Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Açıköğretim DVD Seti | Sedat Gül

Amacına fazlasıyla uygun bir çalışma olmuş. Renk uyumu da çok güzel.. Emeğinize sağlık Sedat bey.
  2. Aslı SAYILIR

Merhaba:)

Merhabalar, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Öğrenirken öğretmek, öğretirken öğrenmek dileği ile.. Keyifli forumlar dilerim..
  3. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

@muratsal Teşekkürler ederim yorum için...
  4. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Teşekkürler değerli yorumun için Şerifem..
  5. Aslı SAYILIR

Artist 2012- 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 17-25 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek olan ARTİST 2012 / 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Artist 2012 - 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı...
  6. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

7. Aslı SAYILIR

Taklitlerimden sakınınız... :)

@S.C.K. TASARIM İster profesyonel olsun ister olmasın karşılaşılan durum etik dışı ve yapılabilecek mantıklı bir açıklama yok..
  8. Aslı SAYILIR

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Evet saatler gece yarısını geçti...Oylamanın bitmesi için çok az bir zaman kaldı..
  9. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Teşekkürler değerli yorumunuz için bakalım müşteri ne diyecek ..Mockuplara gelince kendi hazırladığım mockuplar değiller.Ücretli dağıtılan mockuplar.Forum kuralları gereği paylaşmam uygun değil :S
  10. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

@Ali DANIŞAN Sağol Ali teşekkürler, seni pek göremiyorum bu aralar..
  11. Aslı SAYILIR

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

@nuriQocca Fena fikir değil :) Evet bu hafta sonu da kitap fuarı var.. Asla kaçırmayacağım bir fuardır. Teknik kitaplardaki indirimlerden bahsederim gittikten sonra :)
  12. Aslı SAYILIR

Taklitlerimden sakınınız... :)

Konuyu okuduktan sonra ister istemez kendi adımı araştırdım.. Taklit edilecek kadar deneyimim olmasa da ne olur ne olmaz değil mi sanal dünya.. Fakat bizler burada bir aileyiz ve bu bilgilendirme için çok teşekkürler Erkan bey..
  13. Aslı SAYILIR

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

Evet fuar geniş bir alana yayılmıştı. Yanlış saymadıysam 11 adet salon vardı :) Bir dahaki sefere daha dikkatli gezeceğim :)
  14. Aslı SAYILIR

Apex Kartvizit

Emeğine sağlık Ismail bugün güzel çalışmalar paylastın bizimle...Devamını bekleriz... :)
  15. Aslı SAYILIR

Homme kartvizit

Emeğine sağlık İsmail fakat ben arka yüzünü de görmek isterim çalışmanın
  16. Aslı SAYILIR

3d let tv - laptop uyum sorunu

@İsmail ÇOBAN Kesinlikle katılıyorum :) Benim tel 3d, Tv'ye bağlıyorum tv normal 3d film izleyebiliyorum hatta teldeki özellik sayesinde 2d filmleri 3d ye çevirip izliyorum bir sorun yaşamıyorum işin ters boyutu ile ilgilenmedim hiç aktif yaşamadım ama yaşayanlardan aldığım cevapları aktardım...
  17. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Aman sen neden üstüne alındın ki İsmail :)
  18. Aslı SAYILIR

3d let tv - laptop uyum sorunu

Televizyonların genelde mevcut görüntüyü 3d ye dönüştürme yeteneği yok. Sadece 3 boyutlu sinyali gösteriyorlar sana.. Ama bir yardımcı uygulama varsa ki bilmiyorum onunla dönüştürülebilir.. Ekran kartının sürücüsünün 3d özellikleri destekliyor olması gerekiyor diye biliyorum Ekran kartının...
  19. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Kesinlikle öyle yapacağım talep fazla oldu baksana :)
  20. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

@İsmail ÇOBAN Tamamdır İsmail istediğin o olsun.. Seni de eklerim ..
Yukarı Alt