Zeynep'im çok sağol canım :) Geldin bomba gibi vurdun şimdi çekil ohh varmı öyle .. :)
kıpkırmızı :) çok merhametli gördüm seni :)
evet karı izlemek güzel ama :) benim gibi dengesiz olmaya görsün insan :) yürümek bir işkenceee :)
emeğinize sağlık :) İşinize karışmak gibi olmasın fakat videoları izlememiz için youtube yönlendirmek yerine bu şekilde paylaşsanız :) hem daha şık olur ..
Siz dostluktan bahsetmişken biraz düşündüm de... Evet .. Bu devirde gerçekten dost kalmadı artık ne olduysa nasıl yozlaştıysak bilemiyorum.. :)
Kıpkırmızı noel babayı salla kış gelsin istemiyorum ben oyalayalım ki geç gelsin :D
Öncelikle mock up yapımından kastınız nedir ?Mock up örnek model demektir.Neyin mock up'ını yapmak istiyorsunuz ?Bir tshirt tasarladınız üzerine giydirecek t-shirt mock up'ı mı istiyorsunuz gibi gibi gibi uzatılır mock up konusu .. Sorunuzu biraz daha özele indirgemeniz rica olunur ..
Buradan...
@gezegen
Katılanlar tasarımlar arasında ön eleme yapıp sayıyı düşürmeye çalışıyorlar :) Bunlar onların seçtikleri benim aralarından olabilir belki dediklerim :) Temenniniz için teşekkür ederim
@MatbaaMerkezi
Teşekkürler :) Aslında ilk denemelerim ileride sanırım vurguyu konuya daha iyi...
Ön elemeden geçen bazı tasarımlardan örnek ..
Hem bize ilham olur :)
Bunlar benim nasıl geçtiğine anlam veremediğim tasarımlar.. Bir sonraki mesajımda da beğendiklerimden bir bukle sunacağım :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.