konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum...
Arkadaşlar ajansımız (sektörümüz) için hem bizlerin hemde müşterilerimizin mağdur olmaması için kapsamlı sözleşme örneği olan arkadaşlar varsa benimle paylaşabilirlermi çok acil lütfen yardımlarınızı esirgemeyin... (grafikerlik ve web tasarım için olacak)
alttaki yeşil renkli çalışma şık duruyor fatih beyin fikrine katılıyorum kesinlikle lak kullanılmalı ki kendini gösterebilsin. düşüncenize ve ellerinize sağlık
Öncelikle büyük geçmiş olsun...
gayet şık bir çalışma olmuş eleştirilecek ya da öneride bulunabilcem bir yer bulamadım kompozisyon çok ii duruyor düşüncenize ve ellerinize sağlık.
Ülkemizin SALVADOR DALİ'sini görmüş gibiyim arkadaşım :) hayal gücünüzü mükemmel yansıtmışsınız yüzeye... karakalem en zor tekniktir bence füzen çalışmalarıda yapabilirsiniz biraz kirli olur ama sizin zevk alarak yapabileceğinizi düşünüyorum ve başka başka teknikleri de kullanmalı ve bu...
öncelikle çalışmanı bizimle paylaştığın için tşk...burada yazıdan çok fon ön planda...çok renkli bir çalışma olmuş bence daha başka şeyler denemeslisin ayrıca vermek istediğin mesajı ayırmalısın diye düşünüyorum nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık
bence zemin olarak gayet hoş ama yazı bu zeminde kaybolmuş gibi duruyo acaba alta boşluk bırakılıp beyaz kalsa yada şekillerin renginden olsa tamamı ve adresi kısmını oraya yazsanız nasıl olur nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık... (arkadaşım matbaacı iseniz bir sorum olcak size...
Arkadaşlar bu çalışma basıldı sarı renkli olanı... iki alternatif sunmuştum sarı olanı beğenildi. üzerindeki çekim ise tamamiyle müşteri isteği karanlık diyebilirsiniz ama dediğim gibi müşteri isteği idi. logo çalışması da yapıldı yine sizlerin oylamasında şuan müşterim içinden birini beğendi...
Renkalternatifleriyle birlikte logo çalışması yaptım müşterime gösterdim kafasında bişey belirledi ama ikisi arasında kararsız kaldı. sizinlede paylaşmak istedim öneri ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ii çalışmalar.
bence gayet uyumlu ve başarılı bir çalışma olmuş... ilk etapta yorumları okudum tabi fonta bakiyim derken semahzeni algılayamadım :). düşüncenize ve ellerinize sağlık.
kesinlikle doğru tespitte bulunmuşsunuz ayda hanım kontrast renklerin bir araya gelişi gözü hayli yoruyor...kolay gelsin diyorum düzeltmelerinizde :) ayrıca sizi tebrik ederim kendinizi eleştirme konusunda
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.