Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

ambalaj tasarımı

yine proje ödevlerimden freehand mx programı ile yapmış olduğum bir çalışmadır tamamiyle vektörel bir çalışmadır ilginize sunulur...
  2. Dilek Doğrusöz

illustrator - mascot çizimi

illustrator'da yapmış olduğum bir proje çalışmasıydı sizlerle paylaşmak istedim...
  3. Dilek Doğrusöz

sözleşme örneği

çookk teşekkür ederim hemen indirip inceleyeceğim...
  4. Dilek Doğrusöz

sözleşme örneği

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum... Arkadaşlar ajansımız (sektörümüz) için hem bizlerin hemde müşterilerimizin mağdur olmaması için kapsamlı sözleşme örneği olan arkadaşlar varsa benimle paylaşabilirlermi çok acil lütfen yardımlarınızı esirgemeyin... (grafikerlik ve web tasarım için olacak)
  5. Dilek Doğrusöz

Logolarımdan bir kaç tanesi...!

gayet uyumlu çalışmlar sergilemişsiniz bizlere daha başka çalışmalarınızıda bekliyoruz düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  6. Dilek Doğrusöz

Dergi sayfasi

gayet başarılı bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık
  7. Dilek Doğrusöz

Konu revize edilmiştir.

alttaki yeşil renkli çalışma şık duruyor fatih beyin fikrine katılıyorum kesinlikle lak kullanılmalı ki kendini gösterebilsin. düşüncenize ve ellerinize sağlık
  8. Dilek Doğrusöz

İşte Son İncim... (Trafik kazasından sonra ilk çalışmam :) )

Öncelikle büyük geçmiş olsun... gayet şık bir çalışma olmuş eleştirilecek ya da öneride bulunabilcem bir yer bulamadım kompozisyon çok ii duruyor düşüncenize ve ellerinize sağlık.
  9. Dilek Doğrusöz

Hazırladığım bir kaç dergi sayfası :)

düşüncenize ve ellerine sağlık gayet başarılı çalışmalar sergilemişsiniz
  10. Dilek Doğrusöz

Karma çizimlerim -1-

Ülkemizin SALVADOR DALİ'sini görmüş gibiyim arkadaşım :) hayal gücünüzü mükemmel yansıtmışsınız yüzeye... karakalem en zor tekniktir bence füzen çalışmalarıda yapabilirsiniz biraz kirli olur ama sizin zevk alarak yapabileceğinizi düşünüyorum ve başka başka teknikleri de kullanmalı ve bu...
  11. Dilek Doğrusöz

gemici takvimi (ayna) çalışması

arkadaşlar hepinize ayı ayrı teşekkür ederim
  12. Dilek Doğrusöz

takvim çalışmaları

düşüncenize ve ellerinize sağlık gayet başarılı çalışmalar sergilemişsiniz
  13. Dilek Doğrusöz

tebrik kartı son hali

öncelikle çalışmanı bizimle paylaştığın için tşk...burada yazıdan çok fon ön planda...çok renkli bir çalışma olmuş bence daha başka şeyler denemeslisin ayrıca vermek istediğin mesajı ayırmalısın diye düşünüyorum nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık
  14. Dilek Doğrusöz

yeni yıl Tebrik kartı

bence zemin olarak gayet hoş ama yazı bu zeminde kaybolmuş gibi duruyo acaba alta boşluk bırakılıp beyaz kalsa yada şekillerin renginden olsa tamamı ve adresi kısmını oraya yazsanız nasıl olur nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık... (arkadaşım matbaacı iseniz bir sorum olcak size...
  15. Dilek Doğrusöz

Karabekir Döküm logo çalışması

arkadaşlarım hepinize teker teker teşekkür ederim yorumlarınız için...
  16. Dilek Doğrusöz

Kutu Mendil tasarımı

Arkadaşlar bu çalışma basıldı sarı renkli olanı... iki alternatif sunmuştum sarı olanı beğenildi. üzerindeki çekim ise tamamiyle müşteri isteği karanlık diyebilirsiniz ama dediğim gibi müşteri isteği idi. logo çalışması da yapıldı yine sizlerin oylamasında şuan müşterim içinden birini beğendi...
  17. Dilek Doğrusöz

Karabekir Döküm logo çalışması

Renkalternatifleriyle birlikte logo çalışması yaptım müşterime gösterdim kafasında bişey belirledi ama ikisi arasında kararsız kaldı. sizinlede paylaşmak istedim öneri ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ii çalışmalar.
  18. Dilek Doğrusöz

CD tasarım (gönül Sultanı)

bence gayet uyumlu ve başarılı bir çalışma olmuş... ilk etapta yorumları okudum tabi fonta bakiyim derken semahzeni algılayamadım :). düşüncenize ve ellerinize sağlık.
  19. Dilek Doğrusöz

sektörel dergi ilanı bodrium otel

kesinlikle doğru tespitte bulunmuşsunuz ayda hanım kontrast renklerin bir araya gelişi gözü hayli yoruyor...kolay gelsin diyorum düzeltmelerinizde :) ayrıca sizi tebrik ederim kendinizi eleştirme konusunda
  20. Dilek Doğrusöz

sektörel dergi ilanı bodrium otel

vektörel değişik bir çalışma sergilemişsiniz ancak renklerde biraz daha mı oynasınız diyorum... düşüncenize ve ellerinize sağlık
Yukarı Alt