Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Tanıtım Davetiyesi - Broşür

çalışmanızı sergilediğiniz için teşekkürler... kapaktaki başlık çok göz yoruyor degresiz tek renk kullanmalısınız. iç kapaklarda ise alt tarafa kullandığınız şekil gereksiz bence bir de onları kaldırıp kendiniz görün değişikliği öyle daha ii olacaktır çünkü iki taraflı aynı desen şık durmuyor...
  2. Dilek Doğrusöz

gemici takvimi (ayna) çalışması

aslında yorumlarınızda haklısınız ama ben ilkçalışmada sakinlik ve huzuru düşünmüştüm akabinde diğer çalışmalarda ise canlılığı... dediğiniz doğru arkadaşlar sonbahar oluşu bitip tükenmeyi çağrıştırdı birden. elimde manzara resimleri çok az istediğim gibi bi manzara resimleri bulamadım (foruma...
  3. Dilek Doğrusöz

gemici takvimi (ayna) çalışması

müşterimizn isteği özellikle manzara resimleri idi sizlere böyle bir çalışma sergiledim eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum herkese ii çalışmalar
  4. Dilek Doğrusöz

photography ms28 typo

tek kelimeyle harika bir çalışma olmuş. tebrik ederim sizi. çalışmalarınızı sürekli takip ediyorum eleştirilecek yada öneride bulunabilcem bir durum olmadığından yorum yazmıyorum size ama şimdi sadece tebrik ediyorum bence başarılı birisiniz. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  5. Dilek Doğrusöz

Uğur Dershanesi El İlanı Tasarımı (yorumlarınız için teşekkürler)

sanki bişeyler eksik gibi geliyor... galiba buldum yazılar tek renk burada anlatılmak istenen nedir ona vurgu yapsaydınız ne bileyim farklı bir renk kullansaydınız yada görsel kullansaydınız nasıl olurdu acaba. yinede düşüncenize ve ellerinizie sağlık.
  6. Dilek Doğrusöz

Takvim çalışmalarım!!

tamamiyle farklı ve karışık çalışmalar olmuş. çok detaylı incelememekle birllikte göz yormuyo... tarzım değil ama ben beğendim. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  7. Dilek Doğrusöz

2009 Takvim Çalışmam

kesinlikle Burak Hüseyin Bey'e zemindeki desen konusuna katılıyorum. ayrıca şöyle olabilirdi desenleri takvim kısımlarında silik ve flu kullanabilirdin diye düşünüyorum renkleride böyle daha pastel renkler olsaydı nasıl olurdu acaba görmek isterdim... düşüncenize ve ellerinize sağlık ii çalışmalar
  8. Dilek Doğrusöz

ideal bilgisayar logo nasıl sizce

bencede konuya uygun bir çalışma olmamış renk ve yazı fontunu daha farlı kullanmalısın. örneğin daire çizgisini diğerine göre daha kalın veya ince kullanman bile tek düzelikten çıkaracaktır küçük bir nüans sadece... ellerine ve düşüncene sağlık
  9. Dilek Doğrusöz

özsoy petrol logo tasarımı

@ali özgül öncelikle aramıza hoşgeldin doğru bir karar vermişsin burda olmakla...bu arada yorumun içinde teşekkürler... @emine okuyan artık sıkıntıdan en son yaptığım çalışmaydı 7 numara ve yazıyı nasıl oturtucama karar verememişken o şekil çıkmıştı ortaya... tavsiyenizi dikkate alıcam...
  10. Dilek Doğrusöz

Alpay perde broşür

uyumlu bir çalışma sergilemişsiniz ancak ilk dikkatimi çeken şey kapaktaki slogan oldu yazı fontunuz ve yerleşme biçimi göz yoruyo belki sağa dayalı yazsanız ve "perdemiz" kısmını küçük harfle yazıp puntosunu diğerlerinden büyük kullansanız nasıl bir etki yaratır görmek isterdim. onun dışında...
  11. Dilek Doğrusöz

özsoy petrol logo tasarımı

@Burak Hüseyin tavsiyenizi dikkate alıcam... çok teşekkür ederim...
  12. Dilek Doğrusöz

lale çiçekçilik

öncelikle çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler... ilk çalışmanızda renk ve font uyumsuzluğu dikkatimi çekti. ikinci çalışmanızda ise biraz daha üzerinde oynanırsa göze hitap ediyo şekil olarak ama renk konusunda yine zayıf... size tavsiyem lale formunu nasıl tasvir edilmiş...
  13. Dilek Doğrusöz

manüpilasyon çalışması "ducky"

@Emine Şahin olabilir emine hanım harf hatası olası bir durumdur eksiklik bumudur yani çalışmanın özü içinde yorum yapsaydınız keşke...
  14. Dilek Doğrusöz

@Sena Demirlerli çok teşekkür ederim yorumlarınız için
  15. Dilek Doğrusöz

kadın konulu kolaj çalışması

@Sena Demirlerli önerileriniz için teşekkür ederim sena ama önceden yapılmış bir projeydi bu kurs dönmeimde yani :) 1 derste yapılan çalışma... aslında hocamda beğendi :D ayrıca not konusunda katılıyorum sana üniversite yıllarımda benimde başıma gelmişti bu olaydan afiş çalışmasında düşük not...
  16. Dilek Doğrusöz

Bi zahmet yorumlayın - eleştirin

desen çok karışık duruyor sadeleştirmelisin ayrıca yazı fontunu beğenmedim daha farklı bir font seçmelisin ve dinana daha büyük olmalı diye düşünüyorum.. nacizane fikrimdir ellerine ve düşüncene sağlık...
  17. Dilek Doğrusöz

tek kırım mönü çalışması

@Fatih Coşkun aslında orda mevcut resmi vektör yapıp sonra efekt uygulamıştım demekki göz yoruyo... önerinizi dikkate alıcam ii çalışmalar
  18. Dilek Doğrusöz

@Fatih Coşkun yorumlarınız içi çok teşekkürler...
  19. Dilek Doğrusöz

@Fatih Coşkun erkekler açısından demekki öyle ama kadınlar aksesuara önem verirler elki ondandır.... yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
  20. Dilek Doğrusöz

kadının tarifini nasıl yaparsınız dediğinde hocamız, bu aklıma geldi ve kompozisyon oluşturdum kendini beğenen, ön planda olmayı isteyen ben merkezli bir kadın tasfiri yaptım... (bu ben değilim) :)
Yukarı Alt