Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Blend ile çizgileri şekillendirmek (Resimli Anlatım)

anlatım için teşekkürler Yaşar bey... blend konusunu sadece çizgelerle değilde objelere uygulanma şeklini de anlatsaydınız ve örneklerle çizgilerde, geometrik şekillerde hatta renklerde ki geçişlerde nasıl bir uygulama olur onu anlatsa idiniz daha kapsamlı olurdu diye düşünüyorum... Aslında...
  2. Dilek Doğrusöz

Global Vectors

paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
  3. Dilek Doğrusöz

vektör çizimler

@cavit nogay ben teşekkür ederim Cavit bey... @Sedat Gül ben teşekkür ederim sağolun Sedat bey...
  4. Dilek Doğrusöz

takvim - reklam tanıtım çalışması (örnek)

@Mehmet KIYMIK :D mehmet bey ne yaptınız bugün vaktiniz oldu mu çekim yapabildiniz mi? :) şaka tabi... ben teşekkür ederim... @Hakan Dağdeviren darısıda bizlere... ben teşekkür ederim...
  5. Dilek Doğrusöz

theMYSTERY

süper ne denilebilir ki...
  6. Dilek Doğrusöz

Transform - move distance işlemleri

@Abdullah Şahin Teşekür ediyorum Abdullah bey sağolun... @Bahtınur YILDIZ ben teşekkür ederim Buse hanım... @Bahtınur YILDIZ ben teşekkür ederim Bahtinur hanım...
  7. Dilek Doğrusöz

pose (exposure) typo

cengiz bey yine tarzınızı konuşturmuşsunuz uzun zamandır yoktunuz gözümden kaçmadı yani çalışmalarınızın takipçisi olduğum için belkide bana uzun gelmiştir neyse düşüncenize ve ellerinize sağlık muhteşem olmuş yine...
  8. Dilek Doğrusöz

Object Inspector Tabloları (Resimli Anlatım)

ders için teşekkürler Yaşar bey...
  9. Dilek Doğrusöz

@Mehmet KIYMIK ilahi Mehmet bey pek güldürdünüz beni... yapın bakalım sadece duvarınıza asmakla kalmayınız lütfen burada da sergileyiniz bizde görelim... teşekkür ediyorum...
  10. Dilek Doğrusöz

"wallpapers" yüksek çözünürlükte

@Mehmet KIYMIK ne mutlu bana beğenmenize sevindim ben teşekkür ederim...
  11. Dilek Doğrusöz

Araba Çizimleri

çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz teşekkürler ediyorum Yaşar bey...
  12. Dilek Doğrusöz

manüpilasyon çalışması "ducky"

@ismail koc çok teşekkür ederim İsmail bey... @Ayda Yıldız çok teşekkür ederim Ayda hanım... zevklidir...
  13. Dilek Doğrusöz

Ototmobil " Detay" Resimleri

@Erkin KARATAŞ teşekkür ediyorum Erkin bey...
  14. Dilek Doğrusöz

"psd" resim

@Serkan Baysal ben teşekkür ederim Serkan bey... @Buse Türüdü ben teşekkür ederim...
  15. Dilek Doğrusöz

"Küçük Melekler"

@Samet Abi kesinlikle öyleler...
  16. Dilek Doğrusöz

" card " eps uzantılı

@Sait SANCAK ben teşekkür ederim Sait bey... @Selman BAYRAM teşekkürler Selman bey... @Fatih Coşkun Teşekkürler ediyorum Fatih bey... @Atakan Garanlı ne demek efendim...
  17. Dilek Doğrusöz

vektör çizimler

@Fatih Coşkun ben teşekkür ederim Fatih bey... @BURÇİN DAMLA YETEN sevindim o zaman Burçin hanım ben teşekkür ederim...
  18. Dilek Doğrusöz

"wallpapers" yüksek çözünürlükte

@Erkin KARATAŞ çok teşekkürler Erkin bey...
  19. Dilek Doğrusöz

@Süleyman Köklü ben teşekkür ederim Süleyman bey... @Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey...
  20. Dilek Doğrusöz

Landscape (Manzara) Wallpapers

görüntüler harika Erkin bey paylaşım için teşekkürler...
Yukarı Alt