Arama sonuçları

1. VaraKA

Alman Hastanesi Web Arayüz Çalışması

Tabii ki. Hayattaki her şey daha iyi olabilir zaten. Ama bunun nasıl, ne şekilde olacağını bulmak lazım. Peki bu çalışmanın daha iyi olabilmesi için neresine ne yapmak gerekli? Fikirlerinizi paylaşın lütfen..
  2. VaraKA

Kartvizit Çalışmam.

Ne demek istediğini anlamadım. Kelimelerini bir cümle kalıbına sokarsan daha anlaşılır olur..
  3. VaraKA

Teşekkürler..
  4. VaraKA

Teşekkür ederim, beğenmene sevindim. O duvara bişey asmam gerekiyordu, tasarıma biraz sempati katmak için o kediyi kullandım. Henüz müşteri beğenisine sunulmadı. Güzel fikirler gelirse yenilikler yapabilirim..
  5. VaraKA

Kartvizit Çalışmam.

El ilanı gibi olmuş. Bence yaptığınız işleri oraya sıralıyıp yazmanıza gerek yok. Bi ajansın ne iş yaptığını herkez bilir. Eğer bir kişi el ilanını kime yaptıracağını bilmiyorsa zaten o kişiyle uğraşmak istemeyiz öyle değil mi? Bence sadeleştirip sadece iletişim bilgilerinizi hoş bir...
  6. VaraKA

Yeninesilsanat Web Arayüz Çalışması (Feshane)

Teşekkür ederim. O imzalar kalktı zaten, kodlamasında kullanılmayacak..
  7. VaraKA

Yeninesilsanat Web Arayüz Çalışması (Feshane)

Şu an kodlama aşamasında.. Ramazan ayı süresince kullanılacak arayüz; Bu da Ramazan ayından sonra kullanılacak çocuk tiyatrosu için arayüz:
  8. VaraKA

Ödüllü Forum Yarışmaları Jüri Hakkında

Şimdiye kadar yapılan ücretli yarışmaların tamamı firmalara ya da şahıslara yapılan gerçek işlerdi. Yani firmalar bu çalışmaları kendilerine kimlik ediniyorlar. Bu bağlamda önemli olan yarışmaya katılanların çalışmalarını üyelere beğendirmek değil. Önemli olan yarışmayı düzenleyen firmalara en...
  9. VaraKA

SARE Moda Evi

Teşekkürler..
  10. VaraKA

SARE Moda Evi

Altın; Pembe;
  11. VaraKA

Boşyere Uğraş Dur.

Benimde Flash ile hazırlanan bir site elimde patlamıştı. Gözlerim ağırırcasına uğraştığımı hatırlıyorum. Yaşanan deneyimler kişi alim etmeye yeter. O yüzden diyorum ki; Ücretin yarısını en azından üçte birini iş başlamadan almalısınız ki, böyle geriye getiremeyeceğiniz zamanınızı heba...
  12. VaraKA

DuruSu Web Arayüz Çalışması (Özer Ticaret)

Teşekkürler..
  13. VaraKA

Baskıda farklı renk çıktı

Corel'i bilmiyorum ama Photoshop da rengin baskıya uygun olup olmadığını resimdeki gibi kontrol edebilirsin. Eğer baskıya uygun değilse aşağıdaki gibi bir simge gösterir, eğer uyumlu ise o simgeyi göstermez. Çalışmanı Photoshop da açıp rengi kontrol edebilirsin. Tahminim Corel de de vardır bu...
  14. VaraKA

amonyum_nitrat production Vol.1 (beachlife dergisi)

@amonyum_nitrat Ciddi misiniz? Kinaye mi yaptınız? Anlayamadım!..
  15. VaraKA

amonyum_nitrat production Vol.1 (beachlife dergisi)

Bence modelinizin dişlerini beyazlatın. Biraz itici geldi sarımtırak hali.. Başarılar..
  16. VaraKA

flash bilen aranıyor!

Ne istediğini anlayabilmemiz için sanırım fal bakmamız gerekecek..
  17. VaraKA

Freelance Grafik Tasarım/Resim

Başarılar..
  18. VaraKA

Web Arayüz Çalışması

Teşekkür ederim yorumlar için..
Yukarı Alt