TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 17-25 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek olan ARTİST 2012 / 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Artist 2012 - 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı...
Teşekkürler değerli yorumunuz için bakalım müşteri ne diyecek ..Mockuplara gelince kendi hazırladığım mockuplar değiller.Ücretli dağıtılan mockuplar.Forum kuralları gereği paylaşmam uygun değil :S
@nuriQocca
Fena fikir değil :) Evet bu hafta sonu da kitap fuarı var.. Asla kaçırmayacağım bir fuardır. Teknik kitaplardaki indirimlerden bahsederim gittikten sonra :)
Konuyu okuduktan sonra ister istemez kendi adımı araştırdım.. Taklit edilecek kadar deneyimim olmasa da ne olur ne olmaz değil mi sanal dünya..
Fakat bizler burada bir aileyiz ve bu bilgilendirme için çok teşekkürler Erkan bey..
@İsmail ÇOBAN
Kesinlikle katılıyorum :)
Benim tel 3d, Tv'ye bağlıyorum tv normal 3d film izleyebiliyorum hatta teldeki özellik sayesinde 2d filmleri 3d ye çevirip izliyorum bir sorun yaşamıyorum işin ters boyutu ile ilgilenmedim hiç aktif yaşamadım ama yaşayanlardan aldığım cevapları aktardım...
Televizyonların genelde mevcut görüntüyü 3d ye dönüştürme yeteneği yok.
Sadece 3 boyutlu sinyali gösteriyorlar sana..
Ama bir yardımcı uygulama varsa ki bilmiyorum onunla dönüştürülebilir..
Ekran kartının sürücüsünün 3d özellikleri destekliyor olması gerekiyor diye biliyorum
Ekran kartının...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.