Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

manüpilasyon çalışması "ducky"

proje ödevlerimden bir tanesiydi yine... photoshopta keyifle yapmış olduğum bir çalışma sizlerle paylaşmak istedim. yorumlar için teşekkürler
  2. Dilek Doğrusöz

tek kırım mönü çalışması

proje ödevimdi sizlerle paylaşmak istedim... şimdi mönü tasarımı siparişim var bunu kullanmayı düşünüyorum ufak tefek değişikliklerle sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar...
  3. Dilek Doğrusöz

özsoy petrol logo tasarımı

@Kemal Karakolcu tşk ederim yorumunuz için ama ne gibi bi eksiklik var keşke onuda belirtseydiniz bende ona göre düzeltmemi yapmış olurdum
  4. Dilek Doğrusöz

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

düşüncenize ve emeğinize sağlık ama ben 3 numaralı çalışmanızı beğendim
  5. Dilek Doğrusöz

3 kırımlı katalog çalışması

@Yaşar Karadeniz çok teşekkür ederim yorumunuz için
  6. Dilek Doğrusöz

Reklam Denemem (Nokia)

telefondan çok zeminde kullandığın geometrik şekiller dikati çekiyo ve gereğinden fazla göz yoruyo belki onları silik kullanırsan karmaşa olmaz diye düşünüyorum nacizane fikrim... düşüncene ve ellerine sağlık
  7. Dilek Doğrusöz

erkin bey önerinizi dikkate alıcam teşekkürler... buse hanım çok teşekkür ederim
  8. Dilek Doğrusöz

teşekkürler buse benimde kararsız kaldığım iki logoya takılmışsınız :)
  9. Dilek Doğrusöz

, un fabrikasına yapmış olduğum bir çalışma müşterim bu haliyle beğendi. tablolama olduğu için az resimle tasarladım. şirket profilinede binadana yada labratuardan detay konulacak ve en arka kapak kısmınada ablajlardan örnekler konulacak. değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar
  10. Dilek Doğrusöz

özsoy petrol'e yapılan logo tasarımlarım sizce nasıl olmuş genel olarak müşterim beğenisine henüz sunmadım. değerli yorumlarınızı bekliyorum. ii çalışmalar
  11. Dilek Doğrusöz

ambalaj + bıçak çizimi

değerli bilgileriniz için teşekkür ederim
  12. Dilek Doğrusöz

ambalaj + bıçak çizimi

ilginiz için teşekkür ederim ambalaj tasarımı diye yeni bi konu açtım ancak orada resmi yükleyebildim
  13. Dilek Doğrusöz

ambalaj + bıçak çizimi

kusura bakmayın tekrar konu açtım... 1- matbaada çizgi çeşitlerivar ve hepsi ayrı anlam taşıyo bunu biliyorum ama hangi çizgi neyi ifade ediyo bunu bilmiyorum. 2- elimdeki ürünü açıp ölçülendirdim, taslak çizdim ve bunu illustratorda çizim haline dönüştürdüm. 3- sonuç bundan ibaret olcak...
  14. Dilek Doğrusöz

ambalaj + bıçak çizimi

yine mi görünmüyo acaba tekrar tekrar yapıyorum ama rgb 100dpi yaptım ama bu arada ben dilek
  15. Dilek Doğrusöz

ambalaj + bıçak çizimi

yapıyorum ama olmuyo sinir oldum tekrar deneyeceğim
  16. Dilek Doğrusöz

ambalaj + bıçak çizimi

1- matbaada çizgi çeşitlerivar ve hepsi ayrı anlam taşıyo bunu biliyorum ama hangi çizgi neyi ifade ediyo bunu bilmiyorum. 2- elimdeki ürünü açıp ölçülendirdim, taslak çizdim ve bunu illustratorda çizim haline dönüştürdüm. 3- sonuç bundan ibaret olcak. SORUM: sonucun bu şekili alması için dışa...
  17. Dilek Doğrusöz

Display Sistemler Hakkında...

tşk ilgilendiğim bi konuydu... acaba sunum yapabilmek için yüksek çözünürlükte display sistemler mevcutmudur sizde paylaşım için tekrar tşkler
  18. Dilek Doğrusöz

freehandden photoshopa eps

graphicdizayn - sea ajans :arkadaşlar bende denedim aynı sorunla karşılaştım ne gibi bi sorundur o anlamadım ama başka bir çözüm buldum ben. freehand çalışmasını eps yada ai olarak exportluyoruz ve tekrar onu illustratorda açıyoruz yeni kayıt yapıyoruz ozaman açabilirsiniz photoshopta ben...
  19. Dilek Doğrusöz

afiş çalışmalarım " proje "

ben yeni yeni aranıza katılıyorum taktir edersinizki öğrenicem çok şeyler var uyarınızı dikkate alıcam tşk
Yukarı Alt