proje ödevimdi sizlerle paylaşmak istedim... şimdi mönü tasarımı siparişim var bunu kullanmayı düşünüyorum ufak tefek değişikliklerle sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar...
telefondan çok zeminde kullandığın geometrik şekiller dikati çekiyo ve gereğinden fazla göz yoruyo belki onları silik kullanırsan karmaşa olmaz diye düşünüyorum nacizane fikrim... düşüncene ve ellerine sağlık
,
un fabrikasına yapmış olduğum bir çalışma müşterim bu haliyle beğendi. tablolama olduğu için az resimle tasarladım. şirket profilinede binadana yada labratuardan detay konulacak ve en arka kapak kısmınada ablajlardan örnekler konulacak. değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar
özsoy petrol'e yapılan logo tasarımlarım sizce nasıl olmuş genel olarak müşterim beğenisine henüz sunmadım. değerli yorumlarınızı bekliyorum. ii çalışmalar
kusura bakmayın tekrar konu açtım...
1- matbaada çizgi çeşitlerivar ve hepsi ayrı anlam taşıyo bunu biliyorum ama hangi çizgi neyi ifade ediyo bunu bilmiyorum.
2- elimdeki ürünü açıp ölçülendirdim, taslak çizdim ve bunu illustratorda çizim haline dönüştürdüm.
3- sonuç bundan ibaret olcak...
1- matbaada çizgi çeşitlerivar ve hepsi ayrı anlam taşıyo bunu biliyorum ama hangi çizgi neyi ifade ediyo bunu bilmiyorum.
2- elimdeki ürünü açıp ölçülendirdim, taslak çizdim ve bunu illustratorda çizim haline dönüştürdüm.
3- sonuç bundan ibaret olcak.
SORUM: sonucun bu şekili alması için dışa...
graphicdizayn - sea ajans :arkadaşlar bende denedim aynı sorunla karşılaştım ne gibi bi sorundur o anlamadım ama başka bir çözüm buldum ben. freehand çalışmasını eps yada ai olarak exportluyoruz ve tekrar onu illustratorda açıyoruz yeni kayıt yapıyoruz ozaman açabilirsiniz photoshopta ben...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.