Arkadaşlar merhaba,
Bir katalog kapağı üzerine çalışıyorum.Firmanın kullanacağı slogana uygun bir görsel hazırladım.Firmanın kurumsal renklerinde mavi - pembe ve gri bulunmakta.. Fakat ben bir noktada takıldım sanırım artık yoruldum. Bu görselin arka planına maviden beyaza geçiş uyguladım ama...
Güncelliğini yitirmiş link sebebi ile
konu Geri dönüşüme kaldırılmıştır
ve konu sahibi durum hakkında bilgilendirilmiştir.
Linklerin yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
Benzer konuya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
@İsmail ÇOBAN
Ay yok ben sabırsızlanıyorum zaten İsmail :) Sadece teknikleri değil bu tekniklerin uygulandığı makinelerin bile çalışma prensibini öğrenmek istiyorum ( bu kısmı birazda şu an ki mesleğimden kalma sanırım :) )
Hımm bu tarz teknik bilgiler için ders mi talep etsem acaba sizden arkadaşlar :)
Bıçakla kesim, lazerle kesim filan.. Daha öğrenilecek çok şey var :)
Bu arada kartvizitin kesimine bayıldım.. Emeğine sağlık Emre
Bahsettiğiniz extract resimlerin arka planını kolayca kaldırdıgımı efekt midir? Eğer doğru anladıysam Cs4 ile bu özellik kalktı.Bunun yerine Refine Edge özelliğini getirdi select menüsü altına.
Fakat adobe kendi sitesinde bunun için plug-in yayınlıyor
Buradanindirip kurabilirsiniz.
Nasıl...
Merhabalar,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Renk uyumu sanırım başta her yeni başlayan için sorun.Ben bunun için önce renklerin neler ifade ettiğinin kavranmasını öneriyorum.Neden derseniz, herhangi bir tasarımda verilmek istenilen için renklerden yardım alınır.
Neden Burger King...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.