Arama sonuçları

1. danisman

Merhaba

arkadaşlarda farkında mı bilmiyorum ama yaş ortalamamız yükselişte ve forum tecrübe kokuyor :) gençlerin ve tecrübelilerin oluşturduğu takımlar başarılı sonuçlara imza atarlar, daha başarılı ve güzel günlere hep birlikte ulaşmak dileğiyle, Ahmet bey aramıza hoş geldiniz...
  2. danisman

billboard 1

yani sayın sistematik gerçekten şaşırıyorum :) hakan bey de söylemiş ben tekrar yapmayayyım, "yaz içeceğiniz hazır, buyrun için" daha vurgulayıcı olabilirmiş, süper ilerliyorsunuz, durmak yok, çalışmaya devam ... iyi çalışmlar, kolay gelsin ...
  3. danisman

*5 in1 Party.

sebahattin bey, çok güzel olmuş ellerinize sağlık, ben beğendim ...
  4. danisman

to creat the women /kadın yaratmak

gayet şık, bu tür çalışmalarda bir kez kullanılandığınızı bence ikinci kez kullanmayın derim ben, yukarıdaki dudaklar biraz falza gibi geldi bana, ama yine de dediğim gibi, çok şık olmuş, ellerine sağlık inan bey ...
  5. danisman

Empula Konseri afişi

slm; çalışmanız kesinlikle amacına uygun olmamış. Ne nerede, kim ne yapıyor belli değil. Biri kalk gidelim diyor, diğeri canımı sıkma otur diyor. Afiş çalışmaları tüketiciyi, yani konser müşterisini bilgilendirmek ( bu hayran kitlesi ve sevenleri veya bir şehrin sanatçısı olabilir) için...
  6. danisman

kaykay afişi

sevgili hakan herşeyi söylemiş zaten, tamamına katılıyorum... sayın sistematik öncelikle şunu belirtmeliyim, evet ilk işlerinize göre gözle görülür bir iyileşme kesinlikle var bunu inkar edemeyiz fakat, hala daha çok hızlı ve işi incelemeden ve irdelemeden hazırlıyorsunuz gibi geliyor bana. Bu...
  7. danisman

show güzellik salonu logo çalışmam

slm; öncelikle bir logo çiziminde arkadaşlarımızın da belirttiği üzere ilk başta her mecrada kullanılabilirliğini göz önünde tutmalısın. Evet asıl zevkli ve başarılı çalışmalar aslında bir işi sadece keyif almak için yaptığınızda ortaya çıkar. Burada yer alan logo "show" ama bence görünen...
  8. danisman

Elif - Ba kapak çalışmam..

bordo güzel olmuş, bence de bordo ...
  9. danisman

Elif - Ba kapak çalışmam..

Elif hanım, ellerinize sağlık çok şık olmuş, ben beğendim açıkçası, birinci çalışmada ki renkler uyumlu, ikincisi biraz renk olarak (siyah) oluşu beni cezbetmedi ama tercih meselesi elbette, bence inançlar genelde insanları rahatlatır, üstteki çalışma o yüzden daha çok hoşuma gitti... kolay...
  10. danisman

ada mertcan sucuk logo sizce hangisi

fatih bey bunları torbadan çıkarmıyor sevgili melih bey :)
  11. danisman

Kitap Kapağı (Türkiye Cumhuriyeti Tarihi)

slm; amacına uygun bir çalışma olmuş, bir tavsiyem olacak, arkadaki resim ile Ata'nın ayağının altındaki zemin çalışması, biraz daha yumuşak bir geçişle yapılabilirdi. Sanki biraz sert olmuş ...
  12. danisman

Fıkra

:) tşk'ler erkin bey ...
  13. danisman

rock konser

erkin beyin söylediklerine katılıyorum, fakat oldukça güzel gelişmeler olduğuna da şahit olmak güzel, yani çok hızlı bir şekilde gelişme gösteriyorsunuz, onun için sizi tebrik ediyorum sayın sistematik ...
  14. danisman

saklanmış sesler(ps çizimi)

çok güzel olmuş yine, ellerinize sağlık, yağmur damlalarının vuruşları ve kompozisyon çok hoş ...
  15. danisman

Dalgalanan Türk bayrağı çalışmam

ellerine sağlık, ay ve yıldız da hareket yok ama olsun yine de başarılı bir çalışma, daha ileride, çok daha güzel üretimler yapacağından hiç kuşkum yok ...
  16. danisman

yaz afiş çalışması

slm ; burada yer alan vektörler size mi ait sayın sistematik ?
  17. danisman

merhaba

aramıza hoş geldiniz, sitemize faydalı ve sürekli iştirak eden bir üyemiz olmanız en büyük dileğimiz ...
  18. danisman

Sonunda Ülkemizde Camfrog Da Yasaklandı!

Ülkemizde herşey çok ciddiye alınıyor, bu gerek kullanıcılar, gerek yöneticiler tarafından aynı şekilde değerlendiriliyor. Halbu ki ne kullanıcıların ciddiye aldığı kadar yaptırım gücü veya etkileme söz konusu, ne yöneticilerin düşündüğü boyutta... Velhasıl, rahmetlinin dediği gibi, bindik bir...
  19. danisman

Dönen Işık Efekti

ellerinize sağlık ...
Yukarı Alt