Sedat bey neden bilemiyorum ama bişey eksik geliyo bana acaba gömleği biraz daha mı büyük kullansanız ya da yazı karakterini mi değiştirseniz ya da gömleğin altına dallandırıp budaklandırdığınız şekilden mi koysanız flu şekilde kusura bakmayınız tuhaf bir yorum yaptım ama düşüncenize ve...
son olarakta aşağıdaki eşit aralıklı kareler nasıl o hali aldı hep birliktegörelim...
umarım anlaşılır olmuştur öğrenmek isteyenler için kolay bir uygulamadır tamamen matematiksel işlemler... kolay gelsin herkese ii çalışmalar...
arşivime bakınırken eskiden yapmış olduğum proje ödevimi sizlerle paylaşmak istedim Photoshopta yapmış olduğum bir çalışma logo çalışması - ürün etiket çalışması ve ürün tanıtım çalışması son hali sunum şekli...öneri ve eleştirilerinizi esirgemeyiniz baskı işlemi olmayacak ama varsa eksiklerimi...
cıvıl cıvıl çok güzel tasarımlar yapmışlar valla çok amaçlı bi tasarım olmuş hem takvim hem ürün tanıtımı ben çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim... incelemenizi tavsiye ederim ahenkli çalışmalar olmuş...
örneğin tipografide kullanabileceğiniz muhteşem resimler ii tasarımlarda kullanmanız dileğiyle...
buradan indirebilirsiniz
http://rapidshare.de/files/45480214/Wallpapers-TexPack.rar.html
genel olarak güzel ancak kaş gözler farklı olmuş gibi geldi örneğin bana göre sol taraftaki kaş göz çekik olmuş diğerine göre ifade değişikli var aynı mona lisa vari olmuş :) ama karakalem tekniği çok zordur hele hele canlı modelden çalışmak daha da zordur detaylandırmanız çalışmanıza hoşluk...
anatomik bozukluk illaki olacaktır arkadaşlar ilistire edilmiş ama buna rağmen gayet başarılı bir çalışma tebrik ediyorum düşüncenize ve ellerinize sağlık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.