Tabii ki. Hayattaki her şey daha iyi olabilir zaten. Ama bunun nasıl, ne şekilde olacağını bulmak lazım. Peki bu çalışmanın daha iyi olabilmesi için neresine ne yapmak gerekli? Fikirlerinizi paylaşın lütfen..
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim. O duvara bişey asmam gerekiyordu, tasarıma biraz sempati katmak için o kediyi kullandım. Henüz müşteri beğenisine sunulmadı. Güzel fikirler gelirse yenilikler yapabilirim..
El ilanı gibi olmuş. Bence yaptığınız işleri oraya sıralıyıp yazmanıza gerek yok. Bi ajansın ne iş yaptığını herkez bilir. Eğer bir kişi el ilanını kime yaptıracağını bilmiyorsa zaten o kişiyle uğraşmak istemeyiz öyle değil mi? Bence sadeleştirip sadece iletişim bilgilerinizi hoş bir...
Şimdiye kadar yapılan ücretli yarışmaların tamamı firmalara ya da şahıslara yapılan gerçek işlerdi. Yani firmalar bu çalışmaları kendilerine kimlik ediniyorlar. Bu bağlamda önemli olan yarışmaya katılanların çalışmalarını üyelere beğendirmek değil. Önemli olan yarışmayı düzenleyen firmalara en...
Benimde Flash ile hazırlanan bir site elimde patlamıştı. Gözlerim ağırırcasına uğraştığımı hatırlıyorum. Yaşanan deneyimler kişi alim etmeye yeter. O yüzden diyorum ki;
Ücretin yarısını en azından üçte birini iş başlamadan almalısınız ki, böyle geriye getiremeyeceğiniz zamanınızı heba...
Corel'i bilmiyorum ama Photoshop da rengin baskıya uygun olup olmadığını resimdeki gibi kontrol edebilirsin. Eğer baskıya uygun değilse aşağıdaki gibi bir simge gösterir, eğer uyumlu ise o simgeyi göstermez. Çalışmanı Photoshop da açıp rengi kontrol edebilirsin. Tahminim Corel de de vardır bu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.