:P acep ben yoğun değilim mi yane :D 38 tane test raporu hazırlıyorum tek tek tüm damarları ölçüyorum testlerini yapıyorum :S heheh :) belkim tasarım yapmıyorum şu an emmeee
@Emre DEMİRCİ
ooo hoşgeldin Emre .. Nasıl geçti tatil :) Baya salladın bizi bakıyorum da :D:
@grapiksel
Oluyorum da İsmail o kadar fotoğraf inceledim ya sana bulmak için sonunda dayanamadım yemek söyledim :D: bugünde gitti diyet :bud::bud:
@grapiksel
yok çok kilo aldım bugün beş senedir benimle çalışan bir işçim var nereye gitsem oda oraya gelir yanıma :( demezmi aslı hnm sen eskiden ne kadar güzel ve bakımlıydn saldın kendini bende moraller sıfır isyannnn :( yemicem kahve içiimm doyarım :))
bu tarz görseller işini görür mü İsmail
@dragonred
@effex
@Murat VARDAR
@Emre DEMİRCİ
@eratasarim2012
Faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)
Devamını merak eden arkadaşlara bilgi - yakın zamanda tamamlayacağım ;)
:) ikinci fotoğrafta Madonna'ya o efekti vermek için isterseniz hazır photoshop actions kullanabilirsiniz..
Burada fazlası ile işinizi görecek action'lar mevcut Yada uğraşıp kendiniz verebilirsiniz nasıl mı ? Blending options dan color overlay - gradient overlay gibi efektler ile ..
İlk...
Emeğinize sağlık Tayfun Bey,amacına uygun bir çalışma
Karmaşık biraz ama sanırım bu kadar yazı bundan öte yerleştirilemezdi. Tarih ve yer kısmında farklı font alternatifleri denenebilir diye düşünüyorum :) Başarılar diler, çalışmalarınızın devamını beklerim :D:
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.