Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:P acep ben yoğun değilim mi yane :D 38 tane test raporu hazırlıyorum tek tek tüm damarları ölçüyorum testlerini yapıyorum :S heheh :) belkim tasarım yapmıyorum şu an emmeee
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

heyttt yesinler beee havanı :D: ben takip ediyorum :) edeceğim :) edebilirim diye düşünüyorum :) canım mı sıkılmıs benım ne ?
  3. Aslı SAYILIR

dosya, kurs defteri ve bez çanta üçlüsü

Emeğinize sağlık Mehmet bey, çok şık bir çalışma olmuş
  4. Aslı SAYILIR

Şapka Vektörleri - CDR

Paylaşım için teşekkürler
  5. Aslı SAYILIR

takvim çalışması

Kullandığınız görsel sanırım Ebru Gündeş :) Ama bu takvime gitmemiş.. Basık gözüküyor Ebru ablam ;)
  6. Aslı SAYILIR

Türkiye'de İlk - Grafikerler Org Bilişim Temelleri Eğitim Seti 7 GB - 7,5 Saat

Böyle güzel ve faydalı bir paylaşım için ve bu paylaşımda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum..
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ben spora gidemem ki kurs ev ders derken sıkıstım kaldim yogunlugun arasina
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Allah yardımcın olsun :) ama olsun bence değer eğer tatil güzeldiyse :) ben yine birşey anlamadım bu tatilden :D:
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ ooo hoşgeldin Emre .. Nasıl geçti tatil :) Baya salladın bizi bakıyorum da :D: @grapiksel Oluyorum da İsmail o kadar fotoğraf inceledim ya sana bulmak için sonunda dayanamadım yemek söyledim :D: bugünde gitti diyet :bud::bud:
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel yok çok kilo aldım bugün beş senedir benimle çalışan bir işçim var nereye gitsem oda oraya gelir yanıma :( demezmi aslı hnm sen eskiden ne kadar güzel ve bakımlıydn saldın kendini bende moraller sıfır isyannnn :( yemicem kahve içiimm doyarım :)) bu tarz görseller işini görür mü İsmail
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

yemek için mi tasarımda kullanmak için mi ayy acıktım galiba yaaa
  12. Aslı SAYILIR

2 adet görsele 2 adet soru :)

Arka planı cok inceleyemedim is yerinde ama son halini paylaşırsınız :) faydalı olabildiysem ne mutlu .Kolay gelsin...;)
  13. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator File ve Edit menüleri

@dragonred @effex @Murat VARDAR @Emre DEMİRCİ @eratasarim2012 Faydalı olabildiysem ne mutlu bana :) Devamını merak eden arkadaşlara bilgi - yakın zamanda tamamlayacağım ;)
  14. Aslı SAYILIR

2 adet görsele 2 adet soru :)

:) ikinci fotoğrafta Madonna'ya o efekti vermek için isterseniz hazır photoshop actions kullanabilirsiniz.. Burada fazlası ile işinizi görecek action'lar mevcut Yada uğraşıp kendiniz verebilirsiniz nasıl mı ? Blending options dan color overlay - gradient overlay gibi efektler ile .. İlk...
  15. Aslı SAYILIR

Kutu-Poşet-Kurumsal Kimlik Vektörleri

Paylaşım için teşekkürler..
  16. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

17. Aslı SAYILIR

Solidwork2013 Semineri Afişi

Emeğinize sağlık Tayfun Bey,amacına uygun bir çalışma Karmaşık biraz ama sanırım bu kadar yazı bundan öte yerleştirilemezdi. Tarih ve yer kısmında farklı font alternatifleri denenebilir diye düşünüyorum :) Başarılar diler, çalışmalarınızın devamını beklerim :D:
  18. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu .. Çok seviyorum :) Mutlusun ?
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Var var indir ismail super ..
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydın bıdı bıdıcılar ve tum forum ahalisi...Gününüz güzel gecsin inş. :cool:
Yukarı Alt