Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Karadenizli arkadaşlar kızmaz umarım..

FIDYECI LAZ Ekonomik kriz yuzunden buyuk para problemi olan Temel, çocuk kaçirip fidye istemeye karar vermis. Sehrin büyük bir parkinda çocugun birini gözüne kestirmis.Önce bir not yazmis : "Cocugunu kaçirdim. Bunu yaptigim icin üzgünüm ama kusura bakma çünkü gercekten paraya ihtiyacim var...
  2. Serkan Baysal

web için templateler. (fontları içindedir.)

Gerçekten güzel bir paylaşım. Teşekkürler
  3. Serkan Baysal

Merhaba Ben de Geldim (Hoşgeldimmi):)

hoşgeldiniz..
  4. Serkan Baysal

T-Shirts Collection Vol.14

paylaşım için tşkler.
  5. Serkan Baysal

Işın Geçişli Yazı Dersi

Çok işe yarayacak bir ders. teşekkür ederim.
  6. Serkan Baysal

Bende iste boyle yaptim...

Bende bir tane görüyorum. ama 4 tane açılmayan var sanırım :D:D
  7. Serkan Baysal

2010 nıke tasarımları bakın supper

Bunlardan mutlaka birer tane almam lazım. züperlermiş yawww... :D:D:D
  8. Serkan Baysal

Corel X4 Görsel Sesli Anlatım

Arkadaşlar Corel X4 ün görüntülü ve sesli anlatımı. fakat ingilizce. Yinede işinize yarayacağını düşündüğüm için upload ettim. aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. http://rapidshare.com/files/123575499/CorelDRAW_Graphics_Suite_X4_Training_Videos.part1.rar...
  9. Serkan Baysal

Yorum yazarsanız sevinirim :D

Bencede gayet güzel. renkler güzel eşleşmiş. fakat ying yang topunun sağ tarafınıda bordo renginin aynısından yapsaydın daha uyumlu olacağına inanıyorum. farklı bir yazı karakteri ile de dahada iyi olabilirdi. eline sağlık.
  10. Serkan Baysal

hosgeldın kardelen _34

Hoşgeldiniz..
  11. Serkan Baysal

Bir Alkış İstiyorum...

Teşekkür Ederim ;)
  12. Serkan Baysal

renklerin anlamı

Güzel bir paylaşım. Teşekür ederim.
  13. Serkan Baysal

selamlar

Hoşgeldiniz..
  14. Serkan Baysal

merhaba

Hoş Geldiniz...
  15. Serkan Baysal

herkese s.a

Hoşgeldiniz..
  16. Serkan Baysal

Bir Alkış İstiyorum...

18.000 YTL kredi karti borcum oldugunu ögrenenince; 'Keske korunsaydim' diyen babaya ------------------------------------------- Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k….na sokariz, kafani camdan çikarirsin...
  17. Serkan Baysal

Afiş Çalışması

Afiş değilde daha çok poster gibi. Net ölçüsü 40x82 cm. Stand için hazırlanmıştı. Logoyu ben çizmedim. Sadece ufak tefek rötuşlar yaptım üzerinde. renk, ışık gibi. Beğenmenize sevindim.
  18. Serkan Baysal

Afiş Çalışması

Basit bir afiş çalışması. Gerçi resim biraz uğraştırmıştı. Şişe üzerindeki etiket tasarımıda bana aittir. Umarım hoşunuza gider. Saygılar..
  19. Serkan Baysal

Her şey Vatan için...

@emine_x4 asker resimleri başka bir resimden alıntıdır. Herhangi bir çalışmadan alınmamıştır. Birebir çizilmiş bişey değildir.
  20. Serkan Baysal

Logo, Kartvizit, Antetli kagit, Zarf

@emine_x4 bence katılmalısın. Zarftaki şerit baskıda malesef sorun çıkartıcak. hatta kesin çıkartıcak. çünkü matbaa makineleri ne yazıkki makaslı sistemdir. makas zarfı tutar ve kazana çeker. makas payı en az 8mm (küçük ofset makinelerini baz alırsak) olmalıdır. buda şu demek. alttaki...
Yukarı Alt