı desenize :) Son 3 e burada ne kaldı :)
Herkese bol şans diliyorum..
Hala katılmayan arkadaşlarımız varsa ellerini çabuk tutmalılar bu fırsat kaçırılmaz :)
Olsun bu şeklide fena değil.. O zaman o hilali seç sonra klavyeden CTRL+T yap :) Sağ tık ile warp yap
biraz eğ kenarlarını orantıla :) daha güzel olacak ..
Emeğinize sağlık ..
Güncelliğini yitirmiş link sebebi ile konu geri dönüşüme taşınmıştır.
Konu sahibi bilgilendirilmiştir. Linklerin yenilenmesi halinde tekrar gerekli bölüme taşınacaktır.
Yeni bir yarışma duyurusu daha ulaştı elime. Gebze'de ikamet eden amatör ya da profesyonel arkadaşlarımızın ilgisini çekecektir.
Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze
Yarışmanın Amacı : Gebze’nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf...
Bazı ürünler yada hizmetler vardır sadece markasına para ödersiniz bazı ürün yada hizmetler vardır adını hiç duymazsınız alırken çekinirsiniz ama gayet memnun kalırsınız.. Tercih sizindir bu durumda.. Cebinize bağlı biraz ;)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.