Arama sonuçları

1. danisman

marka çalışması...( versace)

merhaba sistematik; öncelikle yaptığınız çalışmaların amacını merak ediyorum ben, yani tüm bu çalışmlar alıştırma açısından mı yapılıyor ? şayet öyle ise bilindik markalar kullanmayın bence, kendiniz bir marka çıkarın ortaya, gördüğüm kadarıyla "nivea" çalışmanızda da, o markanın etkileşimi...
  2. danisman

amatör denemeler

demek ki, abs,esr vesaire :) hep açık olacak ki, en az hasarla ayrılabilelim, zaman çünkü öyle bir zaman. Vefa artık sadece semt isimlerinde kalmışsa, samimiyet çoktan unutulmuşsa, gerçek aşkların ardından çoktan fatihalar, yasinler okunmuşsa, tüm bunlara hazırlıklı yaşamak gerek. Sadece sizin...
  3. danisman

Yat Yarışı Afiş Yarışması

bence bu fırsatı kaçırmasın genç arkadaşlar, katılan arkadaşlarımız "grafikerler.org / rumuz" olarak katılsınlar ki farkında olmayanlar da farketsin sitemizi ...
  4. danisman

herkese selam

hos geldiniz aramıza ...
  5. danisman

İlk Kartvizit Çalışmam

hakan bey iyi ki varsın :) hepsine harfiyen katılıyorum bu görüşlerin, neresinden bakarsam bakayım elle tutulur tek bir yanı yok, diyelim ki, sade olsun istediniz, fakat bu çalışmada onu da göremedim, diyelim ki kurumsal olsun istediniz, o da yok maalesef ve genel bir dağınıklık söz konusu...
  6. danisman

Ücretimi Alamıyorum - Ne yapmam Lazım

Anladığım kadarıyla iş veren çok da kötü birisi değil, ssk'larını bile yatırdığına göre, sanırım alacağınızı da ödeyecektir, iyi niyetli olmasa ssk'lar da yatırılmamış ve hatta hiç gösterilmemiş olabilirdi. Belki de maddi yönden zor günler yaşayan bir işletmeci olabilir. Vereceğim diyorsa şayet...
  7. danisman

Karikatür-İttifak devletleri/George Bush-Tony Blair

tilkiye sormuşlar, tavuk sever misin diye, tilki gülmekten cevap verememiş :) inan bey öyle bir çalışma ki, herkesin hem fikir olduğu ve görmekten keyif alacağı bir manzaraya imza atmışsınız... ellerine sağlık ...
  8. danisman

yeni çıkacak dergimiz için

baskı öncesi son kontrollerinizi yapabilirim :) (ücretsiz)
  9. danisman

Web site Tasarımım (lütfen yorumlayın)

sanırım siteye bakmamızı istiyorsunuz, şayet öyle ise baktım, hoş olmuş yorucu ve karmaşık değil, ellerinize sağlık ...
  10. danisman

yoŞamoto

güzel çalışma, iyi düşünülmüş ve uygulama da başarılı, tebrikler inan bey...
  11. danisman

Yat Yarışı Afiş Yarışması

demek ki bir öğrenci bulacağız :)
  12. danisman

Mesa Medikal

rica ederim, ne demek inan bey :)
  13. danisman

japon girl

slm aslı hanım; gerçekten de şu işe harcanan emeği ve zamanı anlayabilmek için, ancak bu tür bir çalışma yapmak veya yanınızda olarak görmek gerek, bunun farkında olan bir insan olarak, sizi tebrik ediyorum. Kızımız bence japon olmuş, burun yapısında ve burundan gözlere geçişlere dikkat...
  14. danisman

bunlarda benim çalışmalar

Slm ; Hakan bey'e katılıyorum. Yalnız dikkatimi çeken bir şey var, bir kaç sayfa öncesinde bir mobilya kapak çalışmasında ki işi yapış biçiminizle, burada ki çalışmlarınız arasında neredeyse uçurum olduğunu gördüm :)
  15. danisman

amatör denemeler

Rica ederiz ne yaptık ki, sadece olması gerekenleri. Hayat her zaman virajlarla dolu olan bir yoldur, bunların çoğu önemsiz ve tehlikesiz virajlardır aslında, gözünde hiç birşeyi büyütme. Bizim insanımız, yeter ki gerçekten istesin, aslında dünyanın en zeki ve en çalışkan insanlarıyız...
  16. danisman

mobilya kapak tasarım

şayet ön kapaksa bu çalışma, üzerinde çalışmanız gerekiyor ... Şimdi sevgili hakan bana neden açıklama yapmadın der belki ama olsun, o biliyor nedenini nasıl olsa ... iyi çalışmalar ...
  17. danisman

Gerçek Bir Aşk Hikayesi

Sevgi uzaklarda değil, sadece görmek ve hissetmek gerek, aşkı çiçeklere, araçlara, gereçlere ve eşyalara döktüğümüzden bu yana, sevgisizlik içinde kıvranıp duruyoruz. Oysa aşk ve sevgi uzaklarda değil, yeter ki sevgi dolu bakışların anlam ve ifadelerini yüreğimizin süzgecinden geçirip, demli bir...
  18. danisman

stajyerler

nasıl yani, ben bir şey anlamdım yazdığınızdan :)
  19. danisman

Eurovision Değerlendirme

unutmayalım ki, dünyada bir diğer ülkeler, bir de türkiye var bu her platformda gün gibi su yüzüne çıkmakta, hadise iyi bile olsa mutlaka bir şekilde bize karşı cephe alınırdı. Netice itibarı ile teknolojiye onlar hükmediyor bunu unutmamak gerek, istedikleri gibi oylamalar üzerinde...
  20. danisman

Eurovision Değerlendirme

durum iyi o zaman yine de, umduğum kadar kötü değil, sevindim bunu duyduğuma ...
Yukarı Alt