Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Yürüyen Merdiven Uyarı Vectorleri

Emeğinize sağlık .. Paylaşım için teşekkürler, arşive alıyorum hemen
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Zeynep'im çok sağol canım :) Geldin bomba gibi vurdun şimdi çekil ohh varmı öyle .. :) kıpkırmızı :) çok merhametli gördüm seni :) evet karı izlemek güzel ama :) benim gibi dengesiz olmaya görsün insan :) yürümek bir işkenceee :)
  3. Aslı SAYILIR

Tank Modellememin Parçaları

emeğinize sağlık :) İşinize karışmak gibi olmasın fakat videoları izlememiz için youtube yönlendirmek yerine bu şekilde paylaşsanız :) hem daha şık olur ..
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Siz dostluktan bahsetmişken biraz düşündüm de... Evet .. Bu devirde gerçekten dost kalmadı artık ne olduysa nasıl yozlaştıysak bilemiyorum.. :) Kıpkırmızı noel babayı salla kış gelsin istemiyorum ben oyalayalım ki geç gelsin :D
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ne yapalım o kadar derin bir konuya girmişsin ki sabah sabah :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Biz sevdik mi YER oLuruz. Biz sevdik mi SEL oLuruz.. Biz sevdik mi LâL oLuruz.. Biz sevdik mi “CAN ” oLuruz..! Hz.Mevlana
  7. Aslı SAYILIR

Realistic Spheres - Wallpaper 3D

Emeğinize sağlık Hasan bey , Ben çalışmanızı masa üstüme aldım bile :) Başarılarınızın devamını dilerim
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınn ben başladım da bitiremedim :D
  9. Aslı SAYILIR

Mock up Nasıl Yapılır

Paylaşım için teşekkürler Murat Bey
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tabiatımızda var Şerifeciğim bilirsin :D yapmadan olmuyor az bozma sende aaa :D
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Küstük oynamıyoruz :( hıhh
  12. Aslı SAYILIR

Mock up Nasıl Yapılır

Öncelikle mock up yapımından kastınız nedir ?Mock up örnek model demektir.Neyin mock up'ını yapmak istiyorsunuz ?Bir tshirt tasarladınız üzerine giydirecek t-shirt mock up'ı mı istiyorsunuz gibi gibi gibi uzatılır mock up konusu .. Sorunuzu biraz daha özele indirgemeniz rica olunur .. Buradan...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aşkolsun Şerife yaa ..
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehe yok o biraz çay içti :D
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) Gülerken az kalsın bilgisayardan oluyordum yaa :D
  16. Aslı SAYILIR

Alıen ve gemi kaplaması biti

Emeğinize sağlık.Başarılarınızın devamını dilerim ..
  17. Aslı SAYILIR

İşler Güçler - Tshirt tasarım yarışması-deneme tasarım

@gezegen Katılanlar tasarımlar arasında ön eleme yapıp sayıyı düşürmeye çalışıyorlar :) Bunlar onların seçtikleri benim aralarından olabilir belki dediklerim :) Temenniniz için teşekkür ederim @MatbaaMerkezi Teşekkürler :) Aslında ilk denemelerim ileride sanırım vurguyu konuya daha iyi...
  18. Aslı SAYILIR

Bunlarda beğendiklerim :) Daha ön elemelere devam ediyorlar :)
  19. Aslı SAYILIR

@Adem GÖRDÜK Adem bey çok teşekkür ederim :)
  20. Aslı SAYILIR

Ön elemeden geçen bazı tasarımlardan örnek .. Hem bize ilham olur :) Bunlar benim nasıl geçtiğine anlam veremediğim tasarımlar.. Bir sonraki mesajımda da beğendiklerimden bir bukle sunacağım :)
Yukarı Alt