@emine_x4
Askeriyede resim, font, zemin gibi dökümanlar kısıtlıdır malesef. elimdeki dökümanlar ile bundan fazlasını çıkartamadım. Tabiki daha iyi çalışmalarımda vardı. Ama hepsinide getirmedim :) yorumlarınız için teşekkürler.
Ayrıca herşey yatan için okunmasın die renkler farklıdır...
Alıntı yaptım ama bende deneyip koydum zaten. gerçektende işe yarıyor. Büyük bir sıkıntıdan kurtuldum. font sayısının fazlalığıda yavaş çalışmasında artı bir etken. Bilginiz olsun..
@exorcims
araya - koyarak tek kelime yapma fikrin gerçektende güzel olmuş :D
bencede çok karışık ve yazılar çok ince kalmış. neredeyse okunmuyorlar. daha sade tasarımlar üzerinde yoğunlaşman senin açından daha iyi olacaktır. hem görselliği hemde kaliteyi arttırmış olursun. yaptığım bir kaç...
Ben bu sabaha işe geç kaldım :):):)
Şaka bi yana üniversitede alttan kalan derslerimi vermek istediğimde bana geç kaldığımı okuldan kaydımın silindiğini söylemişlerdi. kendi hayatım için geç kalmıştım. hala acısını çekerim.. Saygılar ve sevgiler.
Kendi hayatınız ve sevdiklerinizin hayatı...
Corel Drawımızı bilgisayarımıza ilk kurduğumuzda herşey çok normaldir ama gün geçtikce zaman içerisinde Corel Draw’la yüz göz olmaya başladığınızda yavaş yavaş işten kaytarmalar başlayacaktır yavaşladıkça yavaşlayacaktır, açılsammı açılmasammı? Sanki sizinde sesinizi duyar gibiyim; ah be bi...
@ESM
Teşekkür nedemek. Bunun için bu foruma üyeyiz ya. Eksiklerimizi tamamlamak. yardımcı olabildiklerimizede yardımcı olmak. Gerçekten çok iyi bir forum. İyi paylaşımlar.
@ESM
Arkadaşım corel de boş bir pencere açıkken F12 ye bas. karşına üç seçenekli bir pencere çıkacak. hangisi işine yarıyorsa onu seç. OK tıkla. karşına kalınlık ayarlayabileceğin bir pencere daha gelicek. ordan istediğin ölçüyü yaz. OK tıkla.
bunun her açtığında aynı kalmasını istiyorsan...
Adobe Acrobat kullanarak wordteki belgeni pdf e çevirebilirsin. pdf olarak corel drawa inport edebilirsin. yazı stilin bozulmayacak ama, türkçe karakterler bozulabilir. onlarıda düzenlersin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.