Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Grafikerler.org Sosyal Gruplar

Corel_ci yoqmudur? :) Varmıdır yoqsa ;) https://www.grafikerler.org/group.php?groupid=3
  2. Serkan Baysal

Sinemaya Ne sıkLıkLa Gidersiniz...

İşten güçten fırsat bulursam 2 haftada bir gitmeye çalışırım. Ama genelde internetten indiriyorum ;)
  3. Serkan Baysal

Herkese Günaydınlar..

Karamsar olmamak lazım bence. Bir güne iyi başlamanın en iyi yolu, O günün iyi olacağına önce kendin inanmaktır.
  4. Serkan Baysal

Corelde kendi kısayolunu kendin yap..

Arkadaşlara faydalı bir bilgi verebildiysem ne mutlu bana Corel kimsenin ilgisini çekmiyormu acaba... ;)
  5. Serkan Baysal

Kolay komut bulma..
  6. Serkan Baysal

Umarım işinize yarar. Benim çok yaradığını belirtmem gerekiyor.
  7. Serkan Baysal

Birsürü Vektörel Dosya :)) (Cdr - No Rapid!!)

Paylaşım için teşekkürler..
  8. Serkan Baysal

Herkese Günaydınlar..

Hepinize günaydın arkadaşlar. Umarım iyi bir gün geçirirsiniz.
  9. Serkan Baysal

3 adam

Bu aletler o kadar tartıyormu ya ;)
  10. Serkan Baysal

çokk serbest bir çalısmam :D

Yaprakları çözemedim ;) Onun dışında sarı renk çok belirgin olmuş bence. daha kum rengine yakın bişeyler olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu şekilde mısıra falan gideceğine, yazlık bir yerlere gitsene ;) güneş, deniz, şemsiye, şezlong falan;)
  11. Serkan Baysal

karakalem çalışmam

@efsunlu_kizz O zaman daha büyük bir kağıtla çalışman gerekiyor ;) Bende çizmek isterdim. Ama kabiliyet meselesi sanırım. Bendede o kabiliyet yok zannedersem.
  12. Serkan Baysal

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

Bence her iki afiş tasarımıda gayet başarılı. Göze hitab eden bir rengi ve çizgisi var. 1. afişin okunurluğu az belki ama oda güzel bir çalışma. Eline sağlık.
  13. Serkan Baysal

karakalem çalışmam

Bence gayet başarılı olmuş. Saçalarıda çizseydin daha iyi bir görüntü elde edeceğine inanıyorum. Tebrik ediyorum.
  14. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılar...
  15. Serkan Baysal

Vektörel Matbaa Makinası

Ne kadar işine yarar bilmem ama resimleri vektörel çizimlere dönüştürebilirsin. Corel Trace kullanman yeterli olacaktır. Bazı resimlerde çok iyi sonuçlar elde edeceğine inanıyorum.
  16. Serkan Baysal

İyi Bir Tasarım Yapmak İçin Neye Sahip Olmalıyız?

Yeni başlayan arkadaşların kendilerini bazı konularda yetiştirmeleri ve geliştirmeleri gerektiğine inanıyorum. Ne kadar çok araştırma ve inceleme yaparsanız hayal gücünüz ve tasarım kabiliyetiniz o kadar artacaktır. Mutlaka takıldığınız yerleri sorunuz. Tekrar tekrar sorunuz gerekirse...
  17. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

@emine_x4 Daha önceden bu firmaya kutu tasarımlarını ben yaptım. kutu renkleri farklı. önceki çalışma rengi ile buda farklı. fakat tonlar yakın olduğundan aynı görünüyorlar. mavi bir çalışma kutunun rengine ters olacaktır diye düşünüyorum. ayrıca mavi bir çalışmamda mevcut ;) o zamanda...
  18. Serkan Baysal

Logo Çalışması..

@emine_x4 Yorum için teşekkür ederim dikkate alıyorum derhal. Saygılar.
  19. Serkan Baysal

Logo Çalışması..

Farklı Bir kaç Tane Daha..
  20. Serkan Baysal

İyi Bir Tasarım Yapmak İçin Neye Sahip Olmalıyız?

Bence iyi bir hayal gücüne sahip olmalıyız. Tasarım yapmakta kesinlikle kabiliyet ister. Program bilgisinide unutmamak lazım değilmi. Yolları bilip, araba kullanmayı bilmemek olmaz :D
Yukarı Alt