Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

banner tasarımım

evet o eklendiği vakit siteye görünmüyor. bilginize...
  2. Dilek Doğrusöz

tukenmez kalemle yaptıgım bır calısma umarım begenırsınız

konumunuzu merak etmekteyiz halit bey gerçekten başarılı bir çalışma olmuş zaman zaman bende yapardım eskiden :) şimdi fırsat olmuyo pek...
  3. Dilek Doğrusöz

Karışık Dijital Resimler

paylaşım için teşekkürler mehmet bey
  4. Dilek Doğrusöz

banner tasarımım

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı ilgi alakanızdan ve yapıcı yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum...
  5. Dilek Doğrusöz

banner tasarımım

http://s8b.directupload.net/images/090202/5cfucbpp.swf basit bişey oldu ama ancak bu kadar yapabiliyorum şimdilik yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ii çalışmalar
  6. Dilek Doğrusöz

" tüp" resimleri istek

merhaba arkadaşlar; tombul ve uzun mutfak tüpleri resimleri lazım acil yardımlarınızı bekliyorum ilgi ve alakanızı esirgemeyiniz lütfen çok rica ediyorum...
  7. Dilek Doğrusöz

Kız Kadın vektörleri

paylaşım için teşekkürler mehmet bey...
  8. Dilek Doğrusöz

Muhtelif Clipartlar

herzaman faydalı paylaşımlarınızla bizleri ihya ediyorsunuz erkin bey paylaşım için teşekkürler...
  9. Dilek Doğrusöz

"dişli - çark, çalışan işçi" vs. resimleri (istek)

@Abdullah Şahin ben teşekkür ederim Abdullah bey... @Emine Şahin ben teşekkür ederim Emine Hanım ancak kırılmanıza gerçekten üzüldüm amacım kırmak değil kesinlikle özür dilerim. @Sait SANCAK ben teşekkür ederim saygı bizden... işin sitresinden dolayı ve yeterli döküman...
  10. Dilek Doğrusöz

arkadaşlar benim isteğimi kaale almadınız ama ben buldum sizlerlede paylaşayım eklemek isteyenler yine buraya eklesinler...umarım işinize yarar... buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/44548783/001.rar.html http://rapidshare.de/files/44548803/002.rar.html ii çalışmalar...
  11. Dilek Doğrusöz

Kartvizit Yorum Yapın ki Hataları Görelim :)

farklı fontlar ve yazılarda çok renk (gri, siyah, kırmızı) hakim buda çok fazla gözü yoruyor logonuzdaki rengi kullanabilirisiniz ve puntoları çok büyük olmuş küçültebilirsiniz ayrıca bütününde bir sadeleştirmeye giderseniz daha ii olacaktır
  12. Dilek Doğrusöz

CK Logo

"k" anlaşılır ancak "c" harfinden ise birden çok var ve hepside farklı formlarda işlenilmiş içiçe geçmiş olarak algıladım doğrumudur? öyleyse bile yada değilse o şekilde ki bir "c" hoş olmamış genel olarak üç boyutluluk etkisi güzel düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  13. Dilek Doğrusöz

kaplumbağam

komşumuz çok severdi su kaplumbağasını, besliyolardı birazda irice bişeydi onların ki bunlar küçük mesela tam 8 yıl yaşamış öldü ve nasıl ağlamışlardı alışkanlık oluyor dediğiniz gibi aileden saymışlardı onuda beyaz bir beze filan sarıp kendi elleriyle gömmüşlerdi... ayy buda hani patavatsız...
  14. Dilek Doğrusöz

SpongeBob Vector - Sünger Bob Vektör

paylaşım için teşekkürler Abdullah bey...
  15. Dilek Doğrusöz

Nazar Değmesin

paylaşım için teşekkürler...
  16. Dilek Doğrusöz

kaplumbağam

hayır ama ben çok sevimli buluyorum burçin hanım ama geziniyorlar bu benim için korku kaynağı:D
  17. Dilek Doğrusöz

Flash'ta Uzay Işıkları Yapalım(Görsel)

resimler görünmüyor Emre bey tekrar konunuzu incelemenizi rica ediyorum...
  18. Dilek Doğrusöz

merhaba arkadaşlar makina imalatı yapan bir firma için site arayüzü hazırlamaktayım banner alanı içinde güzel dişli - çark vs resimlere ihtiyacım vardır bu konuda yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi ümid ediyorum. ilgilenen arkadaşlar için şimdiden çok teşekkür ediyorum... ii çalışmalar diliyorum...
  19. Dilek Doğrusöz

kapak okul ekipmanları için

renkler ahenkli olmuş muhteşem görünüyolar fakat kapakta yinede bişey eksik oda ürünlerin çok çok geri planda kalışı arzu hanımıonda belirttiği gibi olabilir iç sayfalar ise gayet şık olmuşlar düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  20. Dilek Doğrusöz

Dünyanın En Güzel Piliçleri

erdem beyin fikrine katılıyorum şu edaya bakarmısınız yaa en güzel benim der gibi :D... paylaşım için teşekkürler.
Yukarı Alt