Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

photoshop anlayan varsa yardım

Buyrun burada paylaşın yapılabilecek neyse üzerinde konuşalım ?
  2. Aslı SAYILIR

photoshop anlayan varsa yardım

isteğiniz nasıl bir çalışmadır ? Yardımcı olmaktan kastınız nedir ?
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

oo kıyaksın :) hayırlısı olsun :) güle güle tepe tepe kullan inş :)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

walla sorma İsmail ya son iş günü ya :) bizde sevkiyat deliler gibin :)
  5. Aslı SAYILIR

Kurumsal Kimlik Çalışmam

Çalışmanız genel olarak güzel olmuş .. Emeğinize sağlık
  6. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Bayram Mesajı

Sizin ve tüm forum ailesinin kurban bayramını kutlar,mutlu bayramlar dilerim
  7. Aslı SAYILIR

Logoda Şeffaf Bölgeler Yapmak. (Nasıl Yaparım)

photoshop magıc wand tool -sihirli değnek aracı- ile beyaz alanı temizleyebilirsiniz
  8. Aslı SAYILIR

Logoda Şeffaf Bölgeler Yapmak. (Nasıl Yaparım)

çalışmanızı farklı kaydet ile .png olarak kaydettiğinizde arka planı şeffaf alır ;)
  9. Aslı SAYILIR

Şener Şen...

Şener ŞEN , karakalem çalışmalara o kadar güzel gidiyor ki siması.. Ellerine sağlık Şerifeciğim :) İleride daha güzel olacak ben biliyorum :)
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ evet :) enişte de hasta yaaa dr a gitti bugün yarında gidecek kıyamam ki ona :cool:
  11. Aslı SAYILIR

otomatik stroke kaldırma

@jennifer Yok atma herşeyde format :S ben evden bakacağım bir kere daha hem belki akşama kadar bu konuda uzman olan arkadaşlar görür yardımcı olur ;)
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Ya zaten canım çıkmış artık . Ajanslara da sinir oluyorum deneyiminiz varmı ? sorusu ile karşılaşıyorum hep :) evet yok ama bi görün bakın bakalım belki iyi çıkacağım, belki tam aradıkları eleman benim :D amannn bugün sıkıcan günü :)
  13. Aslı SAYILIR

yusufbatırel fotoroman tadında race chooper cizimim

Emeğinize sağlık... Ben çok beğendim , paylaşım için teşekkürler
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp hehe ben biraz rahatladım ama kesmedi açıkcası .. Sinir olduğum bir satışçı var insan gibi konuşmaz direkt bağırır :) bende bu sefer zaten gerginim de giriş :D ohh iyi geldi :) @Emre DEMİRCİ hiçç acıman yok Emre beyaa @Emre DEMİRCİ geçti geçti sakinim :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehe tühh olmadı :) az önce satışcı ile kavga ettim kesmedi be Zeynebim yaaa
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) geldim haydi edelim bende gerginim bugün biraz
  17. Aslı SAYILIR

Yeni canavarım

Hayırlı günlerde kullan :) güzel güzel fotoğraflar çek keyifle izle izlet :)
  18. Aslı SAYILIR

otomatik stroke kaldırma

Ben kaldım :) burada corel kurulu değil aslında biraz kurcalasam belki başka yollarda önereceğim ama :D:
  19. Aslı SAYILIR

otomatik stroke kaldırma

Bir text için her zaman kullanacağın bir stoke ve iç dolgu rengi seç ardından Tools menüsünden save settings as default yap ;) bir kapat aç bakalım tekrar olacak mı ?
  20. Aslı SAYILIR

otomatik stroke kaldırma

yazı seçili iken yandaki renk paletinde en üste bulunan çarpı işaretine sağ tıkladığınızda gitmiyor mu yazının dış çizgisi yada character açılır menüsünde pen tool işaretinin olduğu yerde yeşil var onu oradan kapattığında ?
Yukarı Alt