Yaprakları çözemedim ;) Onun dışında sarı renk çok belirgin olmuş bence. daha kum rengine yakın bişeyler olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu şekilde mısıra falan gideceğine, yazlık bir yerlere gitsene ;) güneş, deniz, şemsiye, şezlong falan;)
@efsunlu_kizz
O zaman daha büyük bir kağıtla çalışman gerekiyor ;) Bende çizmek isterdim. Ama kabiliyet meselesi sanırım. Bendede o kabiliyet yok zannedersem.
Bence her iki afiş tasarımıda gayet başarılı. Göze hitab eden bir rengi ve çizgisi var. 1. afişin okunurluğu az belki ama oda güzel bir çalışma. Eline sağlık.
Ne kadar işine yarar bilmem ama resimleri vektörel çizimlere dönüştürebilirsin. Corel Trace kullanman yeterli olacaktır. Bazı resimlerde çok iyi sonuçlar elde edeceğine inanıyorum.
Yeni başlayan arkadaşların kendilerini bazı konularda yetiştirmeleri ve geliştirmeleri gerektiğine inanıyorum.
Ne kadar çok araştırma ve inceleme yaparsanız hayal gücünüz ve tasarım kabiliyetiniz o kadar artacaktır.
Mutlaka takıldığınız yerleri sorunuz. Tekrar tekrar sorunuz gerekirse...
@emine_x4
Daha önceden bu firmaya kutu tasarımlarını ben yaptım. kutu renkleri farklı. önceki çalışma rengi ile buda farklı. fakat tonlar yakın olduğundan aynı görünüyorlar. mavi bir çalışma kutunun rengine ters olacaktır diye düşünüyorum. ayrıca mavi bir çalışmamda mevcut ;) o zamanda...
Bence iyi bir hayal gücüne sahip olmalıyız. Tasarım yapmakta kesinlikle kabiliyet ister. Program bilgisinide unutmamak lazım değilmi. Yolları bilip, araba kullanmayı bilmemek olmaz :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.