Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

EMKO ISI Logo Çalışmam

Ben logonuzu gördükten sonra ilk işlem olarak hemen firmanın web sitesini inceledim. Sizinde öncelikli eyleminiz deneme çalışması dahi olsa firmayı tanımaya çalışmak olmalıdır. Deneme çalışmasında bunun ne önemi var ? İşi realiteye döktüğünüzde şu an edindiğiniz alışkanlıklar yakanızı...
  2. Aslı SAYILIR

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Oylamak için son tarih 15.11.2012 arkadaşlar. Bu senede layıkıyla bu ödülü kaldıracağımıza eminim
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Eee düğün yapacaksın lazım :)
  4. Aslı SAYILIR

Başak Vektörleri

@bahar turan Linki kontrol ettim herhangi bir sıkıntı görünmemekte. Modeminizi kapatıp açıp tekrar kontrol eder misiniz rica etsem.
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın İso :) Yeni rumuzun hayırlı olsun bu arada bak daha şık durdu hem :) Herkesin günü dilediğince geçsin ...
  6. Aslı SAYILIR

Photoshop ve Dreamweaver ile Sİte Yapımı ( Video-Sesli)

Bu faydalı paylaşımınız için çok teşekkür ederim :) İlgiyle takip ettiğim bir ders oldu.. Paylaşımlarınızın devamı dileği ile...
  7. Aslı SAYILIR

Adı Yörem Çiğ Köfte / Logo İsteği

Belki bir gün lazım olur :) Emrecim çok teşekkürler..
  8. Aslı SAYILIR

Saat Çalışması

Bunun cevabı sanırım vektörel programlarda daha kolay :) Hiç raster tabanlı bir programda denemedim açıkcası.. burada da istersen saat ebatında bir daire çiz içi boş...Ama çok lazım gelse nasıl yaparım :) Bir line çizerim sonra o line ın olduğu layerı CTRL+J ile çoğaltır yeni layer SHİFT tuşuna...
  9. Aslı SAYILIR

Saat Çalışması

line tool da işini görecektir :)
  10. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Geri sayım başladı desenize :) Son 3 e burada ne kaldı :) Herkese bol şans diliyorum.. Hala katılmayan arkadaşlarımız varsa ellerini çabuk tutmalılar bu fırsat kaçırılmaz :)
  11. Aslı SAYILIR

Bu gurur hepimizin...

Daha da ileriye..Hep birlikte.. :grafikerler:
  12. Aslı SAYILIR

Saat Çalışması

Olsun bu şeklide fena değil.. O zaman o hilali seç sonra klavyeden CTRL+T yap :) Sağ tık ile warp yap biraz eğ kenarlarını orantıla :) daha güzel olacak .. Emeğinize sağlık ..
  13. Aslı SAYILIR

Çerçeveler cdr.

Güncelliğini yitirmiş link sebebi ile konu geri dönüşüme taşınmıştır. Konu sahibi bilgilendirilmiştir. Linklerin yenilenmesi halinde tekrar gerekli bölüme taşınacaktır.
  14. Aslı SAYILIR

Adı Yörem Çiğ Köfte / Logo İsteği

Emre sende bulamazsan ben çizerim en kötü :) Ama bulman tercihimdir :)
  15. Aslı SAYILIR

İstanbul'da Sporun Renkleri Fotoğraf Yarışması

@Emre DEMİRCİ Emre bey yeni makinenizle sizin mutlaka katılmanızı isterim :)
  16. Aslı SAYILIR

Fotoğraflar ile Değişen Gebze

Yeni bir yarışma duyurusu daha ulaştı elime. Gebze'de ikamet eden amatör ya da profesyonel arkadaşlarımızın ilgisini çekecektir. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze’nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf...
  17. Aslı SAYILIR

Grafikerlik kursu arıyorum ve beraberinde iş imkanı

Bazı ürünler yada hizmetler vardır sadece markasına para ödersiniz bazı ürün yada hizmetler vardır adını hiç duymazsınız alırken çekinirsiniz ama gayet memnun kalırsınız.. Tercih sizindir bu durumda.. Cebinize bağlı biraz ;)
Yukarı Alt