Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Her şey Vatan için...

@emine_x4 Askeriyede resim, font, zemin gibi dökümanlar kısıtlıdır malesef. elimdeki dökümanlar ile bundan fazlasını çıkartamadım. Tabiki daha iyi çalışmalarımda vardı. Ama hepsinide getirmedim :) yorumlarınız için teşekkürler. Ayrıca herşey yatan için okunmasın die renkler farklıdır...
  2. Serkan Baysal

merhaba..

Aramıza hoşgeldin. Umarım beklentilerini karşılayabiliriz. İyi forumlar.
  3. Serkan Baysal

Corel Drawınız hızlı açılsın...

Alıntı yaptım ama bende deneyip koydum zaten. gerçektende işe yarıyor. Büyük bir sıkıntıdan kurtuldum. font sayısının fazlalığıda yavaş çalışmasında artı bir etken. Bilginiz olsun..
  4. Serkan Baysal

Her şey Vatan için...

Askerde yaptığım bir çalışma. Umarım beğenirsiniz...
  5. Serkan Baysal

amatör i pod çalışmam..biaz karmaşık ama lütfen yorum

@exorcims araya - koyarak tek kelime yapma fikrin gerçektende güzel olmuş :D bencede çok karışık ve yazılar çok ince kalmış. neredeyse okunmuyorlar. daha sade tasarımlar üzerinde yoğunlaşman senin açından daha iyi olacaktır. hem görselliği hemde kaliteyi arttırmış olursun. yaptığım bir kaç...
  6. Serkan Baysal

nelere geç kaldınız?

Ben bu sabaha işe geç kaldım :):):) Şaka bi yana üniversitede alttan kalan derslerimi vermek istediğimde bana geç kaldığımı okuldan kaydımın silindiğini söylemişlerdi. kendi hayatım için geç kalmıştım. hala acısını çekerim.. Saygılar ve sevgiler. Kendi hayatınız ve sevdiklerinizin hayatı...
  7. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

sağol ya. bu yorumun iyi geldi bana :D
  8. Serkan Baysal

Umarım Corel kullananların işine yarar. Saygılar
  9. Serkan Baysal

Corel Drawımızı bilgisayarımıza ilk kurduğumuzda herşey çok normaldir ama gün geçtikce zaman içerisinde Corel Draw’la yüz göz olmaya başladığınızda yavaş yavaş işten kaytarmalar başlayacaktır yavaşladıkça yavaşlayacaktır, açılsammı açılmasammı? Sanki sizinde sesinizi duyar gibiyim; ah be bi...
  10. Serkan Baysal

Bir konuda Corel draw 7, 11 X3 ve x4 den daha mı iyiydi?

@ESM Teşekkür nedemek. Bunun için bu foruma üyeyiz ya. Eksiklerimizi tamamlamak. yardımcı olabildiklerimizede yardımcı olmak. Gerçekten çok iyi bir forum. İyi paylaşımlar.
  11. Serkan Baysal

Bir konuda Corel draw 7, 11 X3 ve x4 den daha mı iyiydi?

@ESM Arkadaşım corel de boş bir pencere açıkken F12 ye bas. karşına üç seçenekli bir pencere çıkacak. hangisi işine yarıyorsa onu seç. OK tıkla. karşına kalınlık ayarlayabileceğin bir pencere daha gelicek. ordan istediğin ölçüyü yaz. OK tıkla. bunun her açtığında aynı kalmasını istiyorsan...
  12. Serkan Baysal

Word'den corel'e nasıl metin aktarırım

Adobe Acrobat kullanarak wordteki belgeni pdf e çevirebilirsin. pdf olarak corel drawa inport edebilirsin. yazı stilin bozulmayacak ama, türkçe karakterler bozulabilir. onlarıda düzenlersin.
  13. Serkan Baysal

Cool Vector Wallpapers

paylaşım için teşekkürler.
  14. Serkan Baysal

2009 Takvim EPS leri

paylaşım için teşekkürler.
  15. Serkan Baysal

buda benim şahmeranım :)

Sende yine yarısı yok. bende komple yok :p:p:p
  16. Serkan Baysal

Corelde kendi kısayolunu kendin yap..

Gösterdiğin ilgi ve düşünceli tavrından dolayı bende sana teşekkür ederim. Saygılar..
  17. Serkan Baysal

Milli Takım..

Milli takımı kazandığı maçtan dolayı tebrik ederim. Umarım bu başarıları devam eder.
  18. Serkan Baysal

herkese slm

selam. hoşgeldiniz. ;)
  19. Serkan Baysal

Mac mi? Pc mi?

Günümüzde sizce en çok tasarım hangi sistem kullanılarak yapılıyor? Yada siz hangisini kullanıyorsunuz?
  20. Serkan Baysal

Grafikerler.org Sosyal Gruplar

@Burak @ceddindeden Bence kurabilirsin ceddindeden ;)
Yukarı Alt