Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Denizin Devleri

ne ürkütücü bişey yarı batması... ama muhteşemler ve ne kadar ihtişamlılar... teşekkürler paylaşım için...
  2. Dilek Doğrusöz

"sokak ressamları"

Yaşar bey kendi adıma ben teşekkür ederim , eminim Abdullah beyde teşekkürlerini iletir...
  3. Dilek Doğrusöz

"sokak ressamları"

muhteşemler hepside emeğinize sağlık hayran oldum ben yine...
  4. Dilek Doğrusöz

Bio Estetik Medikal (Son eklediğim çalışma )

yerleşim düzeni ve renkler gayet güzel olmuş ancak ilk etapta gözüme çarpan yazı hataları var Sedat bey bilginize... dış kapak kısmında "cilt üzeri (n) deki tahriş olmuş....... , birde spekrum değil doğrusu spektrum olacak... düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  5. Dilek Doğrusöz

Türkiye Kulüp Logoları

Paylaşım için teşekkürler Yaşar bey...
  6. Dilek Doğrusöz

manüpilasyon çalışması "ducky"

@canan çolak canan hanım sizi gayet ii anlıyorum ancak eleştiriniz bu kısımla alakalı hiç değil çalışmanın kendisi manipülasyondur yani basım işi kesinlikle değildir anlıyormusunuz tabiki baskı işlerinde hatalar gözardı edilemez... bu sunumda bakılacak olan şey yapılan tasarımdır diğerleriyle...
  7. Dilek Doğrusöz

kumaş parcalarıyla yaptıgım bır calışma

henüz geç olmamış olabilir Halit bey kurslara filan giderek kendinizi geliştirebilirsiniz ve sonrasında güzel sanatlara, resim iş öğretmenliği eğitim fakiltelerine, mesleki eğitim fakültesine girebilirsiniz.. azminiz ve deseni seviyor olmanız sizi başarılara sürükler unutmayınız sizde gelecek...
  8. Dilek Doğrusöz

Bleed Değeri / Taşırma Mesafesi (Resimli Anlatım)

ders için teşekkürler Yaşar bey...
  9. Dilek Doğrusöz

"sokak ressamları"

Abdullah bey teşekkür ederim... ancak dosyada hepsi mevcuttu ve 100e yakın bunun gibi resimler var hepsi harika :D
  10. Dilek Doğrusöz

Sütun Hizalama Düzeni (Resimli Anlatım)

Yaşar bey yine çok ii bir konu anlatımı yapmışsınız teşekkürler...
  11. Dilek Doğrusöz

Blend ile çizgileri şekillendirmek (Resimli Anlatım)

Yaşar bey dersiniz için çok çok teşekkür ederim beni dikkate aldığınız için...bir kaç örnekte ben veriyorum izninizle... burada renk geçişleri sağlandığı gibi objenin belli oranda küçüldüğünü yada büyüdüğünü görebilirsiniz ayrıca bu objeleri birbirinden ayıradabilirisniz nasıl mı...
  12. Dilek Doğrusöz

"sokak ressamları"

belki hoş bir tabir değil ama ben de öyle öğrendim sokak ressamları... burada sokakta herhangi bir yerde zemine yapılan renkli bir çalışmadır yapılma aşamasında iki boyutlu çalışma ancak "bakılan açıya göre " değişen bir tasarım 3 boyutlu hale dönüşebiliyor özelliği bu çok ilginç resimler...
  13. Dilek Doğrusöz

manüpilasyon çalışması "ducky"

@Hakan Dağdeviren ıımmm bende ne desem acaba :) beğeniniz için çok teşekkür ederim Hakan bey sağolun... @Mehmet KIYMIK çok teşekkür ederim ilginiz için Mehmet bey sağolun...
  14. Dilek Doğrusöz

@halit dalhan şu yüzden sordum üniversitedeyken tekstil dersimizde bu tür çalışmalar yapmıştık... acaba dedim sizde mi öğrenci filansınız ?...
  15. Dilek Doğrusöz

canlı portre çalışmam

Halit bey; öncelikle başlık yanlış portre terimi en basit haliyle göğüsten yukarı olan bölüm için kullanılır. yaptığınız çalışma ise canlı modelden bakarak yaptığınız çalışmadır. oran orantı olmamış gövdeyle bacak boyu neredeyse eşit çlışmışsınız ayaklar bir hayli büyük ellere göre ve başa göre...
  16. Dilek Doğrusöz

karakalem sur resmı dılek hanım yorumunuzu esırgemeyın

evet halit bey siz çok yaşayın... yorumuma önem verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim nacizane fikirlerimdir... buradaki çalışmanızda şunu görebildim aynı ışık gölge oyunları yok gri ve gri tonları farklı olmuş gözüme çarptı hemen... çok fazla incelememekle birlikte perspektifi bozukluk...
  17. Dilek Doğrusöz

Halit bey hangi derste yaptınız bunu gayet şık olmuş tebrikler beğendim sade olmuş...
  18. Dilek Doğrusöz

çiçek resmim sulu boya

renklendirme çizim olarak güzel ancak Halit bey suluboya tekniğinden çok uzak olmuş bu neden deseniz gerçek anlamda sulu boya tekni en en zor tekniktir ve şeffaflıktır özelliği kendinizde baktığınzda burada görebilirsiniz bu çalışma guaj boya tekniği gibi olumuş :(
  19. Dilek Doğrusöz

Printer Resolution

bence muhteşemsiniz Yaşar bey anlatımlarınız çok güzel paylaşıma devam :)...
  20. Dilek Doğrusöz

Printer Resolution

bilgi paylaşımı için teşekkürler Yaşar bey...
Yukarı Alt